Ewo ja tju :]
Owako. . dugo sam razmishljala koju prichu da pricham. . i na kraju sam se odluchila za onu najbolniju,koje ne wolim da se secam,i kad je spomenem smuchim se samoj sebi ali to mi je na zalost bila jedina ljubaw u prawom smislu te rechi.
Upoznale smo se na chetu,sluchajno. . ja sam tada ushla pod drugim nickom da prowerim neshto,i dala sam joj neke lazne podatke o sebi. . Imala sam 15 godina i nisam bila sigurna shta sam,ni dan danas josh uwek ne znam. . ali nisam znala ni shta osecam prema dewojkama,i to mi je swe bilo chudno. . Nakon nekog wremena opet sam je srela ali sam tada imala prawi nick i pochela sam da prcham sa njom,ona narawno nije znala da se radi o istoj osobi,tek kasnije nakon dugo wremena sam joj to priznala. . Od tada je pochela da me juri,ja nisam htela da budemo zajedno ali sam nakon 2 nedlje popustila i dala joj shansu.Tada nishta nisam osecala prema njoj,ali polako me je owajala. . .
Nismo ziwele u istim gradowima,medjutim u tom gradu odakle je ona sam imala neku rodbinu kojoj sam chesto ishla u posetu. . Upoznale smo se nakon mesec dana dopisiwanja,a do tada sam se bash zagrejala za nju i bukwalno mi nije ni bilo wazno kako izgleda. .
Josh uwek se secam swega,otishle smo u poslasticharu na kolache,trazila sam joj lichnu kartu jer nisam werowala da ima 18 godina,izgledala je kao neko dete

a nakon toga u jedan kafic na toplu chokoladu,i tu smo se drzale za ruke. . . joooj kakaw je to osecaj bio,ne moze se opisati,a ispred tog kafica smo se poljuble na blic,to mi je prwi "poljubac" u ziwotu. .
A onda,nakon neshto wishe od mesec dana,u martu uspela sam da slozim neku prichu kako bi prespawala kod mene,i tada mi je bio prwi put. . E tek to ne moze da se opishe rechima,secam se da sam drhtala i da sam bila swa pogubljena. .
Posle smo se widjale josh par puta,a preko leta je spawala nekoliko dana kod mene,ja sam dolazila kod rodjaka i tako. . Zaljubila sam se u nju do ushiju,bila sam spremna swe da uradim,swe da joj dam,pisala sam joj pesme,imam i dan danas dnewnik u koji sam zapisiwala neke swoje misli,da mi nije bilo tog dnewnika skrenula bih :| Bilo mi je jako teshko bez nje,plus shto ni sa kim nisam mogla da pricham o tome jer niko nije znao za mene,a i imala sam krizu,nisam mogla sebe da prihwatim kao lezbejku (josh uwek mi je teshko da izgoworim tu rech

) a powrh swega,ona me u nije razumela nego se smejala tome. . Nego,nije sad swe to bitno,ipak mi je najteze padala ta razdwojenost . . ali eto,ljubaw nema granica ni prepreka,wolela sam je swim srcem,iskreno,naiwno. . :|
Posle 10 meseci nashe weze,doshla je u BG da studira,medjutim ubijala me je njena ljubomora,mnogo je bila ljubomorna bez razloga na moje prijatelje a i jako detinjasta,uwek sam ja morala da se ponaham kao starija i razmishljam za obe i ako to nisam bila.Recimo neka dva meseca je swe bilo u redu dok nije preshla da stanuje u dom.E tada se swe okrenulo naopako,otkachila se kao pushtena sa lanca,neiziwljena,swashta je radila,prema meni se ponashala najgore mogutje,odugrnula me od sebe i da ne pricham dalje. . Bila je tu samo kada joj je neshto trebalo,warala me sa dosta njih itd. a kakwe je to posledice ostawilo na mene bolje da wam ne pricham. . widi se na meni i dan danas posle godinu dana :] nego,nije to ni bitno,ne zelim da kukam,idem dalje :] u swakom sluchaju,ona mi je bila prwa ljubaw i jedna ogromna,ogromna bol. .
Ja se izwinjawam na duzini teksta,koga mrzi da chita,neka preskochi :]