Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By stefan19
Ok. Ovim putem bih zamolio sve koji imaju iskustva sa chabuljicama i flekama da mi pomognu. Dakle vec par godina mi se pojavljuju sitne crvene bubuljichice na ramenima i ledjima, kao i fleke kad iste nestanu. Kad god dodje leto, posle suncanja chabulje nestanu, ali se na jesen-zimu ponovo vrate. Tusiram se redovno, koristim piling, mazem kreme za kozu ali nista ne pomaze. Jel zna neko neki dobar domaci recept, kako da eliminishem gamad??? :obesen:
Hvala puuuuuno svima za svaki savet!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Šta su čabuljice?
Korisnikov avatar
By Rebecca
Istrljaj ledja uvece jabukovim sircetom. Krecno mleko sasusuje bubuljice i moze se nabaviti u apoteci. Namazi ledja nakon tusiranja
:doktor:
Korisnikov avatar
By Mars
A čabuljice šta su?
Korisnikov avatar
By Rebecca

Ваша претрага - cabuljice - не одговара ни једном документу.

:google:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Mars
A čabuljice šta su?
Hahaha... Ma to ja bubuljice zovem chabuljice. Mrzim ih pa ih zato zovem... :sekirica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Chabulje su dobro poznati izraz, nema razloga za dramu u vezi toga.

Prvo vidi kakav tip koze imash na tom delu, gde ti iste iskachu...ako se bavish biciklizmom ili vozish bajs sasvim je normalno da imash belu pigmentaciju koze na ramenima....svi bajkeri ih imaju. Kada je Morgan imao problema sa chabuljama on ih je obichno "spaljivao" sa pastom za zube, namazi ih pastom sachekaj da se pasta osushi i idi na kunt, za par dana MAX ce ti proci.

Pazi to ti je samo estetsko reshenje, to nece sprechiti nove chabulje da se pojave, za to je najbolje da posetish dermatologa.
Anyway budi srecan Morgan je ishao u I srednje sa ogromnom acnom vulgaris /one debele, shto rastu po nedelju dana/ na NOSU..znash kako njih da sakrijesh NIKAKO...zato se smatraj srecnikom jer su ti na ledjima, pa su jedino problem kada te tovare.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Morgan Le Faye
Chabulje su dobro poznati izraz, nema razloga za dramu u vezi toga.

Prvo vidi kakav tip koze imash na tom delu, gde ti iste iskachu...ako se bavish biciklizmom ili vozish bajs sasvim je normalno da imash belu pigmentaciju koze na ramenima....svi bajkeri ih imaju. Kada je Morgan imao problema sa chabuljama on ih je obichno "spaljivao" sa pastom za zube, namazi ih pastom sachekaj da se pasta osushi i idi na kunt, za par dana MAX ce ti proci.

Pazi to ti je samo estetsko reshenje, to nece sprechiti nove chabulje da se pojave, za to je najbolje da posetish dermatologa.
Anyway budi srecan Morgan je ishao u I srednje sa ogromnom acnom vulgaris /one debele, shto rastu po nedelju dana/ na NOSU..znash kako njih da sakrijesh NIKAKO...zato se smatraj srecnikom jer su ti na ledjima, pa su jedino problem kada te tovare.
Hvala ti na savetu Morgan.
Pokusacu sa pastom za zuber, jer sam i ranije od nekog cuo da to valja, mada nisam nikad probao. Mada moje chabulje su jako sitne, nemaju beli vrh, nego su cele crvene i male. Onda prodju same od sebe, ali ostave trag; tako da su mi ledja sva u flekama od njih. I to me nervira zesce... I ledja i ramena :temperatura:
Stvarno me extra izludjuju jer ne mogu da se skinem opusteno ni u teretani, ni na plazi... ma nigde! Da li znash mozda ako se fleke mogu izleciti i kako... ?
Hvala puno!!! :obraz:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Rebecca
Istrljaj ledja uvece jabukovim sircetom. Krecno mleko sasusuje bubuljice i moze se nabaviti u apoteci. Namazi ledja nakon tusiranja
:doktor:
Hvala Rebecca. Pokushacu i to. Valjda ce pomoci, nadam se... :namig2:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam da li je to individualno ili važi za sve kožne problemčiće ovog tipa: meni Sun&Sea terapija uvek od kože napravi ono najbolje moguće. A ti ne moraš daleko da ideš...
:)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Mars
Ne znam da li je to individualno ili važi za sve kožne problemčiće ovog tipa: meni Sun&Sea terapija uvek od kože napravi ono najbolje moguće. A ti ne moraš daleko da ideš...
:)
U pravu si, i meni je to jedino sto pomaze!!!
Jedini problem je sto je prilicno loshe vreme... Nije za plazu jos... :(
By RACABG
ja sam te probleme reshio u solarijumu nema vishe flekica i bubuljica :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!