Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
autor: lezbejka

Srela se dva tipa u diskoteci (zapravo, desilo se to u X-u dok je radio), 'matori' ima 26 godina, a mladi 88-mo (inace, hobi mu je da krade parfeme po zurkama i farmerice, a posle odbija pozive) Startuje ga matori, djuskaju i pita 88-mo: hajde, idemo na pizza trg. 88-mo kaze: hajde
Kupi mu matori pizzu i malo malo pa kaze: hajde ti kod mene
a 88-mo je rekao da ne moze (imao je los predosecaj) ovaj ga jos jednom pokusa nagovoriti, a onda: ee, a bas sam se trudio..i pizzu sam ti kupio!!!

sta mislite o ucesnicima ovog originalnog izlaska? kako dozivljavate fenomen opisan u ovoj prici? vasa iskustva? originalni izlasci? vas najoriginalniji izlazak?

ps tema itekako vazi i za bisere lezbejske romantike :setnja:
By Çâðê_DUP
Biser br 2

Ugovara se trojka preko neta, 2 drugarice + treca..i treca u jednom trenutku iskuca (posto je bilo mnogo kasno): joj ja cu zaspati sa dve pichke u ustima. aah romantika! :love:
By Çâðê_DUP
Evo jos jednog bisera:

dva momka (85to obojica), u diskoteku ulazi drugi, a prvi kaze : jaaaaaoj pascu u nesvest. njegov poludrug, pratilac kaze:
ama sta ti je?? on: moja velika ljubav je usla u diskoteku. ne mogu da ga gledam. drug ga pita:
a koliko dugo se znate?
-godinu i po.
-mislim koliko dugo vremena ste proveli zajedno?
-aaa, ukupno dan i po

:kralj:
By Çâðê_DUP
I najbolji biser od svih:

usred seksa: Volim te (sa ekstatichnim izrazom na licu)
inace se znaju jedan dan

to je bila ljubav na prvi seks :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Angelina777

inace se znaju jedan dan

Ti to citiras nekog forumasha? Znam za takav dogadjaj... Samo sto cak nije bio ni sex. :pucaodsmeha:

Hmm meni se desilo:

Ja sedim u X (tad imadoh 15godina) i prilazi mi neki nabildovani lik, koj je inace nosio neku usku majicu, shorc i japanke... I pita me zasto sedim sam. Ja mu odgovaram da chekam neko drustvo i da cu im se nahe*** mile majke kad dodju, posto kasne. Lik se udaljava, sklanja ruku sa mog ramena i pita me da li sam str8, ja odgovaram da nisam i on se vraca. U jednom trenutku (citaj posle 2 sekunde) kaze on meni: "Sto si sladak, kao tortica. Ja obozavam tortice, prosto bih te pojeo!"... Ja ustajem izgovaram eno mi ga drustvo kroz smeh i odlazim.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mr.Ja

inace se znaju jedan dan

Ti to citiras nekog forumasha? Znam za takav dogadjaj... Samo sto cak nije bio ni sex. :pucaodsmeha:
nije jedinstven slucaj, dakle, ponavlja se :giggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Oh, da... Meni je jedan tip posle prvog vidjanaj na romeo poslao da je preskocio zaljubljenost i da me voli iskreno i sa svim srcem. A posle se ljutio sto mu nisam odgovorio na poruku. :saksofon:
Korisnikov avatar
By blenta
ponavlja se cheshtje neg shto mozhesh zamisliti :smiling:
Korisnikov avatar
By Rei
Kao onaj bolesniq sa chata, prvi chat je proshao 'normalno', drugi chat mi je vec rekao da me voli, zatim me je dva meseca proganjao jer me zheli najvishe od svega na svetu...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa sto mi odmah nisi reko da si nezainteresovan. :rida: :durenje:
Korisnikov avatar
By KiWi
Sećam se da je mog druga neki matorac u Xu muvao preko kisele vode :D ... Stoje oni za šankom i čekaju momenat pažnje od prezauzetog šankera... i moj drug izusti ''Dehidriraću ako se ovaj ne smilostivi da mi da kiselu...'' i matorac se razdere na šankera ''Daj meni tri piva i ovom slatkom jednu kiselu na moj račun'' .. a šanker bez blama ''kom slatkom??'' i okreće se jer kao ne vidi ni jednog slatkog :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja
Oh, da... Meni je jedan tip posle prvog vidjanaj na romeo poslao da je preskocio zaljubljenost i da me voli iskreno i sa svim srcem. A posle se ljutio sto mu nisam odgovorio na poruku. :saksofon:
Cekaj malo, nisi rekao da je taj isti lik u isto vreme i meni izjavljivao ljubav! :nokti:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zar ne mislis naredno veche? Ili je bese bilo samo par sati kasnije? :dude:
Korisnikov avatar
By deželaš
meni su najbolji tipovi koji pola sata navode kako ih je neki tip u prošlosti jako jako smorio i pogodio pa onda usred svega toga ozbiljno kažu "čekaj, kako se beše on zove?"
Korisnikov avatar
By Rei
A meni su najbolji ovi kojima su najbolji... :giggle:

Gief konkretno isustvo plx. :seljache:
Korisnikov avatar
By avalon
"Budi nezan. Ti si mi prvi"...kaze tip koji ima 27 godina i ima profil na gaydar-u vec 4 godine :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mozda covek nije imao srece. :smeh:

a mozda je ta recenica trebala da glasi: "budi nezan. ti si mi prvi...

...danas."

:tushe:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Mr Dee
mozda covek nije imao srece. :smeh:

a mozda je ta recenica trebala da glasi: "budi nezan. ti si mi prvi...

...danas."

:tushe:

Ma ko bi ga znao... :smeh: Nego, setio sam se jos jednog slucaja...Tip (pa sigurno za glavu visi nego ja) kaze meni "A jel hoces ti mene sada da bocnes u rupicu?" :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Si bocnuo? :vrcka:
Korisnikov avatar
By avalon
Ma jesam...s tim sto sam se osecao kao kolibri na slonu :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: :smeh: :smeh:

Ma bitno da si bocn'o bre! Uf, uf... a dobro je. Nisi napisao kolibri U slonu!
By Çâðê_DUP
Zar vam nije doslo nekada, istinskim romanticarima medju vama,
da pljusnete po licu tog banalnoga stvora i kazete da vredja vasa plemenita osecanja takvim pristupom? ili prihvatate ovakve izjave kao svojevrstan vid 'pederske emotivnosti?' mozda je to neka ugovorena predigra?

sto se lezbejske romantike tice, ona se svodi na istresanje pepela nakon sto se plaknu ruke, a sve nad istom pepeljarom. lezbejka sa losim grudnjakom najpre zapali cigaretu, i promuklim glasom upita svoju seks na eks partnerku: jesi li svrsila?

sto se sveca tice, ona postaje deo romantike iskljucivo ako se zatekne u necijem dupetu, ili su dildoi iskrzani od zajednicke upotrebe(to mu se kod drugarica lezbejki prenosi s kolena na koleno)

sta cinite da pronadjete svoje mesto pod suncem? ili se priklanjate lazljivom, ispraznom kalupu seksualnog opstenja lezbejsko/pedersko/strejt alijanse?
Korisnikov avatar
By Frey

inace se znaju jedan dan

Vrh!
Korisnikov avatar
By Rei
Zar vam nije doslo nekada, istinskim romanticarima medju vama,
da pljusnete po licu tog banalnoga stvora i kazete da vredja vasa plemenita osecanja takvim pristupom? ili prihvatate ovakve izjave kao svojevrstan vid 'pederske emotivnosti?' mozda je to neka ugovorena predigra?
Deep down, to je ipak mushko :giggle: pa je prisutno i u str8 populaciji u jednakom procentu, tako da ne prihvatam to kao vrstu pederske vec mushke emotivnosti. :drama:

PS nagon za shamaranjem je jedno bash onako plemenito osecanje :sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
slazhemo se rei :rock:

a meni su najjachi oni

X:ja sam uni da znash!
ml:ja sam iskljuchivo aktivan,ako nije problim.
X: Dobro je, odlichno, nije problem.

kasnije skontash da su uni koliko i ribe
ne daj bozhe da mu se naguzim u toku sexa
pobegao bi na keca :rock:
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
Deep down, to je ipak mushko :giggle: pa je prisutno i u str8 populaciji u jednakom procentu, tako da ne prihvatam to kao vrstu pederske vec mushke emotivnosti. :drama:

a kako objasnjavas "lezbejsku emotivnost"?
PS nagon za shamaranjem je jedno bash onako plemenito osecanje :sweet:
:blush:

postoje ljudi cija je radikalna razlicitost najizrazenija kroz rascep percepcije, onako globalno. zivela razlicitost!! :zastava:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
:smeh: :smeh: :smeh:

Ma bitno da si bocn'o bre! Uf, uf... a dobro je. Nisi napisao kolibri U slonu!
rei, je l' i ovo musko?
evo, mene npr nikada lezbejke nisu prihvatile, jer nisam dovoljno buch. a biti buch je nekako biti "prava lezbejka". nikad nisam dosla u klub doterana, a dovoljno (i) lezbasta. ima li i to neke veze sa mozgom? zasto mislis da su zene (lezbejke) emotivnije?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mladunac

X:ja sam uni da znash!
ml:ja sam iskljuchivo aktivan,ako nije problim.
X: Dobro je, odlichno, nije problem.
Najbolje je kad kažu: ''Ja sam uni sa pasivnima, a pasivan sa aktivnima'' ... :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn

inace se znaju jedan dan

:lol: fun! :party:

eto primera za _previshe_ povratne sprege :) ))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!