Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by RenoirVec napisah u nekoj temi, ali svodi se na ovo: veoma su prakticni, vole da nesto savetuju, pridikuju i sugerisu, tipa, zasto si ovaj gajtan od usisivaca ostavila ovako, prakticnije je da se savije polulucno, jer ce se drugi put lakse razmotati, a i gajtan se stedi od osipanja..ako ste gosti kod Device, a ona ima kadu, odredila je da ona prva mora uci u tu kadu, a onda tek vi. Takodje, iz principa vam nece dati da se okupate, ako ste zakasnili: tacno u 7 casova i 3 minuta zbog jednog filozofskog osecaja....
moja najveca ljubav je BIK
njemu sam posvetio knjigu...![]()
off: ajde A777 stavi nesto z a device, bas me zanima![]()
hvala
Originally posted by Angelina777hvala...Originally posted by RenoirVec napisah u nekoj temi, ali svodi se na ovo: veoma su prakticni, vole da nesto savetuju, pridikuju i sugerisu, tipa, zasto si ovaj gajtan od usisivaca ostavila ovako, prakticnije je da se savije polulucno, jer ce se drugi put lakse razmotati, a i gajtan se stedi od osipanja..ako ste gosti kod Device, a ona ima kadu, odredila je da ona prva mora uci u tu kadu, a onda tek vi. Takodje, iz principa vam nece dati da se okupate, ako ste zakasnili: tacno u 7 casova i 3 minuta zbog jednog filozofskog osecaja....
moja najveca ljubav je BIK
njemu sam posvetio knjigu...![]()
off: ajde A777 stavi nesto z a device, bas me zanima![]()
hvala![]()
Kritikuju druge ljude, ali i sebe. Problem je sto svoje principe i "devicansko" namecu kao sveto. Preokupirane brigom o zdravlju i higijeni i izgledu okoline, detaljne, precizne, analiticne osobe, a i dobro organizovane. Vaznije im je npr da dobro urade svoj posao, nego da dobiju pohvalu za to. To moze rezultovati time da se smatraju skromnim osobama. ali one su TAKVE (primer sa gajtanom) i to nema mnogo veze sa stidljivoscu i skromnoscu. Sitnicave, sitnicave i sitnicave! Ponekad umeju da budu prave drkadzije. U sustini nisu lose, i ne vode glupe razgovore, to mi ponekad prija, u kombinaciji sa analiticnoscu.
Originally posted by Mr.JaDa, jako su lenji...
Sta je ovo, draga Saveta?![]()
Izgleda nema bas mnogo Bikova na forumu, ili ih mrzi da postuju... (sto me ne bi cudilo)
Originally posted by RenoirZavisi od rznih upliva drugih planeta i aspekata u tvojoj natalnoj karti. Umeju sa recima, to je sigurno. Ali, novinarstvo, radije nego knjizevnost.
Zar???
Pa, sto se mene tice...
umetnost kreativnost i masta
su totalno esencijalni delovi mog bica...
izrazavanje recima...moja najjaca strana...poezija....
Originally posted by istokSlazem se sa svime sem sa delom o licnoj higijeni!! Pa ja se kupam svaki dan, koristim razne kreme i kremice i parfeme... Ali to mozda ima veze sa time sto sam gay...
Evo sta sam ja do sada zakljucio o Bikovima, iz mog skromnog iskustva:
1- magneticni i prelepi
2- smrde i ne vode dovoljno racuna o licnoj higijeni:D
3- mogu sebe da ubede u bilo sta (na tome iskreno zavidim)
Ovo se odnosi na muskarce Bikove, a za zene Bikove (kojih poznajem dosta) karakteristicna i naglasena osobina im je materijalizam i operisanost od osecaja majcinstva.
Sve ovo nije ni preterano dobro ni lose. Kao i sve ostalo u zivotu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!