Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sta_reci!
..NE ZNAM DA LI JE BILA OVA TEMA....

Ali.....

Ispričajte nam vašu ljubavnu priču...bilo da je u vezi sa vašom sadašnjom ljubavi, bivšom...ili neka s kojom nikada niste bili a hteli ste...ma svejedno samo da je o ljubavi neko vaše osećanje koje vam je najdraže...

Ja ću sutra, sad odoh spavati, crkla sam... :sleep: :sleep: :sleep: :love: :love: :bye: :bye: :bye: :bye:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ću ti ispričati priču o svojoj budućoj ljubavi:

What are you doing the rest of your life?

What are you doing the rest of your life?
North and South and East and West of your life?
I have only one request of your life
That you spend it all with me.

All the seasons and the times of your days.
All the nickels and the dimes of your days.
Let the reasons and the rhymes of your days.
All begin and end with me.

I want to see your face,
In every kind of light,
In fields of gold and
Forests of the night;
And when you stand before
The candles on a cake.
Oh let me be the one to hear
The silent wish you make.

Those tomorrows waiting deep in your eyes
In the world of love you keep in your eyes,
I'll awaken what's asleep in your eyes,
It may take a kiss or two..
Through all of my life..
Summer, Winter, Spring and Fall of my life,
All I ever will recall of my life
Is all of my life with you.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Evo da počnem...

U septembru sam je videla...jao kako je izgledala....uffffffff....EXTRA... Odmah mise svidela...i tako sam je viđala u školi i sve više mi se sviđala... onda sam je jednom videla sa dečkom (ljubili su se) i rekla sebi "Alo ludačo u nju ne smeš da se zaljubiš"...i kao uvek pamet zakasni i pusti srce da sve upropasti...JA OTKNULA NA NJU, posle 2 dana....znate kako je dobra .... juuuuu...BRUKA!!!!!!!!

I tako smo se jedan dan upoznale slučajno....bio je petak, 3 čas se završio, ona je sedela na klupi, mene "bolele noge", pa sam morala da sednem kod nje... I tako smo malo pričale, i sledeći odmor...a u ponedeljak...nije mi se javila i od tad kaoda se ne poznajemo...pa i ne poznajemo se :(

Međutim ona se meni još sviđa i to sve više i više, kad god je vidim ponovo se zaljubim...a to me ubija... :love: :love: :love: :love: :love: :( :( :( :(
Korisnikov avatar
By m..
Joj sto je lepo biti mlad. Joj sto je strashno biti mlad.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..

ne bih ja to prezivela ponovo
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by m..
:drama: :drama: :drama: :lizalica: :meda: :)
Korisnikov avatar
By coka
Mladost ludost :love:

cek da podrzim temu evo ja cu svoju da ispricam.

Videla sam je jos 1. septembra u prvoj godini tj. pre 3.5god i odmah ali odmah mi se svidela ali sam mislila da je musko :lol: cak i kad sam saznala da je ipak zensko i dalje sam je na neki nacin zelela ali to nisam htela da priznam. Tokom te prve godine se i nismo druzile sem na exkurziji kada je ona nesto plakala i ja sam joj prisla i grlila je, jbt jos se secam tog trenutka :wow:

Tek u drugoj godini pocinje nase intenzivnije druzenje jer je ona na exkurziji saznala da sam se i ranije ljubila sa cicama i da mi to ne smeta pa je krenula da me muva pa sam ja nju ali sve kroz zezanje. prvi put sam je na blic poljubila iz inata kada je rasekla usnu i zajebavala me da je ljubim da prodje i ja je u inat poljubim ( kasnije mi je rekla da je to namerno uradila kao i jos par stvari al da ne oduzujem sad!)... E sad dolazi deo gde meni drugarica kaze da se ona lozi na nekog lika i ja ti se sjebem skroz i tek tad shvatim koliko mi znaci i koliko sam zaljubljena u nju! dan kada je cetvrta godina pravila oprostajnu zurku par nas se napije u ucionici i ja je tu poljubim pred svima, mukica bio je to njen prvi poljubac u zivotu mislim ono na blic se ne vazi... i od tog dana smo ja i ona u vezi, prosle smo sve i svasta ali uvek zajedno...

i sad kada nismo vise u vezi ja je volim a i nadam se ona mene :love: i znam da ce biti tu uvek ali uvek kad mi zatreba

ex da to bi bilo to ukratko :lol:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ja sam se sad razneeeeeeežilaaaaaaaaaaaaaa:love: :love: :love: :love: :no:
Korisnikov avatar
By coka
:love: i ja sam jer sam se setila dosta toga sto nisam napisala jer najlepse cuvam samo za sebe :beba:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Aaaaaaaaaaaaaa........odo ja da se udam:friends:
Korisnikov avatar
By coka
jao udaaaajaaaaaaaaa zeeeelim da taj dan dodje sto pre!!!

bela haljina za moje telo i tvoje novo crno odelo... tra la la la :lol:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
OPALA još neko sluša narodnjake.............

U izlogu će ostati, jednom tuđe postati.............

ŽIVOTEEEEEEEEEEEEEE:love: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By coka
ko bi se odlucio za samo jednu :hekla: bas sam ih danas gledala u prolazu
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
E vala...prošla me želja za udajom:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Šta je bilo niko neće da priča o sebi i svojim ljubavima
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By someone
Ewo ja tju :]
Owako. . dugo sam razmishljala koju prichu da pricham. . i na kraju sam se odluchila za onu najbolniju,koje ne wolim da se secam,i kad je spomenem smuchim se samoj sebi ali to mi je na zalost bila jedina ljubaw u prawom smislu te rechi.
Upoznale smo se na chetu,sluchajno. . ja sam tada ushla pod drugim nickom da prowerim neshto,i dala sam joj neke lazne podatke o sebi. . Imala sam 15 godina i nisam bila sigurna shta sam,ni dan danas josh uwek ne znam. . ali nisam znala ni shta osecam prema dewojkama,i to mi je swe bilo chudno. . Nakon nekog wremena opet sam je srela ali sam tada imala prawi nick i pochela sam da prcham sa njom,ona narawno nije znala da se radi o istoj osobi,tek kasnije nakon dugo wremena sam joj to priznala. . Od tada je pochela da me juri,ja nisam htela da budemo zajedno ali sam nakon 2 nedlje popustila i dala joj shansu.Tada nishta nisam osecala prema njoj,ali polako me je owajala. . .
Nismo ziwele u istim gradowima,medjutim u tom gradu odakle je ona sam imala neku rodbinu kojoj sam chesto ishla u posetu. . Upoznale smo se nakon mesec dana dopisiwanja,a do tada sam se bash zagrejala za nju i bukwalno mi nije ni bilo wazno kako izgleda. .
Josh uwek se secam swega,otishle smo u poslasticharu na kolache,trazila sam joj lichnu kartu jer nisam werowala da ima 18 godina,izgledala je kao neko dete :lol: a nakon toga u jedan kafic na toplu chokoladu,i tu smo se drzale za ruke. . . joooj kakaw je to osecaj bio,ne moze se opisati,a ispred tog kafica smo se poljuble na blic,to mi je prwi "poljubac" u ziwotu. . :blush:
A onda,nakon neshto wishe od mesec dana,u martu uspela sam da slozim neku prichu kako bi prespawala kod mene,i tada mi je bio prwi put. . E tek to ne moze da se opishe rechima,secam se da sam drhtala i da sam bila swa pogubljena. . :blush:
Posle smo se widjale josh par puta,a preko leta je spawala nekoliko dana kod mene,ja sam dolazila kod rodjaka i tako. . Zaljubila sam se u nju do ushiju,bila sam spremna swe da uradim,swe da joj dam,pisala sam joj pesme,imam i dan danas dnewnik u koji sam zapisiwala neke swoje misli,da mi nije bilo tog dnewnika skrenula bih :| Bilo mi je jako teshko bez nje,plus shto ni sa kim nisam mogla da pricham o tome jer niko nije znao za mene,a i imala sam krizu,nisam mogla sebe da prihwatim kao lezbejku (josh uwek mi je teshko da izgoworim tu rech :D ) a powrh swega,ona me u nije razumela nego se smejala tome. . Nego,nije sad swe to bitno,ipak mi je najteze padala ta razdwojenost . . ali eto,ljubaw nema granica ni prepreka,wolela sam je swim srcem,iskreno,naiwno. . :|
Posle 10 meseci nashe weze,doshla je u BG da studira,medjutim ubijala me je njena ljubomora,mnogo je bila ljubomorna bez razloga na moje prijatelje a i jako detinjasta,uwek sam ja morala da se ponaham kao starija i razmishljam za obe i ako to nisam bila.Recimo neka dva meseca je swe bilo u redu dok nije preshla da stanuje u dom.E tada se swe okrenulo naopako,otkachila se kao pushtena sa lanca,neiziwljena,swashta je radila,prema meni se ponashala najgore mogutje,odugrnula me od sebe i da ne pricham dalje. . Bila je tu samo kada joj je neshto trebalo,warala me sa dosta njih itd. a kakwe je to posledice ostawilo na mene bolje da wam ne pricham. . widi se na meni i dan danas posle godinu dana :] nego,nije to ni bitno,ne zelim da kukam,idem dalje :] u swakom sluchaju,ona mi je bila prwa ljubaw i jedna ogromna,ogromna bol. .

Ja se izwinjawam na duzini teksta,koga mrzi da chita,neka preskochi :]
Korisnikov avatar
By coka
jao prelepa prica :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Eh... ja sam se setila moje prve ljubavi... pa nesto i o tome da napisem...
Hehe.. nase malo bolje upoznavanje...
Jednog letnjeg dana, bile smo kod prijatelja u njegovoj galeriji i pravili party po obicaju... sedeli smo svi na terasi, do jednog momenta kad su ostali usli, a nas dve ostale napolju..... Prisla mi je i sela u krilo,nastavljale smo razgovor, kao da sedimo normalno, jedna naspram druge (kako smo inace i sedele) i odjednom me je poljubila... hahahah, kad se setim kako sam se sledila od tog poljupca... telo mi je gorelo, a mislim da sam se cak malo tresla.. nisam znala sta mi se desava, ali u svakom slucaju pozitivno... naravno, uzvratila sam joj poljubac, koji je bio jako nezan i lep, i mi smo tada zvanicno zapocele nasu vezu :) usle smo unutra, i svi su primetili sta se desava, a nas dve smo bile u onako cudnom nekom raspolozenju i stanju.. to je prvi put da sam zvanicno bila sa devojkom koju sam posle jako zavolela i volela, i volela..
Ne znam, uglavnom se kaze: Prva ljubav zaborava nema.... sigurna sam da je to istina.... sada smo dobri prijatelji, i dalje se volimo i pricamo o svemu... Jednom sam cak i prepesacila do nje ukupno 3 sata, da bih na trotoaru ispred njene kuce napisala da je volim, i nacrtala ogromno srce oko toga... to je bilo posle neke svadje, gde je bila moja greska... sutradan sam je nazvala i rekla joj da izadje na ulicu... i videla je odmah., bila je presrecna jos uvek se secam njenog osmeha kad smo se videle tog dana....... I to je bilo jako komplikovano jel sam mislila da ce me njene kamere uhvatiti na delu, ali sva sreca pa nisu... ko zna sta bi bilo :D ...
To je sve od mene.. Pozz
Korisnikov avatar
By muzika86
e ja imam trenutno dečka, ali sutra ponovo krećem na faks a tamo mi je stara simpatija... za njega već odavno osjećam nešto... mislim da ću mu opet prići i nešto reći . :jumpfuck: ehehe
nešto stavnlo mislim o njemu zadnjih dana
Korisnikov avatar
By NemuS
prva ljubav...
uf kad je to bilo :)
srednja skola, klaicna prica.... drugar i ja... sve smo radili zajedno, bukvalno odrasli za te cetiri godine. Zavoleli se, nije bilo tesko reci "Volim te!" izljubtiti se na ulici kao pravi drugari, u marketu, bilo gde... ali nismo ni pomisljali da ce to prerasti o ono sto "odrasli" zovu "gay ljubav"... izlazili, uzivali u zajednickom vremenu, ha cak smo i devojke zajedno muvali i kako to sve vec ide jel...zavrsila se i ta srednja skola, poodmaklo vreme...
dok se jedne veceri nije desilo i the TO :) prvo poljubac, strasan-bez kukice na s :) , ne onako iz pozude vec iz razumevanja i voljenja neke osobe istinski, prvi put mi se desilo tako nesto a verujem i njemu... osetilo se to... i bas smo se voleli te noci... ujutro kad je svanulo nije ga bilo vise, otisao je bez pozdrava, poruke, bez i jednog jebi se ili izvini, ma bez icega.. mobilni pretplatnik nije dostupan... fixni se niko ne javlja... dva dana kasnije odlazim na vec dobro poznatu adresu na koju sad dolazio zadnjih godinu dana kako se odselio od roditelja, nije bilo odgovora...
nakon nedelju dana, zvala me je njegova keva "samo da mi prenese poruku" da je moj drugar, moja stvarno velika ljubav-sto cu shvatiti tek kasnije, otisao i odselio se za jedan drugi grad u ovoj nasoj ravnoj Vojvodini... trazio sam ga, trazio adrese imenike... trazio od njegovih da mi daju adresu telefon, nesto bar...
nije vredelo, prevrnuo sam i nebo i zemlju i njega nema ni dan danas...
zbog toga i dan danas nosim u sebi emocionalne oziljke... ali i prestao sam da se nadam... :shtap:

tako da cu da podrzim tezu sve su prave ljubavi tuzne
kako po koga, jel .... :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Ma, pazi o stvarima koje su posle naopako necu da pricam, jer mhm, meni je waste of time i da mislim o tome nakon svog tog vremena, prosto - nebitno mi je, a ovo drugo.. Ma i nije nesto mnogo zabavno.
Korisnikov avatar
By blenta
svidja mi se decko koji je ishao u razred sa mojim bratom
i sve mu je jasno
i nema nikakav problem sa tim
chak mu je to zanimljivo- voli paznju
al je str8 ko shina
:hvala:
Korisnikov avatar
By Dirrty
moja prica je pomalo tragicna a i komicna!

vec duze vreme mi se niko ne dopada!
ne gajim simpatije ni prema kome bre!
desi se poneki zanimljiv lik, ali sve me to drzzi par sati.. smrc!
zelim da mi se svidi neko i da se zaljubim!
a posle toga.. da ne bude tragicno vec da bude sa happy endom, pa makar kratkog veka :placko:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Mislim ono, oduševile su me priče....ne vooolim bre da čitam, ali sam se pročitala...(al sam se umorila ;) )

Jooooooooooj ja se još ložim na istu ribu...ali uvek imam još par simpatija....nikad nije postojao period u mom životu kada mi se niko nije sviđao..... ;)

Pooozzz svima....i samo pišite :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Idite bre,.....niko nece da pise o svojim ljubavima....nije valjda da niko nije zaljubljen?:zid:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Pa mi smo se znali godinama, imali smo par zajednickih drugova. Ali nikad se nismo druzili nista posebno, samo eto kad smo se sreli kod nekog. Ja sam:drkanje: na njega, a on se plasio da me pozove kao str8 da izadjemo u grad:gric:
Tako sam jedne veceri bio na chatu, poceo da chatujem sa nekim iz ovog grada i dogovorio susret za sutra popodne. I kad sam dosao na mesto susreta on je vec bio tu. Okrenuo se i onda je nastupila tisina............. i onda je rekao "Znao sam da si peder!" :lol: Ja sam poceo da se smejem i ne pamtim da sam do tad bio u situaciji da ne znam sta da kazem. Sta reci?
Prosetali smo, popricali i onda smo obojica imali obaveze i razisli se. Nakon 2 dana smo se dogovorili da se opet nadjemo i tad smo se :kiss: Pricali smo, smejali se, ja mu pricao o novom albumu JK....
Shvatio sam da on uopste nije onakav kakvim sam ga video svo to vreme. Bio je bolji. Ali smo bili dva razlicita sveta, on miran i fin, osoba koja nije ni mrava zgazila, i ja..... Bilo je problema na pocetku, ali kad smo shvatili da nam je stalo jednom do drugog poceli smo da trazimo sredinu za sve gde se nismo slagali... Tako sam se i zaljubio........ :sweet: I tako smo evo do danas :love:
By SUNNY B
obecala sam sebi da necu vise pisati, otisla sam, ali prosto nisam mogla da izdrzim...napisacu jos ovo. izbacicu i to iz sebe pa nek ide sve...

pa ovako, i ja cu odabrati onu najlepsu i najbolniju pricu iz neke davne proslosti (kako ovo ruzno zvuci..)

za nju sam prvi put cula u spaniji, na skolskom velikom odmoru dok mi je dina ku**ina pricala o nekoj svojoj drugarici koja se zove s, imala je najoriginalnije ime na svetu, a ja sam odmah upitala sta neko treba da uradi ili kakav treba da bude da bi se tako zvao.....kasnije sam saznala......

posle mesec dana sam se vratila, i imala tu srecu da nas ta ista dina ku**ina upozna sasvim slucajno u klubu. bio je mrak, gruvala je muzika a strob je sibao unaokolo dok je dina pruzala ruke ka nama i izgovarala "tijana, ovo je ta s o kojoj sam ti pricala, secas se, s, ovo je tijana".....tog trenutka sam videla najlepse i najsavrsenije stvorenje na svetu...jedan veliki muk i jedna velika zblanutost.....imala je kratku crnu cupavu kosu, siroke crne pantalone, crnu skejtersku majicu, naocare ne pola tog pametnog cela i najlepsi nosic u univerzumu....kasnije su mnogi tvrdili da sam budala i corava ali me to i dalje ne zanima, ostala sam pri svome, tako sam zamisljala svog andjela.....kansije je ona naisla i zastala kraj mojih kola dok sam ja zbunjeno trazila sigurnosni cip kako bih otkljucala kola, i tako smo nastavile da caskamo dok sam ja molila boga da ostane sto duze....

dve nedelje kasnije sam je onako hrabro pozvala da izadje sa mnom i sa drugarom u skadarliju da pijemo, sedela tik uz nju, i osecajuci isti onaj miris koji nosi i dan-danas, taj cuveni "crave" , slusala je dok mi je onako znalacki objasnjavala razliku izmedju australopitekusa i kromanjonca, a ja sam je sve vreme upijala ocima i plakala u sebi zasto nije moja.........onda se ona napila kao stoka, kao i mnogo puta kasnije, ispovracala na moje oci i tada sam se zaljubila jos vise....otpratila sam je kuci, poljubila u obraz na njen nagovor i otisla....

par dana kasnije sam je pozvala kod sebe jer je dolazila jos neka ekipa i tu smo se zajedno napile kao stoke, sedeci u kuhinji i do pola noci improvizijuci da sedimo u kucici cuvara bugarske pruge, na radiju je isla "wind of change" a kasnije "loosing my religion", raspravljale smo o komunizmu i negde pred jutro me je poljubila ispod frotira a ja sam tog momenta shvatila da je ona sve sto zelim na svetu. probudila sam se u pozno prepodne pored nje i secam se da sam je ceskala po tom debelom stomaku, zvala je "moj meda" i kupila joj gumene bombone od jabuke......

sutradan sam pozelela da se vise nikad ne razdvojimo. i nikada i nismo. sve do jednog momenta kada se nesto desilo i vise mi nista nije bilo jasno. jednostavno je nestala. i vise nije bila moja. neko drugi ju je ljubio i mozda govorio sve ono sto sam donedavno govorila ja.

tog jutra je zamirisalo prolece i tog jutra sam citala diltajevu hermeneutiku kako bih skrenula misli sa nje. nije pomagalo. onda sam grizla svoja kolena kako bih se koncentrisala na taj bol, ali ni tada se nista nije desilo. poslednje sto saam pokusala, i donkle je uspelo, uradila sam preko 200 sklekova tog dana a majka me je pitala zasto tesko disem......

vise nikada se nije vratila. ne znam zasto. a govorila je da hoce.

na danasnji dan mrzim prolece i ne prolazim onom podzemnom terasom u balkanskoj ulici. ne pijem fantu i ne kupujem u fishbonu. nikada, ali nikada ne pustam "wind of change" i apsolutno nikada ne narucujem pivo sa limunom.ne jedem gumene bombone i trudim se da izbegnem ulicu dzordza vasingtona.

danas sam, posle 2 godine, vec bolje, ostali su samo repovi.....i jedno bledece secanje na dva slomljena heroja beogradske noci.......ali, kao u onoj pesmi "ponekad, cak i kad sam vesela opaze plavu sjenu u crnim ocima"........a znam, pogresila sam......i nikada nisam dobila sansu da popravim gresku.....a NEKO DRUGI jeste........

izvinjavam se na duzini. drugacije nisam mogla da izbacim sve iz sebe.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Prvi decko koji mi se jako svideo bio je jedan od najboljih drugova moje tadasnje devojke...

Visok, crn, zgodan, malo duza kosica, puna usta. Sve to nije nista neobicno, frajer ko frajer. Decko je potpuno izgubljen u prostoru i vremenu. Sedimo svi na klupicama ispred faksa i zajebavamo se, i on jedini cuti. Ili sto je jos gore, smeje se, smeje, i onda opdjednom ustane i ode negde. Potpuno je fiju... Slika Ali njegov pogled... Ne mogu da opisem. Jednostavno, gleda u tebe, upija svaku rec, sa onako malospustenom glavom i blagim osmehom. I ja se tu vecito izgubim i od 20 ljudi samo pricam njemu. I on, naravno, skrene pogled :smarac:.
Decko je strejt ko skejt... Najvise mrzim kad mi pridje neka devojka "Jao, pa ti se druzis sa njim!!! Daj me upoznaj, molim te! Umirem za njim od pocetka godine. Tako je sladak i stidljiv". A ja se u sebi mislim "Picka ti materina raspala, kravetino glupa" i samo se nasmesim i kazem da cu ih obavezno upoznati. Mislim da sam mu do sada nabacio bar 3 devojke...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by A.F.K.A.OB

A ja se u sebi mislim "Picka ti materina raspala, kravetino glupa" i samo se nasmesim i kazem da cu ih obavezno upoznati.
:lol:

@SUNNY GIRL
Lepa "prica"...ne mogu da verujem da je samo nestala....ccc.... :(
P.S. Imas jaaaaaako lepo ime ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!