Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by splifffirst of all i want to thank jelena's supporters![]()
![]()
kim je carica
Originally posted by spliffaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je znaci..... pa bas stetaOriginally posted by tinkerbellzato shto je sva istroshena. mnogobrojne povrede (dva puta prekidala karijeru)
Moze li mi neko reci zasto kim klajsters odlazi u 'penziju'?![]()
Ili nisam bas najbolje razumela....![]()
Ima 23 godine....![]()
Originally posted by ^mary^Mudro zborish pametna devojko:sesir:
savrsen mec! steta sto je Jelena izgubila. ali mozda je i bolje(ok lupam sad) zamislite kako bi izgledalo da krenete Australian Open, a vec imate osvojena 2 turnira od pocetka god. Da se malo ne zanese... ovako, kontam da ce biti vise skoncentrisana i znace-znam da svaku mogu da dobijem. a ne - nepobediva sam od pocetka, to moze da bude opasno...
e da, onaj njen volej udaracludnica!
![]()
A navijaci su mi bili kriminalniPOMOZI BOZE! JAVI SE JECO!
ko fudbal!
svaka cast Jeleni! Savrsena forma, tehnika, jos malo da pokusa da iskulira sudije i bice perfektna!![]()
Originally posted by Jelena_BlissOriginally posted by ^mary^Mudro zborish pametna devojko:sesir:
savrsen mec! steta sto je Jelena izgubila. ali mozda je i bolje(ok lupam sad) zamislite kako bi izgledalo da krenete Australian Open, a vec imate osvojena 2 turnira od pocetka god. Da se malo ne zanese... ovako, kontam da ce biti vise skoncentrisana i znace-znam da svaku mogu da dobijem. a ne - nepobediva sam od pocetka, to moze da bude opasno...
e da, onaj njen volej udaracludnica!
![]()
A navijaci su mi bili kriminalniPOMOZI BOZE! JAVI SE JECO!
ko fudbal!
svaka cast Jeleni! Savrsena forma, tehnika, jos malo da pokusa da iskulira sudije i bice perfektna!![]()
![]()
A za navijache,nije to nishta:lol:secam se proshle godine kada sam bila na Roland Garosu da gledam chetvrtfinalni mech izmedju Djokovica i Nadala,odmah par mesta pored mene bili neki nashi,okiceni sa 10ak srpskih i jugoslovenskih zastava:lol:Pochinje mech i tek ce jedan,glasom nalik nekom nosorogu,a takav mu je i pogled bio "UBI GA NOLE"!!!!"UBIII GAA"!!!:smeh:Bilo je josh nekih provala,ali se ne secam vishe:lol:
Originally posted by ^mary^Originally posted by Jelena_Bliss
Ove godine idemo zajedno,tako da mi necesh vishe zavideti:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koristis niske udarce. to nije lepo! Ko jos moze da odbije poziv da gleda RG?!
Ko?!![]()
![]()
Originally posted by ^mary^Procenih da dolazish:lol:
aj sad ti proceni da l` dolazim![]()
problemi sa dobijanjem vize, junski(ispitni) rok, sta da kazem zeni...
rekla sam ti vec na u2u
a volela bih!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!