Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By beodecko
Jako je sladak i fin, brzo smo se zgotivili. Nezan, a istovremeno pravi muskarac - bas ono sto sam uvek zeleo. Ljubazan, fino vaspitan, lepi maniri, pametan i obrazovan. Ne finansiraju ga mama i tata. Uvek nadje neko mesto. Skoro savrsen. Skoro. Ne zeli stalnu vezu. Kaze nije u stanju da se vezuje za muskarca - ili, u stanju je, kako se posle ispravio, ali ne zeli. Hoce da jednog dana, za 5, 6 godina celu pricu prekine i ozeni se. I nece sebi dozvoliti zaljubljivanje. A ja se zaljubio. Jebiga...
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
ja jos mislim .........
......................... gde li je $#@# :sveca:
Korisnikov avatar
By decko
Ne postoje prave reci da napisem sta osecam i sta mislim jer to je neopisivo...dovoljan je jedan moj pogled da mu sve to 'kazem'....

:love: :love: . . . . . . TI si TAJ KOJI ZNA . . . . . . :love: :love:
By dion_de_courbel
Previse sam zaljubljen da bih rekao nesto lose... i njegove mane mi se svidjaju....samo se plasim da on prestane tako da se oseca u vezi sa mnom, jer ce to biti kobno po moje psihicko stanje... ode onda dion u ludaru ...hehe...

posetite moju stranicu
www.gay.hr/njamnjam
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Hm....pa trenutno nisam u vezi...ali mogu da kažem par stvari o devojci koja mi se trenutno sviđa...i više od toga...

Znači....ona je...joj nemam reči kakva je...FENOMENALNA JE njeno svršenstvo ne može da se opiše...toliko je volim i toliko je extra da je prosto greh nabrajati bilo kakve mane...
:love: :love: :love: :love: :love:

Dobro...ima jednu manu, koju joj ne opraštam...a to je...Ne zna se da li je lezbejka...čitaj NE SVIĐAM JOJ SE:( :( :( :(
Korisnikov avatar
By Oziris
Zasto uvek moras da budes takav drkadzija i prosipas najgore niske udarce, a da se posle izvinjavas? Zar ne znas da se neke reci nikada ne zaboravljaju a jos manje oprastaju?
Korisnikov avatar
By leobg
Moj partner je nasladje pilence i mnogo ga volim.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix
Mislim da je i previse dobar za mene.
way to much.....
Korisnikov avatar
By mmiki
Ej, partneru, ti kojeg jos uvek upoznao nisam, toliko sam srecan sto si mi toliko prelep i prepametan i da me toooliko volis.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by mmiki
Ej, partneru, ti kojeg jos uvek upoznao nisam, toliko sam srecan sto si mi toliko prelep i prepametan i da me toooliko volis.
:smeh: :up:
Korisnikov avatar
By EYA
pored svega sto osecam, zaista nema potrebe da jos i mislim :eya: :love: :adiktusha:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Oziris
Zasto uvek moras da budes takav drkadzija i prosipas najgore niske udarce, a da se posle izvinjavas? Zar ne znas da se neke reci nikada ne zaboravljaju a jos manje oprastaju?
ne zelim tebi da popujem, samo su mi tvoje reci zazvucale poznato!
a sad znam da nije tako kako sam pre mislila, jer ova ljubav mi daje snagu da sve razumem i sve oprostim, a samim tim i pretvorim u zabavu(na moj, njen, nas racun) ili zaboravim.
By RACABG
mislim ....mislim..... hvala ti za 11 divnih godina
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Sladak, uzbudljiv, romantican... Ima vrlina ali ima i mana. Ali kada pocnu necije mane da nam prijaju, to je onda ono pravo. Meni prijaju i njegove mane. :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
izmakla mi tlo pod nogama i docekala me perjanim jastukom.
zena zmaj:hail:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
mislim da je moj bivsi decko mastao o trojci... ali nikada nije smeo otvoreno to da mi kaze ...

:foto:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ne mogu da budem bas objhektivan jer smo na pocetku veze, ali svaki put kad ga vidim svet mi se ofarba u roze.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Sometimes he is an asshole, but always smart ass.
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by leobg
Moj partner je nasladje pilence i mnogo ga volim.
Hm, napisano pre godinu dana. Kad procitam ovako nesto, a kad procitam i ono sta je on napisao u ovoj temi ladno mi nije dobro.:(
Korisnikov avatar
By .L O S T
uh...mali je forum za to....... nek stane u par reci - volim te i ti znas koliko:klap:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Nanny Ogg
izmakla mi tlo pod nogama i docekala me perjanim jastukom.
zena zmaj:hail:
Bas me zanimalo sta sam rekla pre godinu dana. Ma koje tlo pod nogama, zena je i dalje zemljotres i vulkan, za moje telo i dusu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by KissQueen
Sometimes he is an asshole, but always smart ass.
Ti to o tvom ili mom dragom :pucaodsmeha: ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Postovi od pre godinu dana... :fuckingdrama:

Pamcenje me definitivno napusta... i pokusavam da se setim sa kim sam bio u pokusaju veze tada :lol:

Samo jedan bi mogao biti u pitanju... ali ja sam bio ubedjen da je to bilo koji mesec ranije...
Jebeno pamcenje!
Korisnikov avatar
By ljiki
Originally posted by Frey
Kurva...

:tushe:

:roflmao:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!