Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
dosadio mi je, sto puta ga pustaju na tcm-u :(
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ga gledam jednom u 2-3 godine, mislim tolika frekventnost da je - i nije mi dosadio!
By XanaX
i love it!!! zadnje su ga pustili na Novu godinu na htv-u... na TCM-u ga nikad nisam uhvatio... nekim chudom, uvijek kad preshaltam na taj TCM pushtaj onaj "poltergeist" ili kako se vec zove taj film, ono s onom malom kaj krichi iz tv-a "mommy... mommy..."
Korisnikov avatar
By KiWi
Da, da .. poltergejst .. pa je izvlače iz televizora kroz plafon, a pomaže im ona niska scary baba sa ogromnim cvikerima i piskavim glasom ... eh.. to su bili horori, a ne ovo danas...

OnTopic: Gledao sam skoro kraja :D Divan filmić :D
By XanaX
Originally posted by Kiwi
Da, da .. poltergejst .. pa je izvlače iz televizora kroz plafon, a pomaže im ona niska scary baba sa ogromnim cvikerima i piskavim glasom ... eh.. to su bili horori, a ne ovo danas...
aha..

baba s dzozlama: "tell her not to go into the light!"

klinka iz tv-a: "mommieee..."

zhemska: "baby, don't go into the light!"

klinka iz tv-a: "mommieeeheh..."
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam pala u trans kad su na TCM-u pustili Clash of the Titans. Bas sam to volela kao dete. :)
By Çâðê_DUP
A ja opet nekako uvek naletim na "Hunger" i to baš na scenu kada Katrin Denev pakuje Bouvija u sanduk i moli ostale njene ljubavi da budu dobre prema njemu. :)

Nikako da odgledam film od početka, a toliko često ide na TCMu da mi se čini kako ništa drugo i ne puštaju.
Korisnikov avatar
By Mars
Šta to beše??? Grčka mitologija, ali ne mogu da se setim detalja...
Jel ima ono - 100 poznatih glumaca, Lorens Olivije, Kler Blum. Ursula Andres možda. Ni priče se ne sećam...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da, grcka mitologija.. Persej i gorgona, odnosno Meduza. :)

Stvarno je spektakl.

I da, igraju svi glumci koje si pomenuo + Megi Smit itd. :)
By XanaX
ajme, pa sto ja radim na tom TCM-u da nikada ne uvatim te filmove... eto, neki dan prebacim i ono, opet, po 1000-ti put, "Logan's run"... jest da volim tu staromodnu sf-eutanaziju... but, it's too much...
Korisnikov avatar
By Mars
Kada sam ga video sa svojih 8 godina, smatrao sam da je to najbolji film ikada snimljen i da će tako zauvek da ostane!
:lood:

Sada mi je smešan.
Korisnikov avatar
By Adenim
Zamisljam Kiwicu u Dorotinim cipelicama :sweet:
Korisnikov avatar
By HARP
We all are going to see the vizart, the wonderfl vizatr of OZ, because, because, because the wonderful thing he does :D
By XanaX
Originally posted by Mars
Kada sam ga video sa svojih 8 godina, smatrao sam da je to najbolji film ikada snimljen i da će tako zauvek da ostane!

Sada mi je smešan.
pa, nije to bash tako losha sf-utopijska pricha... onako ima svakakvih ideja koje se tu provlache... recimo, kad logan pocne sumnjati u sistem... a ni ideja o stvaranju utopijskih gradova...

@FireGox: "wonderfl vizart of Oz"? :hmm:
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da. Taj deo mi je i dalje impresivan.
Ne svidja mi se sve ono od izlaska na površinu Zemlje pa na dalje. Kad sam bio mali, taj deo mi se činio puno kraćim. A možda ga uopšte nisam ni gledao!
:D
By XanaX
nekako bi bilo dobro napraviti re-make, pa da Bjork pjeva Loganu:

There's life outise your mother's garden,
there's life beyond your wildest dreams...
There hasn't been any explosion,
We're not spinning like Dorothy...
Korisnikov avatar
By Loni
Koja verzija Čarobnjaka iz Oza vam je bolja?
Belačka ili crnačka?

U crnačkoj svi glumci su crnci, a strašilo igra Majkl Džekson.
Korisnikov avatar
By Vlada T

Sada mi je smešan.
Ja sam ga gledao kao klinac i bio apsolutno prikovan za ekran, cak mi je bio i strasan onaj deo kada u klinici za ulepsavanje onog tipa istranzira laser. Neodoljivi setting '60-ih i naravno mladjahna Fara Fosit.
Fenomenalno.

A o "Carobnjaku" cemo nekom drugom prilikom, odoh da spavam.

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Mars
Prikazali su ga na TV u nekom SF ciklusu sa još
1. Zapadnim Svetom i
2. Djavolje Seme.

Bile su to 3 lude nedelje, dugo sam bio pod utiskom ta 3 filma.

:pirat:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jao bre Marsu.. jurim to Đavolje Seme već neko vreme!! Što na vreme nisi rekao, pa da ga snimim :(
Korisnikov avatar
By Mars
Džizs, Kiwi, govorim o vremenu kada sam ja imao 7 godina a ti bio ko zna gde i ko zna u kakvom obliku... Oprosti!

Naći ćemo film.

:pirat:
By XanaX
Originally posted by Gorski vilenjak
Koja verzija Čarobnjaka iz Oza vam je bolja?
Belačka ili crnačka?

U crnačkoj svi glumci su crnci, a strašilo igra Majkl Džekson.
ne, u bjelackoj verziji judy garland glumi dorothy, a u crnackoj verziji, liza minelli...
Korisnikov avatar
By Stripi

Sada mi je smešan.
Kad smo već u offu, na mene je, dok sam bio klinac ostavio dojam Farenheit.
Kad sam ga gledao 10ak godina kasnije učinio mi se predug i dosadan iako je sama ideja filma bila jako dobra :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by FireGox
We all are going to see the vizart, the wonderfl vizatr of OZ, because, because, because the wonderful thing he does :D
Od kad si ti poceo da se alkoholishesh???
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja imam poneki o so very gay momenat kada pevam neku od pesmica iz pomenutog filma...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!