Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Slika

Posle 8 miliona prodatih primjeraka albuma CONFESSION ON A DANCEFLOOR, Madonna ima 3 GREMI NOMINACIJE.

1.Get together -was nominated in the Best Dance Recording category.
2.I'm Going to Tell You A Secret-Madonna's documentary about her record breaking 2004 Re-Invention Tour, is nominated for Best Long Form Music Video.
3.Confessions On A Dance Floor, the album that went number one in 29 countries, is nominated For Best Electronic/Dance Album

Madonna je u svojoj karijeri osvojila 7 gremija ,a 19 puta je bila nominovana.

Dodjela GREMMY NAGRADA odrzace se 11 februara u LA.
:)
Korisnikov avatar
By V25
Jedva cekam njen novi album!!!! COADF je sjajan!!!
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja mislim da cemo se nacekati. :D Ona snima svake druge god, mozda malo vise.
Korisnikov avatar
By Haldir
Mada se vec prica pomalo o novom albumu :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Seaman
Ja mislim da cemo se nacekati. :D Ona snima svake druge god, mozda malo vise.
2005 + dve godine = 2007 :D
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Slika

Posle 8 miliona prodatih primjeraka albuma CONFESSION ON A DANCEFLOOR, Madonna ima 3 GREMI NOMINACIJE.

1.Get together -was nominated in the Best Dance Recording category.
2.I'm Going to Tell You A Secret-Madonna's documentary about her record breaking 2004 Re-Invention Tour, is nominated for Best Long Form Music Video.
3.Confessions On A Dance Floor, the album that went number one in 29 countries, is nominated For Best Electronic/Dance Album

Madonna je u svojoj karijeri osvojila 7 gremija ,a 19 puta je bila nominovana.

Dodjela GREMMY NAGRADA odrzace se 11 februara u LA.
:)
Nije 7 nego 5 Grammya. Bas kao i Janet. Proveri OVDE na zvanicnom sajtu Grammy nagrada.
Korisnikov avatar
By Seaman
London, Jan 18 (IANS) Actress Helen Mirren, who has just won a best actress Golden Globe for "The Queen", thinks Madonna's 1992 book "Sex" is inspirational.

! Advertisement !

The actress, whose reputation for stripping off in films often obscured her acting ability, says she hated playing a stereotypical "sexy female" in the past but admires Madonna's unique concept of sexuality, reports contactmusic.com.

She says: "The thing that was imposed on me from the outside was crude and vulgar and distressful to me, and disturbing - that big t**s, blonde hair, Diana Dors, blowsy kind of thing.

"But I think Madonna got it right. Madonna claimed it for herself and I've always admired her for that. I loved that 'Sex' book she did. I thought it was fantastic, because it was a big two fingers up, 'This is my sexuality, it's not what you put on me, it's mine."
Korisnikov avatar
By Haldir
Prije neki dan sam slusao u potpunosti Like a Prayer album i u soku sam slusao Love Song, duet sa Princom. Kako da ta pijesma nije komercijalno eksploatisana. Mislim Madonna i Prince???? A i dio teksta je : Time goes by so slowly for those who wait, those who run seem to have all of the fun. Lici li vam ovo na nesto?
:) ))))))
Korisnikov avatar
By ogi_ns
^ zanimljiv podatak! moracu to da proverim ;)

NEWSFLASH
Madge je pozajmila glas nekoj prelepoj princezi u novom crtanom filmu koji se zove Arthur and the Invisibles.
Korisnikov avatar
By Seaman
Slika

Moja miljenica sa gay fanovima. :)
Korisnikov avatar
By V25
Lepotica naša!!!! Obožavam je!!!! A taj deo pesme "Love Song" je iskorišćen za potrebe pesme "Hung up". Uhvatio sam još jednu njenu pesmu u "Hung up", pisaću čim se setim!

Album je najavljen za kraj 2007. Šuška se nešto da se među producentima našao Timberland, i da će album biti u nekom R'n'B fazonu.
Korisnikov avatar
By Seaman
Slika

Preko tvog linka do ove slicice.:)
Korisnikov avatar
By monroefan
Slika

Preko tvog linka do ove slicice. :)
Ima ih jos iz tog sessiona,samo sto je ovde ubaceno slovo M...
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by Beogradjanin18
....da će album biti u nekom R'n'B fazonu.
a neee! :( hocu, electro album kao Confessions!
Korisnikov avatar
By Seaman
I ja hocu Confessions II :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Ogi_ns sta si hteo da kazes sa tom slikom svako bih izgledao grozno da napravi takvu grimasu-zato ne bogohuli jer MADONNA RULES :mjuza: :zastava: :D
Korisnikov avatar
By nik_kok2
MADONA JE NAJBOLJA ZENA NA SVETU.SVAKI GAY KOJI JE PROCITAO NJENU KNJIGU "SEX" MORA JE VOLETI....
Korisnikov avatar
By Seaman
Nisam imao priliku da vidim knjigu SEX. :)

Inace je nasa miljenica osvojila novi GREMI ZA NAJBOLJI DANCE ALBUM.JUPIIII.
Korisnikov avatar
By Seaman
Slika

The new M By Madonna collection, which was
designed by the Material Girl herself, will be
available in H&M stores next month.
Some publicity pictures from the Steven Klein
photoshoot were released earlier in February.
The whole collection including clothes and
accessories can now be viewed on the website
of Swedish magazine Detnye.
Korisnikov avatar
By Seaman
Slika

After the win of a new Grammy Award
for Best Electronic Dance Album earlier
this month, Madonna is now nominated
in two different categories for the
upcoming International Dance Music Awards.
The Material Girl is nominated for
Best Dance Video, Jump, but also
for Best Dance Artist Solo.
Korisnikov avatar
By Seaman
Konacno odgledao koncert sa poslednje turneje. :wow:
Korisnikov avatar
By V25
Working title for Madonna's upcoming album is: "Ray of dance".
By Främling
Madona gola u seriji "Nip/Tuck"

Pop kraljica, pevačica Madona (48), ne prestaje da šokira javnost. Kontroverzna zvezda se vraća u glumačke vode, ovoga puta u izdanju bez odeće. Madona će glumiti u seriji o plastičnim hirurzima "Nip/Tuck", a u jednoj od epizoda, u kojoj će snimiti scenu seksa sa glumcem Džulijanom Mekmanom, pevačica će biti potpuno gola.

Producenti serije tvrde da Madonino telo izgleda fenomenalno i da ona svakako ima šta da pokaže. I dok pevačica snima serije i nastupa širom sveta, njena bivša dadilja Melisa Dumas objavila je knjigu "Moj život u Madoninoj kući" u kojoj otkriva Madonin prljav veš.

"Madona je sebična, živčana tiranka i dok ona spava, nikakav zvuk u kući ne sme da se čuje, a pogotovo je zabranjeno tuširanje ili puštanje vode.

U kući je stroga disciplina, deca uopšte ne gladaju TV i svi žive na strogoj dijeti. Svojoj ćerki Lurd je zabranila bilo kakvo viđanje sa momcima dok ne napuni 18 godina", navodi Melisa u svojoj knjizi.

http://www.blic.co.yu/
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!