Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Ne mogu da nađem temu o filmovima koji se očekuju sa nestrpljenjem, pa rekoh da je pokrenem ponovo. :)
Za početak, hajde da krenemo od mog potpisa. ;)

300 , najavljen za 9. mart 2007., je film rađen po epskoj grafičkoj noveli Frank Millera (tvorca Sin Cityja), inspirisan antičkom bitkom na Termopolju, u kojoj se kralj Leonida sa 300 Spartanaca borio do smrti protiv ogromne Persijske vojske!
Slika Slika
Budući da je reč o ekranizaciji grafičke novele, po već oprobanom receptu iz Sin Cityja, i u ovom filmu će slika biti spoj snimljenog materijala i CGI efekata kojima će retuširati originalnu sliku.
Ukoliko imate vremena, pogledajte na netu trejler za film, deluje neviđeno moćno! LOL
Korisnikov avatar
By djo
mene su uvek ta transponovanja stripova u filmove razocaravala... pomislio bi covek da su strip i film u stvari najsrodniji mediji i to jeste donekle tacno, ali nekako pokret uvek pokvari sve :)

izuzetak bi recimo bio 'besmrtna' enkija bilala
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bojandjo
Misliš Enisa Bilalovića? Rodom iz Sarajeva? ... Jako mi se dopada njegov film, ali mi je krivo što je promenio ime ...

Što se tiče filma 300, trejleri, vesti sa snimanja i procurele fotografije pre postprodukcije obećavaju jebozovan film ... videćemo da li će ga animacija i efekti upropastiti ...

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By djo
ma kakvo sarajevo, covek je turcin iz bg, sa dorcola :)
Korisnikov avatar
By KiWi
ma kakvo sarajevo, covek je turcin iz bg, sa dorcola :)
Ma ja čit'o u nekim tabloidnim novinama da su ga popljuvali bosanci i da neće da ga puste nazad u Sarajevo i da on pati jer mu je to rodni grad ... a čovek Dorćolac ... Kad neko neobavešten napiše neku patku, napravi još stotine neobaveštenih .. sramota.

Kako vam se sviđaju slike koje sam postavio? Zar nisu drkotvorne?
Korisnikov avatar
By gorilica
Pathfinder
Slika Slika

12.januara 2007. očekuje se premijera Pathfindera, čiji trejler takođe obećava puno.
Ova akciona avantura je smeštena u u vreme kada su Vikinzi pokušali da osvoje Severnu Ameriku. "Pathfinder" ispreda legendu o mladom Norveškom dečaku koji ostaje na tlu Amerike nakon što njegov klan odplovi, i biva odgajan od strane Indijanaca koje je njegovo pleme pokušalo da uništi.
Mnogo godina kasnije, Vikinzi se vraćaju...
Korisnikov avatar
By gorilica
The Fountain
Slika Slika

22.novembra nam stiže i odiseja o 1000 godišnjoj borbi jednog čoveka da spase ženu koju voli!
Njegovo epsko putovanje kreće u Španiji iz 16.veka, gde konkvistador Tomas Creo (Hugh Jackman) otpočinje svoju potragu za Drvom Života, legendarnim entitetom za koji se veruje da omogućava večni život onima koji popiju njegov sok....
Korisnikov avatar
By gorilica
The Grudge 2

Slika Slika

Budući da i sam spadam u grupu HOROR funova, zaista se radujem premijeri ovog filma, koja će se odigrati 13.oktobra u Hoolywoodu. Prvi deo je jedan od retkih filmova koji mi je provukao trnce kroz kičmu, tako da se nadam da će nastavak biti makar i upola toliko dobar.
Korisnikov avatar
By gorilica
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
Slika Slika

Šta još reći o komičaru Sachi Baron Cohen-u?
Ja definitivno pao na scenu iz trejlera:
- This is my sister. -krljanje-
- She is the No1 prostitute in the Kazakhstan. :lol: :smeh:
LM, premijera je 3. novembra.
Korisnikov avatar
By 2kune
A šta je sa V for vendetta??? :tuc:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Stvarno će biti kul kada se pojavi taj film "300". Čitao sam Ognjenu kapiju koja govori o Termopilskoj bici i baš me zanima koliko će film da prenese realnost takvih bitaka.

Ukoliko je tačno da je u planju i snimanje Hiperion sage, to je nešto što će mi definitivno doneti mnogo ustreptalih noći provedenih u besanom iščekivanju. Evo je vest ovde http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?CIID=13508, ali snimanje LoTRa u poredjenju sa Hiperionom je dečija igra, tako da je pitanje da li će se neko usuditi stvarno to i da radi.
Korisnikov avatar
By gorilica
Slika
8.decembra:yay:, napokon stiže dugo očekivani Apokalipto, Mela Gibsona, o izumrloj civilizaciji Maja. Svako ko je pogledao trejler, svakako nije ostao ravnodušan prema ovom novom blockbusteru. Ja svakako nisam! :P

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Slika
22.decembra stiže i noć u muzeju. Za sve ljubitelje Ben Stilera :love: , eto i nade za bolju zabavu od osrednjeg Clicka.
Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Black Snake Moan - Februar 2007

Slika

Cast: Samuel L. Jackson, Christina Ricci, Justin Timberlake
Synopsis:
Devojka iz malog grada - Rae (Ricci) bezciljno luta kroz svoj život nakon što njena prava ljubav - Ronnie (Timberlake) napušta Memphis zarad vojne službe. Kada je Laz (Jackson), penzionisani bluesman, pronađe prebijenu i ostavljenu da umre, daje sebi zadatak da Rae dovede do emotivne slobode. U tom procesu, on nalazi svoj put do Angele (Merkerson) i vraća svoju ličnu sudbinu.
Korisnikov avatar
By Mars
Šta to radi sa svojom ličnom sudbinom??

Elem... Timberlake! Timberlake... Justin. Timberlake.

Crko bi od smeha i izbacili bi me iz sale.
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL
Baci pogled na trailer, na netu. Mislim da ćeš promeniti mišljenje o filmu. ;)
Btw, meni se film gleda zbog Samuel L. Jacksona. Što je stariji, sve je luđi!:B
Korisnikov avatar
By Mars
Ma svaka njemu čast. Al mani me od Džastina Timberlejka i Britni Spirs na filmu. Ne mogu ja to...
Korisnikov avatar
By gorilica
Elem, baci pogled na trailer. :lol: Em u njemu nema ni J od Džastina, em mislim da on ima sporednu ulogu od 5 minuta u njemu. ;)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je zeljan da vidi "300", iako ima osecaj da ce se skenjati kao i s Aleksandrom....
Korisnikov avatar
By gorilica
Možda se Morgan vara. :) Gorilica očekuje nešto u fazonu Sin City-ja. Po grafičkoj noveli istog autora, rađeno istom tehnikom. Verujem da će zadovoljiti ukus Morgana. ;)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Kiborg
Stvarno će biti kul kada se pojavi taj film "300". Čitao sam Ognjenu kapiju koja govori o Termopilskoj bici i baš me zanima koliko će film da prenese realnost takvih bitaka.
Čitao i ja. Sviđa mi se! Kada bi i na filmu spomenuli kao i u knjizi da su u bitke išli i ginuli rame uz rame ljubavnici... a još i kad bi prikazali...
ali dosta maštanja, to je ipak film za ameriku tj njene stanovnike...

Sin City (film) je VRH! Nadam se da će i ovo biti jednako, ako ne i još više BRUTALNO!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
btw i Pathfinder zvuči "kewl", kao i "the fountain"...

Grudge 2 ću preskočiti kao i 1, kao i veliku većinu horora.

Borat vidjen i nije loš (nisam voleo ALi G-a!! ali ovaj film je divno skrnavljenje amerike)

Justin je za neki film dobio odlične kritike, samo ne znam da li je to ovaj film ili neki drugi,... glumi dilera droge...:crta:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Pathfinder bi trebalo da pocne sa prikazivanjem ovih dana u Bg-u

can`t wait :eya:
Korisnikov avatar
By gorilica
STARDUST

Slika

STARRING: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Claire Danes, Charlie Cox, Sienna Miller, Peter O'Toole, Ricky Gervais, Ian McKellen (voice)
DIRECTOR: Matthew Vaughn
STUDIO: Paramount Pictures
RATING: NR
GENRE: Fantasy
RELEASE DATE: July 27, 2007
WEBSITE: http://www.stardustmovie.com/

Michelle Pfeiffer se napokon vraća na veliko platno!!!! :yay: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :yay:
Korisnikov avatar
By CareBear
Slika
Ako je suditi po traileru Transgendersi ce biti sranje, ali bih bas voleo da me razocaraju.

Posle pogledanih (HD) trailera za 300 - JEDVA CEKAM i obavezno se gleda u bioskopu

Funtastic 4 dobijaju jos jednu sansu zog Silver Surfera

Najezda zelenih ove godine:
- Nindza kornjace (i koferce? :misli: )

- Shrek the Third ce biti veoma zabavan

Jel neko citao trilogiju Njegova mracna tkanja? Ekranizacija prvog dela knjige stize uskoro pod nazivom Golden compass (kod nas je preveden engleski naslov - Severna svetlost). Medju glavnim glumcima su Nicole Kidman, Daniel Craig (vidim da ga svi nahvalise kao Bonda) i Eva Green, a glavnu ulogu igra devojcica koju je pisac izabrao kao najadekvatniju (dakle trebalo bi cvrsto da se drze knjige). Rezija: Anand Tucker. Lik sada pregovara da uzme reziju Harry Potter & the Halfblood Prince, pa se nadam da nece zas**ti
Korisnikov avatar
By gorilica
Premonition

Slika

STARRING: Sandra Bullock, Julian McMahon, Courtney Taylor Burness, Kate Nelligan, Nia Long, Amber Valletta
DIRECTOR: Mennan Yapo
STUDIO: Columbia Pictures
RATING: PG-13 (For some violent content, disturbing images, thematic material and brief language.)
GENRE: Drama
RELEASE DATE: March 16, 2007

SYNOPSIS:
Kada domaćica koju igra Sandra Bullock sazna da joj je muž doživeo saobraćajnu nesreću, a vidi ga sledećeg dana, shvata da je videla predskazanje i učiniće sve što može kako bi ga sprečila da se obistini.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!