Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Sedim u G clubu i cekam da se devojka i drugarica vrate iz toaleta...igram se sa kljucevima od auta i pored mene sedne extra fem plavusa sa nakitom vrednim cirka jedno 500 evrica (kako li mene vek takve neke nadju :) ) i pita me "To su kljucevi od tvog auta", "Ne, ja vozim ali auto je devojcicin"...a ona ce:"Mozes li me upoznati sa njom?" :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I jesi li ih upoznala? :P
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
I jesi li ih upoznala? :P
Koga s kim? Tu devojku sa drugaricom ili sa kolima?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nije bitno, vazno je da se nesto deshava. :giggle: Sto se mene tice, a to je verovatno i najverovatnija opcija, upoznala ju je sa pesnicom. :kesa:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Val
:smeh: :smeh: :smeh:

Ma bitno da si bocn'o bre! Uf, uf... a dobro je. Nisi napisao kolibri U slonu!
rei, je l' i ovo musko?
evo, mene npr nikada lezbejke nisu prihvatile, jer nisam dovoljno buch. a biti buch je nekako biti "prava lezbejka". nikad nisam dosla u klub doterana, a dovoljno (i) lezbasta. ima li i to neke veze sa mozgom? zasto mislis da su zene (lezbejke) emotivnije?
Previshe ozbiljno shvatash shale. Odgovor na prvo pitanje, a mozhda i na drugo.

A da pricham o lezbejskoj i zhenskoj emotivnosti uopshte zaista nisam kompetentan. :kosa:
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
Originally posted by Val
:smeh: :smeh: :smeh:

Ma bitno da si bocn'o bre! Uf, uf... a dobro je. Nisi napisao kolibri U slonu!
rei, je l' i ovo musko?
evo, mene npr nikada lezbejke nisu prihvatile, jer nisam dovoljno buch. a biti buch je nekako biti "prava lezbejka". nikad nisam dosla u klub doterana, a dovoljno (i) lezbasta. ima li i to neke veze sa mozgom? zasto mislis da su zene (lezbejke) emotivnije?
Previshe ozbiljno shvatash shale. Odgovor na prvo pitanje, a mozhda i na drugo.

A da pricham o lezbejskoj i zhenskoj emotivnosti uopshte zaista nisam kompetentan. :kosa:
i ti nisi skapirao da se ja sve vreme zajebavam? ako ja ozbiljno shvatam sale, ti ih ne shvatas uopste. nisam ni ocekivala "pravi"odgovor na drugo pitanje, osim mozda saljiv, ali posto nisi shvatio salu, mislim da za tim vise nema ni potrebe. a saljiva je tema, od samoga pocetka. :jbg:
Korisnikov avatar
By Rei
Nek' si mi rekla. :vatroslava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni su jako zabavni ti što ne umeju da muvaju. ili oni što misle da su jako duhoviti, a sve vreme su jedini koji se smeju svojim šalama i pri tom barem padaju pod sto od navale smeha. mislim kao jedan fenomen zabavan za posmatranje.

a što se primera tiče, pa bio je npr. jedan sa kojim sam izašao na piće. i dok sam ja lagano umirao od dosade, on sve vreme onako lagano nabacivao kroz razgovor kako vozi "strava" auto. a tip mi bio fizički skroz ok. ali je taj razgovor bio apsolutni "turn off".
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Glupaco.

Ja potpuno podrzavam onu dilitinu plavusu.

Moja guza ima cenu! (svaka slicnost sa tri mladeza-dva padeza kampanjom je potpuno slucajna).
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jaaaaaooooooj pa kako sam mogao da zaboravim najveci biser koji se meni dogodio.
U Floydu prvi put - na sebi nosim majcicu na kojoj pise FBI - prilazi mi ogroman lik i u nekom "jasamstr8baja" fazonu me startuje recenicom

"Ej izvini, da tebe mozda ne zovu Molder?"

Ja u soku pomalo zgnushan odgovaram glasno "NE!"
Okrecem liku ledja i taman da nestanem cujem iza sebe

"A SKALI???"

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by Zonche
Jaaaaaooooooj pa kako sam mogao da zaboravim najveci biser koji se meni dogodio.
U Floydu prvi put - na sebi nosim majcicu na kojoj pise FBI - prilazi mi ogroman lik i u nekom "jasamstr8baja" fazonu me startuje recenicom

"Ej izvini, da tebe mozda ne zovu Molder?"

Ja u soku pomalo zgnushan odgovaram glasno "NE!"
Okrecem liku ledja i taman da nestanem cujem iza sebe

"A SKALI???"

:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Jooooj. Ni ja nisam neki starter ali brate...
Ali moramo mu odati priznanje za ocajnicki pokusaj. I priznacete, za jednog ocajnika- nije tako los.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mada mi i dan danas nije jasan taj drugi deo starta...Sta je zeleo da postigne time nikada nisam saznao...

Mada ko zna... "The truth is out there" :lol:
Korisnikov avatar
By beodecko
meni je najzesci bio jedan sto me je mesec dana muvao kao za svog ortaka. kao "ti se njemu dopadas, ali znas, on je malo stidljiv", i onda kada krene kao da me pita sve ono sto me je taj misteriozni "on" pitao... ma ludnica. provalio ja spoel nedelju dana da tu nisu cista posla ali mi bilo zao da mu kazem da ga provaljujem... na kraju mi on ipak lepo priznao da me muzva "za sebe" kako je on to lepo srocio, a ja mu rekao "da sam trenutno u vezi ali cu ga imati u vidu"... i tako je proslo...
inace uglavnom ja startujem, retko mene. i to radim dosta originalno, tako bar kazu. u svakom slucaju, uspesno :kralj:
Korisnikov avatar
By Zonche!
jaoj beodecko ajde me startuj da mi se flert karma vrati u normalu :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Delete
Sedim u G clubu i cekam da se devojka i drugarica vrate iz toaleta...igram se sa kljucevima od auta i pored mene sedne extra fem plavusa sa nakitom vrednim cirka jedno 500 evrica (kako li mene vek takve neke nadju :) ) i pita me "To su kljucevi od tvog auta", "Ne, ja vozim ali auto je devojcicin"...a ona ce:"Mozes li me upoznati sa njom?" :roflmao:

Fenomenalno.
Korisnikov avatar
By m..
Zje, ja nesto i nisam vidjala bisere... Nece me... A kontam da sam bila biser nevidjeni kad sam bila mladja, sad kada muvam akcenat je na flertu i gestikulaciji, prca je nebitna, a nekad ni ne mora da je ima...
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ah, sto nisam pametniji (ili manje pametan) pa da mi flert i startovanje ide od ruke...
By fencysmurf
jednom davno, u zemlji iza 7 gora i 7 mora stariji tip muva mladjeg, znatno mladjeg tipa... razlika 20 godina cca - ako je kome bitno... prica mu predivne bajke koje izgleda da mali zeli da slusa ... ostavice zenu zbog njega, zivece ovako, zivece onako, tamte vamte... klinac ima 19 godina...

.....u nekom trenutku tog muvanja ih u kolima starijeg tipa zaustavlja interventna... pretresaju kola, nalaze nekakav koks i jos neki uzas... matori, mrtav ladan, svaljuje krivicu na klinca, kao njegov je koks... klinca vuku u maricu.... na sudu svedoci protiv njega, tj potvrdjuje pricu na suocenju....

klinja dobija 3 meseca zatvora, roditelji ga provaljuju tokom celog procesa da je gay, izbacuju ga iz kuce, ovaj pocinje da zivi sa babom i dedom... odlepljuje na faksu...

proslo, jedva nekako, 2 godine nakon toga... klinac jos ne prica sa svojima, baba umrla, on neguje tog dedu koji ga nesto smara i kinji.... kad na putu sa faksa zazvoni klincu telefon... poruka... nepoznati broj... pise : cao, video sam te iz kola. svako zasluzuje drugu sansu, zar ne? javi se. .... tim recima....

e to je recimo najveci biser pederske romantike...

:kesa:

ps. decko je izvrsio samoubistvo u 22. godini , pucavsi iz pistolja oca njegovog najboljeg druga, i to tako sto je u pauzi izmedju dva predavanja otisao kod njega na gajbu, zatrazio malo vode i u medjuvremenu dok je drug bio u kuhinji uzeo pistoj i ustrelio se na sred dnevne sobe...

ali , da , svako zasluzuje drugu sansu....

:kesa:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Nisam znao da ozenjeni muskarci umeju da budu tako zli...

Ah ta gospodja Dubcek, sve ove godine me je drzalala u zabludi :zacepi:
Korisnikov avatar
By djo
[ (inace, hobi mu je da krade parfeme po zurkama i farmerice, a posle odbija pozive)
kako bre krade farmerice po žurkama? :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Cuti, dok nije marno shifonjer.
Korisnikov avatar
By bigirl
Strašno. Čitam ovu temu i ne verujem...

Zbog takvih kretena, ljubav gubi na ceni, kao i svaki romantični gest...

Zbog takvih kretena, sve deluje "isprano"...
Korisnikov avatar
By m..
Ma daj bigirl, ne budi na kraj srca, mislim da niko normalan te kretene ne shvata ozbiljno niti ima nameru da se s njima petlja. Ljubav gubi na ceni jer ljudi prave neprincipijelne kompromise samo iz straha od samoce.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hayde da dam doprinos...
Sedim ja na zurci i palamudim sa svojim drugarima pederima o ko-ce-ga-sad-znati cemu, u istom separeu sede i neke devojke, bila sam im predstavljena, ali zaista nisam znala o cemu bih mogla da pricam sa njima. I naklapam ja tako, bla bla bla...tek me zovne jedna od cura da joj se malo priblizim (svaka slicnost sa crvenkapom i vukom je slucajna) da je bolje cujem...
-jel ti volis zene?-
hm... kud cu sta cu, priznam.
Ocigledno ohrabrena odgovorom, cura ce meni
-a jel bi volela mene?-
Znaci, romantika, bolan. Kazem da vec imam nekoga. Nisam slagala, bar ne puno.
Korisnikov avatar
By Zibro
" veruj mi skoro da sam se zaljubio ! "

Zar nije originalna recenica :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao Fency kakva prica jbt!!!
:jezise:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ah, da...

dvije noci pred docek, posle malo prijateljskog ljubljenja sa dragom Pakitom, snimim ja da se isti ljubi sa nekim tipom... skontam ja, cim se Paki ljubi s njim, ne moze da omane, te odlucim i ja da probam:lood: te se smjestimo u separe, kako bi nesmetano jedan drugom istrazivali krajnike.
ubrzo mi dosadi, a i bio sam umoran, pa mu rekoh da idem kuci.
naravno "nemoj, ostani jos malo"...
"palim, umoran sam. uzivaj"
"ali kako da uzivam bez tebe, bebo?!"

i mean, geeeez:nesiguran:

sledece vece, upoznam ja prilicno slatkog tipa, i provedem skoro cijelo vece sa njim, igrajuci i ljubeci se.. (da se razumijemo: mozda zvucim promiskuitetno, sto svakako nisam. stvar je u tome da sam samo zelio da se opustim i radim ono sto mi je u tom trenutku odgovaralo)
elem, pred kraj veceri, meni tip kaze:
"mislim da sam se zaljubio u tebe"
"molim?" ovo je bilo receno s namjerom. iako sam cuo sta je rekao, nadao sam se da ce se predomisliti i reci nesto u fazonu"nista, nista"
"ZALJUBIO SAM SE U TEBE!!!"
uzas. ja se na to samo nasmijesim i ne odgovorim nista. on mi posle 10 minuta napravi ljubomornu scenu i raskine sa mnom:smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa ko ti je kriv kad si sladak ...

Inače, verujem da ovo ponašanje ne možemo prozvati promiskuitetom jer se dešava samo kada si ti u Beogradu, a to nije često ... I nisi se ljubio baš sa svakim ... :D

... dođe mi da ponovo citiram Britanicu i njihovu definiciju promiskuiteta.. ali neću, radim to prečesto...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!