Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hys.Da, osjećam se voljeno, od strane partnera, prijatelja, sestre, Donatele (pas). Njihova ljubav mi prija, jer me ne sputava. I ja njima dajem svoju, na neki meni karakterističan način.
Koliko se osecate voljeno?Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete? Sa kojih strana dobijate ljubav?
Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?Da, i ona je isključivo rezervirana za dijete koje ću imati.
Originally posted by Hys.Imam sasvim dovoljno. Suviše ljubavi me guši.
Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete?
Originally posted by Hys.Mislim da imam. Doduše, nije ta ljubav akumulirana u meni i čeka da izađe na videlo, mora biti nečim inicirana.
Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Black LadyNa cemu sam ja ovde bila... dzizs
Pa..... kako je to osecati se voljeno?![]()
Originally posted by AzdajaMislim da jesam voljena...
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Black LadyNa cemu sam ja ovde bila... dzizs
Pa..... kako je to osecati se voljeno?![]()
![]()
ON da, veoma![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!