Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8i ti ga sad pretera 2000 eura..
za pravi italijanski espresso ti treba malo skuplja aparatura, cca. 2000 eur. pa ko voli nek izvoli.
inače, najviše volim domaću kafu, onu sa dva ključa.
Originally posted by ^RAY^bas...Lavazza aparat kosta nekih 500 evra...Originally posted by 2Q2Bstr8i ti ga sad pretera 2000 eura..
za pravi italijanski espresso ti treba malo skuplja aparatura, cca. 2000 eur. pa ko voli nek izvoli.
inače, najviše volim domaću kafu, onu sa dva ključa.
ja imam aparat sa gornje slike KRUPS i kafa je apsolutno ista kao iz profi aparata
Originally posted by ^RAY^
Vrhunac je bila prodavacica u dragstoru koja mi zblanuto odbrusi:
Svasta!pa ko jos pije pije EKSPRESO kafu u zrnu kad imate...
Originally posted by 2Q2Bstr8Da,2Q2Bstr8,u pravu si.Ali samo delimicno.
jedino oni za kafiće mogu da razviju dovoljan pritisak za pravilno filtriranje kafe. takođe, pravi espresso traži da se pije iz toplih šoljica. otuda cifra.
Originally posted by Instruare
Espresso Macchiato. Redovno u svom kaficu...
![]()
Originally posted by colorado
Ovo je prava tema za moju drugaricu Hlaefidge. Ona je kraljica snobovstine sto se kafe tice. Nece ni da pomisli da popije tursku kafu i pazljivo ce birati kafic u kom ce popiti kafu, ali onda ce bez ikakvo problema i blama izjaviti da je Jakobs 2 u 1 dobra kafa.
Originally posted by ^RAY^
Volite li da popijete pravi italijanski espresso?Imate li kod kuce aparate?
![]()
Originally posted by coloradoHe. Ja znam jednu budalu* koja voli da često i mnogo o sebi u društvu priča kao filmofilu a na pitanje čije filmove i kog glumca najviše voli, takodje bez ikakvog konflikta u sebi kaže "Silvester Stalone".
Ovo je prava tema za moju drugaricu Hlaefidge. Ona je kraljica snobovstine sto se kafe tice. Nece ni da pomisli da popije tursku kafu i pazljivo ce birati kafic u kom ce popiti kafu, ali onda ce bez ikakvo problema i blama izjaviti da je Jakobs 2 u 1 dobra kafa.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!