Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
lik nije materijalista ali su odetja laptopovi i sl najbitniji u zhivotu.
i nije ljubomoran samo mora da dobije onoliko paznej koliko zavredjuje.
dakle da rezimiram

OTKIDAM NA BIKOVE :love:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
:P Ma svi ste vi jedna banda iracionalnih ljudi koji ...

...aaaa, kvragu. I mi volimo vas, samo to nikad necemo reci- vazna su dela a ne reci.

A sta, kao nekome rodjenom u znaku vage laptop nije vazan? Ili da nosi Paul & Shark? Ili da jede tartar biftek svake nedelje uz sabacki jogurt 1.6%mm koji ima savrseni odnos kiselog i slatkog, tecnog i glatkog? Ili da insistira na putovanje Lufthansom ili BA-om ili KLM-om, ali niposto AlItaliom?
Sta, i sad sam zbog toga materijalista?
. . . . .
. . . . .
. . . . .

OK, priznajem, ja sam jedno materijalisticko, egocentricno, hedonisticko, narcisoidno prase.
Pardon, tele.

:kiss:

P.S. Ne znam da li ima veze sa mojim znakom ali kad sam u transu od zadovoljstva desi mi se da ... pa, muchem. I to vrlo ubedljivo i gromoglasno. Ali to samo ponekad i samo kad sam stvarno doziveo nesto blisko oragzmu. I vredi.

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Korisnikov avatar
By Galateja
I ja sam bik. Ali neću da pišem datum rođenja. :P
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne moras godinu sreco. :giggle:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Hoplit
. . . . .
. . . . .
. . . . .

OK, priznajem, ja sam jedno materijalisticko, egocentricno, hedonisticko, narcisoidno prase.
Pardon, tele.

:kiss:

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

vole
:love: :love: :love:
:panker:
Korisnikov avatar
By DeVision
evo i jos jednog bika, da se javi na zadatu temu :soping::
Korisnikov avatar
By Herald
Mu! Sta vise volite meso ili slatkise? Ja slatkiise retko kad. Kad me neko ponudi. Bez mesa mogu dva dana.
Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by whiteman
27.04
Takođe! :right:
By Korisnica
Od sve ukupno 7 najboljih prijatelja 5 su bikovi u horoskopu,i bash je retkost da se slazemo...
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ja sam jedini bik u mom drustvu. Ali najbolji drugari su mi ovnovi i blizanci, oni koji me okruzuju i u zodijaku. Stalno se svadjamo. Kazu da sam ja tvrdoglav, ali to nije istina- ja sam samo uvek u pravu.
Bikovi dolaze do istine intuitivno, dok ovi ostali lutaju k'o izgubljene ovce.
Korisnikov avatar
By DeVision
Originally posted by smera
Mu! Sta vise volite meso ili slatkise?
Mesoooo, naravno :evilkiss:
Korisnikov avatar
By De Profundis
Za moj ukus, Bikovi su previse izbalsansirani, neutralni. Mnogo stavova, ali nijedan ne zagovaraju lupanjem sakom od stol. Osim toga, iako se na prvi pogled to tesko primjecuje, i iako se Bikovi kadkad bore protiv toga, konzervativni su.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by De Profundis
Za moj ukus, Bikovi su previse izbalsansirani, neutralni. Mnogo stavova, ali nijedan ne zagovaraju lupanjem sakom od stol.
Istina. Ja cesto (ili stalno) zauzmem stav samo da bi protivurecio sagovornicima. U situacijama kad ih je vise, postajem sizofren na kratko. I usvojim ja te stavove. Cak sve, mada su kontradiktorni.
Zato smo mi sjajni medijatori i vladaoci.
Originally posted by De Profundis
Osim toga, iako se na prvi pogled to tesko primjecuje, i iako se Bikovi kadkad bore protiv toga, konzervativni su.
Nije to konzervativnost, nego inertnost. Probaj ti da se pokrenes sa 300kg. Ali kad se zaletimo, ne mozemo da stanemo.

Meni je pre neki dan uradio natalnu kartu kolega s faksa, pa da se ovde pohvalim, u narcisoidnom duhu mog znaka.
Pametan (goes without saying), dosta radim na obrazovanju (sta cu, samo mi ide), pare su mi najvaznije (ju!), konvencionalni, cisti, uspesni put ka uspehu (dokle god je uzlazna putanja, ne zanima me konvencionalnost).

Duhovnost 0.02% (e to bas nije- hteo sam pokojnoj baki onomad da zapalim svecu u crkvi), Ambicija, Narcisoidnost i Kompetitivnost u ogromnim kolicinama (toliko ogromnim da se pisu velikim slovom). Sponzorusha ( :puzzle: ), jer zaradjujem novac uzimanjem od drugih (ja stekao utisak da je to generalni nacin zaradjivanja novca- ne mogu sam da ga stampam).

Jako cudan seksualni odnos- nekakva biseksualnost sa jarcevima na Mesecu, taj deo nisam razumeo.

Buduci da me poznaje, tumacim da je podsvesno uklopio Najvise me je pogodilo kad mi je rekao da sam Bik-devica. Ispravili smo gresku i i dalje sam Bik-Lav. To mi je najvaznije, buduci da je to vec deo mog identiteta. URA!

:kolo:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam bik vegeterianac i navucen sam na slatkise. :katemoss:
Korisnikov avatar
By De Profundis
Hoplit, sreca da si ipak Lav. Mislim, Bik-Djevica? Kakva je to utopijska kombinacija? Ovako, barem ponekad mozes da povedes mase za sobom... :D
Korisnikov avatar
By Egmont
18.05.1968. u 20.14h u Branicevu. Aj sad ochu natalnu kartu! :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam vala Bik-Lav :smug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!