Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ZoncheOriginally posted by ElectraAko si ti Butch ja sad odma' izvrshavam suicid...
ja sam a jedi knight![]()
ne, zbilja, pojma nemam. sama sebi sam i jedno i drugo![]()
Elektrica je femica![]()
Originally posted by anchejok Bogami
sve famice potrcase da glasaju... aj malo da sacekamo, sve mi se cini (ili se ja to nadam) da IPAK ima vise butchica
![]()
Originally posted by ancheuh, fenomenalno! ako i imam butch look dok sedim, bar mi krv ide gde trebaOriginally posted by marykazu da je to super za cirkulaciju - tako vise krvi dodje do klitorisa
ne prekrstim noge dok sedim![]()
Originally posted by anchebilo je nekoliko puta ovakvih anketa,na drugim forumima..i na svakoj su femme u veliko vodile
ma to pederi glasaju da su femme![]()
sad ce sredimo to![]()
Originally posted by sarajevoxxto su one pomesale femme sa andro. jako malo sam femmica videla U ZIVOTU, a kamoli na forumu. ja femme kapiram malo drugacije. devojke su uglavnom nesto izmedju, dakle, ni BUTCH ni FEMME, vec ANDRO.Originally posted by anchebilo je nekoliko puta ovakvih anketa,na drugim forumima..i na svakoj su femme u veliko vodile
ma to pederi glasaju da su femme![]()
sad ce sredimo to![]()
tako da me ne iznenadjuje ni ovo na gay.serbiji
Originally posted by sarajevoxxdevojka koju ne krasi samo fem izgled (ne mora to biti nuzno duga kosa i sminka, moze imati i kratku kosu i biti potpuno nenasminkana), vec su joj crte lica meke i zenstvene (nema grube crte lica, ako me razumes), a pokreti FEMME, makar bila u trenerci ili pidzami (nacin na koji drzi cigaretu, nacin na koji gestikulira, nacin na koji hoda), a da to nije "nauceno" vec deo njene prirode. primer: hod monnice bellucci.
sta je prema tebi femme?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!