Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Rigel
Ja mislim da ona SAMO još uvek nije naišla na devojku sa kakvom ŽELI da bude.
Hm... Vrlo mogu?e. ?u joj re?em, thanks!
By fencysmurf
Originally posted by bigirl
...devojkama koje se izjašnjavaju kao str8, imaju de?ka (ozbiljna veza), ali žele (i imaju) "intimnu" drugaricu?

Kako definisati to stanje (bi)sexualnosti?
ja se slazem da je racionalizacija majka, ali i tu ima granica.

jel str8? jel ima decka? jel hoce intimnu drugaricu? jesi ta intimna drugarica ti? jel ti trazis isto? ma , yay ! supishka !

em ce manje da smara, em ce da bude fokusiranija na vreme koje ste zajedno, em ces ti imati vremena za kojeshta...

sta ja znam... ta pitanja su samo komplikacija zivota, malo bespotrebna... posebno ako su karte otvorene od samog pocetka...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by fencysmurf
...devojkama koje se izjašnjavaju kao str8, imaju de?ka (ozbiljna veza), ali žele (i imaju) "intimnu" drugaricu?

ja se slazem da je racionalizacija majka, ali i tu ima granica.

jel str8? jel ima decka? jel hoce intimnu drugaricu? jesi ta intimna drugarica ti? jel ti trazis isto? ma , yay ! supishka !
Ajd' baci pogled na ostale moje postove u temi... Bi?e ti jasnije.
Korisnikov avatar
By Adam*
Dokaz da je doslo da zamena uloga !
Zene se sve vise ponasaju kao muskarci i one biraju i odredjuju pravila!
Jebiga to je cinjenicno stanje!
Korisnikov avatar
By zboO
i nikako da saznamo sta je nesrecna devojka uradila (izabrala)???

:kokice:

mislim da bi ovo trebalo da stavim u potpis...posto se ova moja konstatacija ispostavila skroooooooooz tachnom!!
mushkarci me generalno smaraju, dok me zene ne kapiraju
blagish meni...

:nokti:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena

mushkarci me generalno smaraju, dok me zene ne kapiraju
Ja cu napraviti da ovo tvoje pravilo ima izuzetak:obraz:
Korisnikov avatar
By m..
Mislim da su nezreli idioti. :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Blady
...devojkama koje se izja�njavaju kao str8, imaju de?ka (ozbiljna veza), ali �ele (i imaju) "intimnu" drugaricu?

Pa jedno stanje bisexualnosti jeste.. bar tako zvuci... u sustini to su osobe koje nista ne propustaju u zivotu, a jednom kad odlepe za osobom znace na cemu su !
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali ima ih koje su bisex samo u sexualnom smislu. Nece da se ogranicavaju sto se sexa tice.

Poznajem par takvih, i ZAISTA su takve. Uglavnom vole i orgijanje, orgije uopsteno. Na sve nacine. Taj tip.

Ali zaljubljuju se, mislim, mogu da zavole na romanticni nacin samo muskarca, decka.

I ja im verujem, nekima.

I ok, nisu srt8, bisex su, ali kapiram, ja mislim, tu tvoju ortakinju.
Korisnikov avatar
By bigirl
Čitam sad opet sve ove odgovore... I mogu da kažem... :egzorcist:

Neverovatno kako ste sve pogrešno ispovezali... Užas. Samo je Rigel (Hybrid) prodro u srž teme. Svi se ostali ufatili za sex...
Korisnikov avatar
By Deksi
dovodim takve drugarice u alijansu :eureka:
Korisnikov avatar
By jenny
Čitam sad opet sve ove odgovore... I mogu da kažem... :egzorcist:

Neverovatno kako ste sve pogrešno ispovezali... Užas. Samo je Rigel (Hybrid) prodro u srž teme. Svi se ostali ufatili za sex...
pa vidi i ja bih mogla da se slozim sa Hybridom...kad duze vreme naleces na pogresne ljude, stvarno mozes da se pogubis...evo ti moj slucaj: ja ili sam bisex ili nisam nista ili meni fali neka velika daska u glavi...a opet mozda samo nisam jos uvek srela nikog odgovarajuceg...e pa kad se takvo stanje prolongira, onda stvarno ima prostora za razne kategorije u smislu strejt bisex, intimni prijatelji...itd...

ocajno sam ovo objasnila,al ajd :seronjo:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
...devojkama koje se izja�njavaju kao str8, imaju de?ka (ozbiljna veza), ali �ele (i imaju) "intimnu" drugaricu?

mozda im dechko nije dovoljno nezan,pa bi da potraze neznost u nekoj devojci ili shta,mozda jednostavno zele malo promena:nokti:treceg nema:nesiguran:
eventualno da budu u trendu:smeh:
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Galateja
...devojkama koje se izja?njavaju kao str8, imaju de?ka (ozbiljna veza), ali ?ele (i imaju) "intimnu" drugaricu?

Zbog takvih osoba biseksualci i jesu (nepravedno) pikado za kako homoseksualce tako i heteroseksualce. Stoga, stanje koje si opisala ne bih povezala sa biseksualnoscu, vec sa kukaviclukom i nejasno izgradjenim seksualnim i drustvenim identitetom.
Sa druge strane takve devojke ponizavaju istopolne odnose samim tim sto ih tretiraju kao surogat.
Sjajno rečeno!!!! Isto važi i za muškarce!:up:
By Snow_Crystal
Definitivno Bi.... ili mozda zadovoljavanje seksualnih zelja posto jedna strana zakazuje u :fuckbed:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!