Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By muzika86
pošto je zima dobio sam i prehladu. Vala i jeste ružno biti bolestan! Temperatura, upala krajnika ništa ne mogu da gutam, nos začepljen, kašalj, kijanje i sve što dolazi uz to! :down: :barf:
Korisnikov avatar
By Delete
Uhh, jeste nezgodno...pij cajeve i odmaraj.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Muzika 86-bas nam je drago sto si svoju prehladu odlucio da podelis sa nama i pokrenes posebnu temu tim povodom:zacepi:

Ali sad kad si je vec pokrenuo-zelim ti brz oporavak u svakom slucaju:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ako ja vidim dobro, muzika je 86 :lol:

svi ljudi bolesni, sta je ovo, gde god da izadjem, samo krkljaju... :vruce:
Korisnikov avatar
By Deksi
hahahaha!!! ja nisam bio zaista bolestan vise od godinu dana :peace:
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by muzika86
pošto je zima dobio sam i prehladu. Vala i jeste ružno biti bolestan! Temperatura, upala krajnika ništa ne mogu da gutam, nos začepljen, kašalj, kijanje i sve što dolazi uz to! :down: :barf:
Odi kod doktora ako ne mozes gutat, ja sam se sjebao tako prije 20-ak dana pa mi se zakompliciralo u tolikoj mjeri da su mi gnoj nastao kao posljedica upale krajnika morali skarama cupati van i sad dobivam peniciline.
Korisnikov avatar
By muzika86
Ma evo danas je već bolje, nagutaš se tableta, odspavaš i piči dalje. :dance:
Korisnikov avatar
By Vel boy
tako je meni bilo prije 3 sedmice, dok jos nije bilo potpuno zahladilo (da, ja cesce pokupim virus prehlade na blazem do toplom vremenu, umesto hladnom). a, ako si okruzen sa puno ljudi (kao ja na poslu ili u autobusu) od kojih nekih kaslju i kisu, eto, odlicne prilike za virus da te se dochepa.

Meni su konachno pomogli Mucinex tablete, sirup Robitussin i bombone Cold Eeze protiv prehlade na bazi cink gluconium-a.
Korisnikov avatar
By Instruare
Evo i mene uhvatila. Nos me ubija. Bas sam hteo da otvorim slicnu temu... Aj brzo da ozdravimo.

:bicikl:
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by Instruare
Evo i mene uhvatila. Nos me ubija. Bas sam hteo da otvorim slicnu temu... Aj brzo da ozdravimo.

:bicikl:
Uh jeee ali,
Gute Besserung sto bi rekle Svabe! :slinavko:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Temperatura, upala krajnika ništa ne mogu da gutam, nos začepljen, kašalj, kijanje i sve što dolazi uz to!
Kod mene pocelo tako, pa umesto da ide na bolje, sve otislo na pluca. Bronhitis - dan lecenja treci, ten more to go, uz opasku lekara da budem srecan jer je moglo i gore da bude:drama:
By жњ
Originally posted by ok_decko
Temperatura, upala krajnika ništa ne mogu da gutam, nos začepljen, kašalj, kijanje i sve što dolazi uz to!
Kod mene pocelo tako, pa umesto da ide na bolje, sve otislo na pluca. Bronhitis - dan lecenja treci, ten more to go, uz opasku lekara da budem srecan jer je moglo i gore da bude:drama:

e taj virusni bronhitis opasno hara beogradom. cula sam da je bas gadan

a sto se tice prehlada i nazeb-pizdarija uglavnom ste sami krivi ako ih navucete. pravilo je da se zimi treba toplo oblaciti i kloniti se ljudima prebukiranih prostora, jesti zdravu svezu hranu bogatu proteinima i unositi vitaminsku suplementaciju. otkako se vise pazim, telo me redovno nagradjuje odlicnim zdravljem i pozitivnom energijom.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by xyz
e taj virusni bronhitis opasno hara beogradom. cula sam da je bas gadan
A po školama su tu još grip, ovčije boginje i vaške
i naravno sindrom martovskog zeca, tj prolećno zaljubljivanje... :tornado:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by xyz
i kloniti se ljudima prebukiranih prostora, jesti zdravu svezu hranu bogatu proteinima i unositi vitaminsku suplementaciju.
:yes: pogotovo to
Korisnikov avatar
By blablatron11
I ja sam bolesna.......isti simptomi,lezim od juche a weekend je.Ah.. svi bg clubovi ce ostati uskraceni za moju malenkost.... :placko:
btw-Super shto si ti ok....:namig2:
Korisnikov avatar
By Deksi
bio 2 puta u poslednjih godinu dana ako ne i nesto jace....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!