Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Deepblue
Ja sam uvek prijatan prema svima, cak i kada mi se decko uopste ne svidja sto je vrlo neprakticno. Tja...

Takodje. S tim shto toj osobi dam do znanja da to shto mi "daje" nije dovoljno. Mozhda tek za neko "druzhenje"...
Korisnikov avatar
By istok
Kada mi se neko dopande, tada poziram uglavnom i pomalo zavodim.
Kada to nije slucaj, ne gubim minut, samo kazem kako stvari stoje i odem.
Ne hajem previse za osecanja ljudi sa kojima sam se ranije nalazio na blind date-ovima. Sve se mislim, navikli su se....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by coka
Sve zavisi od osobe. U sustini se trudim da saznam vise o njoj a da manje pricam o sebi al ako je ona cutljiva onda ajde ja cu uzeti nesto da lupetam :deda:
isti slucaj:shrug:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Val
Originally posted by Jelena_Bliss
pokusham da shto vishe saznam o dotichnoj,a shto manje da pricham o sebi da je ne bih bash na prvom sastanku shokirala

:shok:

:cigareta:
:zvizdi:
Korisnikov avatar
By m..
kako s kim...
Korisnikov avatar
By svejedno
pa, ne znam.. ja nemam date-ove...

Ja osobu upoznam negde, i to racunam kao prvi sastanak.. ako tu ide dobro, onda je stvar resena vrlo brzo.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by nislija25
STA RADITE NA PRVOM SASTANKU????? :)

Sastajem "SE"... :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
pokusham da shto vishe saznam o dotichnoj,a shto manje da pricham o sebi da je ne bih bash na prvom sastanku shokirala

To ona cigara pre il' posle? :misli:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Val
Originally posted by Val

To ona cigara pre il' posle? :misli:

Posle:P
Korisnikov avatar
By Sky123
popijem svu krv iz tijela zrtve, tako da me ne bi smarao sa/na drugim/om sastanku... :ugriz: :senilko: :eviltrep: :evilgiggle: :hvala:
By SUNNY B
pa obicno se userem u gace od stida i straha (da,da, kukavica sam najveca na svetu kad su zene u pitanju) ili meljem budalastine da bih sakrila nesposobnost ili je pustim da ona vodi igru ili se toliko napijem kao stoka da mi je svejedno sta ce da bude u tom trenutku... poslednji put sam cevcila svoju kiselu vodu u meku i tresla nogom ispod stola,praveci se da mi nije nista i sve tako dok me nije odvukla kod svoje drugarice, smuvala za tren oka i ugurala u krevet isto vece... jebem ti zivot...i evo, jos malo pa godinu dana...

a par puta pre toga sam bila pijana kao krava tako da sam pricala na spanskom sto se njima valjda dopalo, jedan zanimljivi date pamtim tako sto je ona povracala (na prvom date-u!) a ja pazila da se ne udavi (posle smo se smuvale za jednim stolom sa sarenom musemom i radio-prijemnikom koji me i dan-danas podseca na kucicu cuvara bugarske pruge).... i tako.... uvek mi dupe gace zvace i na kraju one moraju da me dohvate.... :nesposobna sunny:
Korisnikov avatar
By blenta
shta radim?
pa stidim se :blush:

:fancyklap:
By pčelica
:placko:
Ja već dugo dugo, na prvom
sastanku razmišljam dal' će doći do
drugog.
Ne znam, nikako mi ne ide u glavu šta radim
pogrešno. Trudim se da budem spontana,
komunikativna ali ne verbalno agresivna; i
uvek volim da spomenem, dok gledam osobu
preko puta mene, (nakon uzdaha), "deca će
nam biti i lepa i pametna na tebe... ako želiš,
neću raditi, ostaću kod kuće i posvetiću se
njihovom odgoju. Ali moraš da znaš, sad i ovde
povlačim crtu- imaćemo samo jedno kuče! Ok?"
:sigh:
Korisnikov avatar
By beodecko
sta radim? hmmm....
obicno se nadam da se osoba ne folira nego da ce takav kakav je ostati i kasnije... nazalost, ispostavi se da se u vecini slucajeva foliraju.
sta jos radim na prvom sastanku?
obicno pokusavam da zadrzim stvari na kissicu, kao da bi bilo sta za cekati naredni put, medjutim obicno se na prvom sastanku i kresnem pa smo od sledeceg sastanka vec vecinu stvari saznali jedna o drugom (provaljujem da se ljudi najcesce poveravaju jedni drugima kada goli i znojavei leze nakon seksa, tada su najranjiviji) i tada se ponasamo kao da smo u vezi 100 godina.
nije mi najdraze sto je najcesce tako, ali ko zna, mozda to i nije tako lose... :vijaca:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, flertujem, i uglavnom zavrsim u krevetu :blush: , jednom sam propustila date alltogether.
Korisnikov avatar
By djo
smorim čoveka bilo pričanjem bilo ćutanjem ..... :kesa: :psiholog:
Korisnikov avatar
By M M and I
Definitivno vise volim da me neko smori pricanjem nego cutanjem...cutanje mi se ne dopada...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by bojandjo
smorim čoveka bilo pričanjem bilo ćutanjem ..... :kesa: :psiholog:
Ako pricas kao na TV-u :) ))) *dial*
Korisnikov avatar
By djo
idiuperšun :kesa:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Mahnitu
Razvucem fascikle
Korisnikov avatar
By Oziris
Pojma nemam... Verovatno se opustim (ili ne) i pocnem da pricam o razlicitim temama, a hvala Bogu za sastanke uvek odaberem super sagovornike... Onda, ako me bas privlaci, smekam taj deo nje koji me privlaci... Onda, ako procenim da je svidjanje obostrano, verovatno umrem od stida i cekam 100 godina da je poljubim... I tako izgubim dragoceno vreme. :D
By Ch00pka
:doh:ja se izblamiram,pa se onda samo smejem:D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Topim se :leviathan: , slusam sa velikom paznjom, suptilno izazivam, trudim se da ne lupetam kojesta, dok ne vidim koliko je ta osoba opustena u odnosu sa mnom.
By Anja
Obicno se ne sjecam prvog..
Korisnikov avatar
By HARP
Kazem da radim u trafici za 100e i da nemam ninista, da zivim od danas do sutra, narucujem pivo i napijam se...
Ako me prihvati takvog onda ce me prihvatiti i onakvog kakav jesam :D

Salim se pricam mu kako ce me gledati na bilbordima iduce godine i kako putujem sl. nedelje u Pariz skroz nacirkan, jos ga pitam: Jel imas neku travu pri sebi? :smeh:

e, sad rili
Ma prirodan sam... skroooooooooooooooz!!! :trep:
Korisnikov avatar
By blenta
jest, prirodan ko vezana vretja :obraz:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pokusavam da utvrdim da li je dechko materijal za zenidbu!!
Korisnikov avatar
By ok_decko
Opusten sam i pricalica, kao i uvek. Postavim se prema decku kao prema nekome koga znam sto godina pa smo se nasli da odemo na kafu, da razbijem tenziju koja postoji oko prvog sastanka. Posle je sve lako.
Korisnikov avatar
By helios
joooj, davno nisam bio na prvom sastanku.
dugo sam sam ne znam ni sam zasto jer mi nista ne fali..

ali se secam da sam, naravno ako mi se taj neko svidja, uvek bio
pogubljen, zapinjao, govorio cudno, a to bi ispalo simpaticno na
kraju..

naravno, kada mi se neko ne svidi, iskreno kazem da ne bi bilo
zabune i da ne natovarim sebi bedu na vrat :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!