Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Nikad nisam usamljena, cak i ako me uhvati, tu je macka. Mislim ja sam od onih koji, kad im pukne film, izadju sami u grad, i ako me uhvati usamljenost, samo se setim kakve sve probleme ljudi umeju da proizvode. Ne znam, ne provodim vreme s ljudima zato sto mi je to potrebno, vec zato sto mi prija.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Uf, najlepše je kad si sam.Ja se divim ljudima koji ceo život provedu zajedno u harmoniji (ako takvi postoje???), jer ja sebe ne mogu da zamislim da živim s nekim, jer bi mi dojadio posle dva dana.Ceo život provedoh u sobi sa bratom, i sada kona?no živim sam i uživam svaki minut svoje samo?e :giggle:
Uostalom, raðamo se sami pa i umiremo sami ;)
By Swanheart
Originally posted by shumadinac
Uostalom, raðamo se sami pa i umiremo sami ;)
a sta da radimo u tom periodu dok ne umremo...da li da provedemo usamljeni ili da ipak dopustimo nekom da nas upozna i da nas malo izvuce iz te monotonije u koju moramo kad-tad da upadnemo?
Korisnikov avatar
By Gost
Ja se pri ovakvim temama setim mudrih reci moje omiljene glumice Eve Ras:

" Nekad mi je u zivotu bilo lepo, bila sam okruzena ljudima, voljena i obozavana i to sam primala kao nesto normalno, tako da i momente usamljenosti u zivotu primam kao nesto sto mi od zivota i Boga sleduje"

Sve je to zivot i sve to treba izdrzati i prihvatiti.
Korisnikov avatar
By d` Winter
Ako govorimo o samoci kao o svesno odabranoj kategoriji onda znamo i njen razlog,njen cilj i nju mozemo da kontrolisemo.Meni uvek prija da budem ponekad sam u svojoj sobi,na klupi u parku,na obali...
Usamljenost,posebno akutna forma(nakon bolnog raskida i sl.)meni tesko pada.Kako vreme prolazi i kako se hormoni normalizuju polako se vracam u raznotezu,i tada se vise ne osecam tako slabo,ranjivo...Polako,bebinim koracima ponovo sticem poljuljano samopouzdanje i tako se krug zatvara.
Kod nekoga je taj krug veci,kod nekoga manji i uz pravog prijatelja se sve lakse podnese

:)
Korisnikov avatar
By Hismemp
Originally posted by usamljeni
pa sad... volim osamljenost... ZIVETI MEDJU LJUDIMA ALI NE I SA NJIMali mislimd akad si usamljen i osamljen zato shto morash jer postoji neshto shto te tishti... a ne mozesh nishta uraditi po tom pitanju zna d abude jakoo bolno... i to se lechi vremenom (valjda)
Uf, ubi me u pojam.
Korisnikov avatar
By V25
Kada dođe zima, često se osećam usamljeno... Dovoljan je samo jedan poziv ili iskrena porukica da mi se sivilo svakodnevnice pretvori u najlepši trenutak u toku dana...
Korisnikov avatar
By Deksi
konstantan osecaj u mom zivotu...kao dobar dan....samo zavisi da li u trenutcima tome pridajem znacaj ili ne....
Korisnikov avatar
By coka
Mrzim samocu! mislim ok je da sebi posvetim koji trenutak ali zaista ja sam toliko drustvena osoba da je najgori deo dana kad sam sama a tek kad saM solo u ljubavi :zid:
Korisnikov avatar
By Allkey
Samoća je deo mog života i navikao sam na to. Jednostavno mi je drago kad nisam sam, and that's all...
By жњ
koja crna usamljenost..

i sama sebi sam ponekad previse :zid:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Swanheart
Samoca prija ,ali usamljenost...eh usamljenost ume da bude jako teska nekad.
Nazalost je to sastavni deo zivota... Ja sam naucila da se nosim sa tim,imam verenicu i jos jednu osobu koje umeju da me zagrle u pravom trenutku i onda sam opet :) Btw,volim samocu ponekada,prija mi... tada se sredjujem psihicki.
By Swanheart
Znaci ne mogu da verujem sta napisah pre 8 meseci... :lol:
ae sad zatvarajte temu.

:eviltrep:
Korisnikov avatar
By Egon
a sta je sa nama usamljenima onda, gde cjemo mi >?

:D
Korisnikov avatar
By Blady
Usamljenost... mislim da nikom ne prija, to mi deluje kao da si primoran na nesto sto ne zelis iz ko zna kojih razloga...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Samocu jos nekako i mogu da podnesem, ali usamljenost ne! :neto:
Korisnikov avatar
By V25
Nedavno sam shvatio da kada je covek usamljen treba samo da trazi razlog za smeh... drugog leka nema... Ljudi su takvi, ocekuju da ste tu za njih, da oni ne budu sami, ali ne postoji trenutak kada se oni angazuju za vas... Ili je barem mali broj onih kojima je stalo do tudjih osecanja...
Korisnikov avatar
By persida
Ljudi su, kao i mnoge zivotinje socijalna bica...Ne vole osecaj samoce i usamljenosti...Po nekim istrazivanjima, doslo bi do istrebljenja odredjenih vrsta kada ne bi bile zajedno, u bilo kakvim vrstama grupacija...Cak su vrseni odredjeni experimenti na slonovima, zirafama i labudovima gde su zenke, odvojene od svojih muzjaka , jako jako dugo patile sto nisu sa njima!
Isto je i kod nas...zato onaj ko kaze da voli samocu i usamljenost svakako LAZE! ...(ili mu nesto fali u glavi :D )...Svakome prijaju emocije...ljubav....paznja...tako da... :D

Jedna zanimljivost vezana za mrmote i labudove...-
opste je poznato da su te dve vrste izrazito monogamne zivotinje! Kada se odvoje muzjak i zenka , iz bilo kog razloga (uginu, ubiju ih, ne daj Boze pojedu ih), ova druga "polovina" pati, ali bukvalno citav zivot, i nikada ne nadju novog partnera, cak ni zbog produzenja vrste...
Otud sve one romantice pesme i stihovi o ljubavi 2 labuda...so sweat... :(
By Swanheart
Originally posted by persida

opste je poznato da su te dve vrste izrazito monogamne zivotinje! Kada se odvoje muzjak i zenka , iz bilo kog razloga (uginu, ubiju ih, ne daj Boze pojedu ih), ova druga "polovina" pati, ali bukvalno citav zivot, i nikada ne nadju novog partnera, cak ni zbog produzenja vrste...
odo` odmah da zamenim nick
By superfly
kao sto Nice napisa:"potrebne su mi ruke koje bi za mnom posegle".
Slika

cekam na njih......
Korisnikov avatar
By persida
Originally posted by persida

odo` odmah da zamenim nick
Sto bwe... :( ...
Meni je to bas swatko :D
By Çâðê_DUP
slazem se sa teta persidom, kapiram da ljudi ponekad (neki cesto) vole da budu potpuno sami (i ja to praktikujem u zadnje vreme), ali nemam nista protiv kvalitetnog druzenja, s vremena na vreme...mozda i cesce, ali jedno ne mogu da shvatim..i ne verujem da postoji osoba kojoj nije potrebna ljubav, paznja i razumevanje. mozda mogu shvatiti skepticizam da je tako nesto uopste moguce, i sama sam cesto skepticna po tom pitanju, ali ne verujem da cu ikada odustati od emotivnog traganja i na taj nacin obogatiti vlastito postojanje...ili tako nesto
Korisnikov avatar
By Bagheera
usamljenost i samoca su dve razlichite stvari. chovek moze biti usamljen i u choporu, a uvek je sam. samoca je lepa, to je onaj deo tebe koji je samo i jedino tvoj. usamljenost je strashna - to je onaj deo tebe koji izranja kad ti je sve bljak, uprkos prolecima i svezem vazduhu...
kad se dva bica nadju iznutra, to su dve samoce koje postoje zajedno. kad se ne nadju, ma koliko bili zajedno, to su dve usamljenosti, dve kapi na dva razlichita kraja okeana.
volim svoju samocu, uzivam u njoj, u tom miru koji pripada samo i jedino meni, svesna da je to onaj moc coshak koji, i da hocu, ne mogu da podelim ni sa kim.
ne volim svoje usamljenosti, jer onda nisam ni sebi dobra, a kamo li da nekome mogu da pruzim osmeh i izmotancije kakvim sam sklona :)
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Jednom mi je drug rekao da je samoća jedini čovekov prijatelj koji voli...(ili je to bila neka prosleđena poruka...) svejedno...To je tačnooo:glupan:
By dion_de_courbel
Originally posted by Morgan Le Faye
Obozavam samocu, mada mi je drazi izraz solitarnost, tada sam svoj, jedino tada maske drzim u ormanu. Jedino tada mi srce kuca, i dalje se igram medju kulama i zidovima samoce, gradeci kule u pesku i siguran sam da ih niko nece srushiti. Koliko sam hiperaktivan i koliko god uzivao u drushtvu uzivam u samoci, i volim da sam sebi budem jedino drushtvo.
nekad volim biti sam...ali se uglavnom samoce uzasavam... mislim da sam nasao osobu s kojom bi proveo ceo zivot.... i ako Bog da...tako ce i biti....
Korisnikov avatar
By leobg
Bio sam usamljen, ne ponovilo se. Mnogo je tesko kad je covek sam. Na svu srecu, vise nisam usamljen i za koji dan bice 9 meseci , cekamo bebu :) ) Volim ga mnogo i nadam se da nikad vise necu biti usamljen.
By Swanheart
ma usamljenost je u sustini lepa i stvarno prija...ko me bolje poznaje od mene same...dobro je ...trebalo mi je samo par godina da to shvatim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!