Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Kada znate da je vezi dosao kraj? Kada ga pustiti da ode?

Ja sam trenutno u jako komplikovanoj vezi...ne znam vise ni da li se to tako moze nazvati... Volim kao sto nikad nisam dosad, sve su se kockice na samom pocetku slozile...medjutim - retko se vidjamo, obojica putujemo, zivimo u razlicitim gradovima (relativno blizu, ali sta vredi kad smo retko u njima), on se seli u juznu afriku naredne godine, ja ne znam da li onda da podjem na studije tamo...najvise me brine to sto sam ja konstantno otvoren i iskren sta god da radim, a on jako vesto izbegava da na neka pitanja odgovori i to me sve vise smara.... iako mislim da bi trebalo da prekinem, nemam snage i ne mogu ga pustiti da ode, ako ni on mene... otprilike sam na cardaku ni na nebu ni na zemlji....i pojma nemam sta ciniti...........

Pozdrav svima!:tornado:
Korisnikov avatar
By Adenim
omg, zar opet ista tema i slicna problematika.

Uradi ono sto mislis da je najispravnije. Mi mozemo na osnovu podataka koje si dao da napravimo povrsnu predstavu o tvojoj vezi i damo povrsan odgovor.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Stavi na papir razloge "za" i "protiv", pa kojih ima vise.
Nemoj samo sebe muciti mastanjima i fantazijama, vec budi realan u tome da doneses pravu odluku, makar ona po tebe izgledala kobna.
Preispitaj svoja,a vise osecanja druge strane i vidi da li je on vredan tvog zrtvovanja.

:ledeni:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pa vidish Morgan voli da mu popushe i da popushi negde na pochetku veze, da kasnije nema "machke u dzaku."
Morganova zelja je da proba kako pushi tip koji nema zube.
Al` poshto si ti napravio typo....da ti odgovorim na temu.
Radi ono shto ti srce kaze, niko ovde na sajtu nije niti pametniji niti mudriji od tvog srca.
Korisnikov avatar
By NegativE
Nema tu razloga za i protiv, saveta i ljudi sa strane...kao sto rece Morgan, srce ce ti sve samo kazati iako ga nije "najpametnije" uvek slusati.

Usput bi valjalo ako bi makar i malo mogao da zaviris u srce partnera i naslutis postoji li fluid...ali to samo u naznakama jer ovo prvo sto sam rekao iskljucuje sve ostalo jer to isto srce cesto tera da pravis gluposti a da ne kosultuje mozak:)
Korisnikov avatar
By d` Winter
Ja sam se u svim vezama borio do kraja,dokle god sam osecao i mislio da osecaju...dokle god je imalo smisla...
saznaj njegova razmisljanja na ovu temu,koliko je i njemu stalo,a stalo mu je ako je u pitanju ljubav...onda cete vec resiti i dogovoriti...jednostrane odluke su uvek pogresne
saznaj i olaksaj sebi
treba se boriti,ali ne i gubiti vreme

odo` da :sleep:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by d` Winter
Ja sam se u svim vezama borio do kraja,dokle god sam osecao i mislio da osecaju...dokle god je imalo smisla...
saznaj njegova razmisljanja na ovu temu,koliko je i njemu stalo,a stalo mu je ako je u pitanju ljubav...onda cete vec resiti i dogovoriti...jednostrane odluke su uvek pogresne
saznaj i olaksaj sebi
treba se boriti,ali ne i gubiti vreme

odo` da :sleep:

Kod mene je isto tako,idem do kraja dok osecam da ima smisla... Pokusala da saznam njena razmisljanja,ali na kraju su mi sve rekli njeni postupci. Volela bih da znam odgovor na tvoje pitanje... ali jbg nemam... Poslusaj svoj razum i budi objektivan pa onda ako je sve da kazem bez greske poslusaj i srce. :) :bye: Sve najbolje ti zelim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
nemam neki savet
pa mislim da ne mozete odmah da planirate da cete ici zajedno, vidi kako ce ti biti do tada, pa ako je to to onda idi!

srecno! :)
Korisnikov avatar
By jenny
pa ja bih obratila paznju na to njegovo izbegavanje odgovora...mislim to mi nesto sumnjivo...i da se ne ponavljam-ti najbolje znas...
By Ulix
Koliko vidim, tebi je vec jasno sta moras uciniti, i ovde samo trazis ohrabrenje.
Korisnikov avatar
By bigirl
Na koja pitanja izbegava da odgovori?
By dion_de_courbel
Evo...mene kao autora ove teme... dugo nisam dolazio....

Kad sam napisao ono gore, on i ja smo imali manji zastoj u komunikaciji. On je i dalje na putu...to nisam napisao...upisao je vec fakultet u juznoj africi, ali je uzeo godinu prazno da putuje sto non stop i radi... Uglavnom, cujemo se 100 puta dnevno..racuni za telefon astronomski..hehe.. uglavnom... sve je trenutno savrseno...bolje ne moze...jos ga vise volim i on mene...razgovaramo o svemu...
iii..mozete misliti...ja koji sam konstantno verovao da sam ja u ovoj prici vise od njega, dobio sam danas ponudu...da se registrujemo...tj vencamo... u juznoj africi se brak izmedju osoba istog pola zove registrovano partnerstvo... eto..pravni status - kao da smo u braku... i mislim da cu to da uradim...eto...hehe.....
zenim se.. :)
i nije me briga i da se sazna...jer po prvi put se osecam kao da bih se odrekao svega samo da budem sa njim....hehe....
srecan sam!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by dion_de_courbel
Evo...mene kao autora ove teme... dugo nisam dolazio....

Kad sam napisao ono gore, on i ja smo imali manji zastoj u komunikaciji. On je i dalje na putu...to nisam napisao...upisao je vec fakultet u juznoj africi, ali je uzeo godinu prazno da putuje sto non stop i radi... Uglavnom, cujemo se 100 puta dnevno..racuni za telefon astronomski..hehe.. uglavnom... sve je trenutno savrseno...bolje ne moze...jos ga vise volim i on mene...razgovaramo o svemu...
iii..mozete misliti...ja koji sam konstantno verovao da sam ja u ovoj prici vise od njega, dobio sam danas ponudu...da se registrujemo...tj vencamo... u juznoj africi se brak izmedju osoba istog pola zove registrovano partnerstvo... eto..pravni status - kao da smo u braku... i mislim da cu to da uradim...eto...hehe.....
zenim se.. :)
i nije me briga i da se sazna...jer po prvi put se osecam kao da bih se odrekao svega samo da budem sa njim....hehe....
srecan sam!
Zaista je sjajno sto je sve ispalo kako treba....i najiskrenije zelim vam sve najbolje! :hug:

:meda:
Korisnikov avatar
By Mars
Divno.

Čestitam, i sve najbolje.

Možda da sa ovde distance kažeš svima šta misliš koji je bio problem u krizi između vas dvojice sa početka teme?
By dion_de_courbel
Originally posted by Mars
Divno.

Čestitam, i sve najbolje.

Možda da sa ovde distance kažeš svima šta misliš koji je bio problem u krizi između vas dvojice sa početka teme?
Neotvorenost...on nije bio otvoren da kaze uvek sta misli o situaciji u kojoj se nalazimo... bilo je i jadno posto smo se upoznali preko sajta... i ja sam voleo vise nego on... medjutim.. sad me je konacno pustio potpuno u srce i tako....
danas mi je predlozio to za registraciju i ja sam mislio da se zeza...zato sto je moja porodica poznata sirokim narodnim masama u srbiji a i njegovi imaju puno novca....to znaci da ima mnogo toga i da se izgubi...1000 sam puta bitao da li je ozbiljan i on je rekao da jeste...pa sam prihvatio..i odrekao bih se svih miliona nasledstva zbog njega...tako da....ako sve prodje kako treba....uzecemo se....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Iskreno se nadam da ce sve biti ok sa vama...ali dobro razmisli sta radis....posle nema brzog povratka....i nema kajanja ....
Budi srecan ali samo onoliko koliko to realnost pokazuje....pozdrav!
Korisnikov avatar
By Deepblue
Imam samo jedan savet za tebe: Cuvaj se IREVERZIBILNOG
By dion_de_courbel
Hvala svima....

Videcemo sta ce biti.... ima par meseci dok napunim 18, jos par dok se negde ne nadjemo da to odradimo...
za to vreme cu valjda nesto pametno smisliti....tj ako i tada sve bude funkcionisalo u najboljem redu....onda sam siguran da to treba i da uradim.... naravno, moracu pre toga da se konsultujem sa nekim pravnikom..... ali videcemo....
Korisnikov avatar
By Mars
Oooo... Menjam iskaz.

18 godina je prerano za taj korak.
Korisnikov avatar
By gorilica
Oooo... Menjam iskaz.

So true!
By RACABG
Oooo... Menjam iskaz.

mars sreco jedan je zivot i treba ga ziveti punim plucima do maksimuma
Korisnikov avatar
By Mars
U korpusu akcija "Učinimo nešto ludo, u najranijoj mladosti, kao izraz našeg neobuzdanog duha", da kažem i da je ok. Mada i u tom slučaju ima toliko drugih stvari na listi osim braka.

Ali ući u to, pun idealizma, prihvatiti ideju braka, proći procese pričagođavanja koji su neminovni - sa 18 godina, to teško da je dobro. Na kraju krajeva ni puna pluća, ni maksimum...
Korisnikov avatar
By Phoenix
Želim sve najbolje mladoženjama. :dancing:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ^RAY^
Mars,take care!
Ovo ja kažem kad se opraštam sa nekim. Formalno.
Korisnikov avatar
By Dina
U korpusu akcija "Učinimo nešto ludo, u najranijoj mladosti, kao izraz našeg neobuzdanog duha", da kažem i da je ok. Mada i u tom slučaju ima toliko drugih stvari na listi osim braka.

Ali ući u to, pun idealizma, prihvatiti ideju braka, proći procese pričagođavanja koji su neminovni - sa 18 godina, to teško da je dobro. Na kraju krajeva ni puna pluća, ni maksimum...
:up:

Slazem se sa Marsom. Ali kako god da odlucite - puno srece vam zelim. :)
Korisnikov avatar
By Myself
Uh, uh, uh. :nono:
A, koliko godina ima drugi mladozenja?
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Myself
Uh, uh, uh. :nono:
A, koliko godina ima drugi mladozenja?
Ja cenim da nije ispod 40. :lol:

Šalim se. :) Smatram da jesi premlad za takav korak u svom životu ali, šta god odlučio, ja ti želim sreću. ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se javlja da je malo stariji od Diona de Courbela :gatara:

Pored toga sto mi se javlja to zakljucujem iz posta gde se kaze da je upisao fakultet u Juznoj Africi i iz drugog gde se govori o porodicama jednog i drugog. Cim to ima tolikog znacaja da se pominje znaci da su mladi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!