Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By malecka
i dalje se ne osecam voljeno... :(
By dion_de_courbel
Originally posted by devokICA
Koliko se osecate voljeno?Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete? Sa kojih strana dobijate ljubav? :beba:
Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?
1. Ne osecam se voljenim. Nisam siguran zbog cega - kad krenem da analiziram, imam razloga da se tako osecam ali ipak... to nije tako...
2. Nadovezujem se na prethodni odgovor - verovatno se tako osecam zato sto je nema dovoljno. Nikad ljubav ne uzimam zdravo za gotov vec je uvek preispitujem....a onda dodjem i do nedostataka, nedostatka uzroka, povoda, i sl... Ni ne dajem je dovoljno....nemam je dovoljno, pa nemam ni sta da pruzim....
3. Od roditelja, i prosirene porodice, prijatelja, od Louis Vuitton nove kolekcije, sa cijim sam se par komada nedavno usrecio... vidi se odmah da neko nedostaje :(
4. Naravno, i jedva cekam da proverim da li je zasluzuje osoba kojoj mislim da je dam....ako je tako bicu jako srecan...
By sweet_dechko
Mnogo mi je žao to što mnogo vas ne misli da su voljeni. Tužno mi je.

Ja se osećam voljenim, ali kada vas čitam, osećam se kao govno što ovo pišem.:posrani:
Korisnikov avatar
By anchez
jos kako, bas se osecam voljeno!!! :maji:
Korisnikov avatar
By Bagheera
aham, i te kakao!
eto, vole me moje zverke, pa moje cvecke, pa...
more bre, obozavam samu sebe!
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
osecam se voljeno
ali i neshvaceno
uostalom, bitno mi je da ja volim, a ko me ne voli, ne mora... :)
:smirk:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
od stane prijatelja DA.....neki decko....NE:( :( :(
Korisnikov avatar
By gorilica
Da, ali ne onako kako mi je potrebno.
Korisnikov avatar
By Bagheera
da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By mezimce
osecam se veoma voljeno:love::love:
Korisnikov avatar
By Sky123
trenutno, osjecam se voljeno kao Hitler od strane jevreja...
Korisnikov avatar
By malecka
malo da... i to od jedne osobe od koje nisam ocekivala... :sweet: :B :obraz: :mazi:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Vise postovano mada..:mazi:
By dion_de_courbel
Originally posted by dion_de_courbel
Originally posted by devokICA
Koliko se osecate voljeno?Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete? Sa kojih strana dobijate ljubav? :beba:
Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?
1. Ne osecam se voljenim. Nisam siguran zbog cega - kad krenem da analiziram, imam razloga da se tako osecam ali ipak... to nije tako...
2. Nadovezujem se na prethodni odgovor - verovatno se tako osecam zato sto je nema dovoljno. Nikad ljubav ne uzimam zdravo za gotov vec je uvek preispitujem....a onda dodjem i do nedostataka, nedostatka uzroka, povoda, i sl... Ni ne dajem je dovoljno....nemam je dovoljno, pa nemam ni sta da pruzim....
3. Od roditelja, i prosirene porodice, prijatelja, od Louis Vuitton nove kolekcije, sa cijim sam se par komada nedavno usrecio... vidi se odmah da neko nedostaje :(
4. Naravno, i jedva cekam da proverim da li je zasluzuje osoba kojoj mislim da je dam....ako je tako bicu jako srecan...
Eto...to je bila moja poruka od pre mesec dana..
Imam nove odgovore:
1. Osecam se jako voljeno. Imam decka koji me je konacno pustio skroz u svoje srce.
2. Uvek moze vise...
3. Od svih kao u prethodnom odgovoru...ali dobijam i od decka..koji mi je danas ponudio da se vencamo...da otputujemo negde gde to moze, ili da odemo u juznu afriku posto je on odatle....tamo se to zove registrovano partnerstvo...eto, drugari....zenim se i srecan sam..hehe
4. Sve sam mu dao....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja se osjecam pijano... naletrio na neke lezbace iz Kotora, pa pio rakiju,,, mis'im stvaaaaarni:blush:

totalno se ne osjcam voljeno, ali nalazim spas u picu , kao poslednji otpadak "normalnog" drustva...:sigh:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
napokon DA...ali koliko ce to trajati....hm.....
.......naravno ne zelim da razmisljam o tome....
......za sada je sve savrsenooooooo........
Korisnikov avatar
By Deksi
shvatio sam da me samo jedna osoba jakoooo voli.....a to sam ja!!!
Ne zelim da budem sebican ali potpuno sam happy.....otvorile su mi se oci i shvatio sam..... "NONE OF YOU LOSERS ARE GOOD ENOUGH FOR ME" :tos:
Korisnikov avatar
By bigirl
Daaaaaaaaaaaaaaa
I sva sam kao malo dete zbog toga

:B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B
Korisnikov avatar
By mmiki
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! :(
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i suvise! imam 30 novih drugarica kojih ne mogu da se otarasim!:smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!