Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ganjarolla
:skola:
Čitam Hazarski rečnik i pravo mi sjedi knjiga. To znam najbolje ako nakon čitanja sanjam milion povezanih snova. :sunce:
Može mi neko nešto više reći o njemu? :mini: :comingout:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Dajte, pa ne živi na internetu lik, valjda je još živ, možda ga je neko sreo, šta ja znam šta sve ne, kako će mi wikipedija to reći? :srbin:
Dragi Aleksandruse, o čem god želiš, o knjizi ( meni je za sad sličan Bollu po detaljima tipa Bollove časne koja je naučila da kaki a da joj ne treba papir ) ili o autoru. Ja sam išao u Hrvatske škole i ništa ne znam o njemu. Knjiga je od vegan anarho frenda koji je voli i iz Srbije je. No nije tu da mi priča, želio bi neki malo prisniji komentar od ovog da idem na wikipediju. :slika:
Korisnikov avatar
By Mars
A ti misliš tooo?!?! Šta naručuje u Klubu književnika, gde šeta kuče, od kog drveta je napravljen njegov radni sto, i iz koliko delova i zašto, a od kog drveta je Jasminin, i iz koliko delova i zašto...

Dok ti neko ne odgovori na ta pitanja, evo prekrati vreme i pogledaj ovde i ovde šta ima.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
:crveni:
ok, hvala, stolovi me ipak ne zanimaju, više neko gledišta šta je kako cijenjen, možda neki članak iz nekih normalnijih novina, neki osvrt o njenmu objektivni itd. ;)
Korisnikov avatar
By Mars
... hehe. Veruj mi - POSLASTICA je ta njegova priča o radnom stolu. Videćeš.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Originally posted by Mars
... hehe. Veruj mi - POSLASTICA je ta njegova priča o radnom stolu. Videćeš.
vidila fala na linku :kissass:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!