Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=226063&fs=1
Sud u Ontariju odobrio je jednom kanadskom dečaku da ima troje roditelja - dve mame i jednog tatu.

Dečakova biološka majka, univerzitetska profesorka, u vezi je sa jednom pravnicom. Biološki otac dečaka je prijatelj lezbijskog para. S obzirom na to da nisu želele da usvoje dete, one su potražile pomoć prijatelja.

Otac je u krštenici naveden kao biološki otac, dok je odlukom suda majčina partnerka dobila pravo na majčinstvo, kako bi mogla da se stara o detetu u slučaju da se biološkoj majci nešto dogodi.

Odluka je naišla na veliku kritiku crkvenih organizacija, ali i podršku lokalne gej zajednice. Jedan od čelnih ljudi Udruženja za prava homoseksualaca u Otavi, Kaj Hasselriis, izjavio je da će presuda značiti prekretnicu za gej pokret.

(Reuters)
Zar to nije divno ? :sweet: :klap:
Korisnikov avatar
By Dina
Jeste :klap: :sweet:

Jednog dana kad i otac bude imao stalnog partnera dete ce imati jos jednu osobu u zivotu... i puno ljubavi... :grouphug:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgana ovaj dogadjaj potseca na izgubljen san o komunama `60-tih.
Korisnikov avatar
By KiWi
Prelepo i sa stilom :D :snob:
By ~ Le Saint X ~
porazmislicu da ostanem u KAnadi, onda...
mozda meni i Marku odobre nesto tako :P
Korisnikov avatar
By Loni
Jeste, ali bilo bi još divnije kad bi i neki gej muškarac imao tu negde svoju ulogu.

Zato lezbejke, ako se budete odlucivale na dete, omogucite to i nekom geju, a ne strejteru, koji i ovako može postati otac na drugoj strani.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam mislila da je taj otac gay :puzzle: Zato sam napisala da ce naci partnera...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Dina
Ja sam mislila da je taj otac gay :puzzle: Zato sam napisala da ce naci partnera...
To u krajnjoj liniji i nije glavna poenta celog članka ... :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Paki
Originally posted by Dina
To u krajnjoj liniji i nije glavna poenta celog članka ... :)
Nije... :)

Nego, ja odmah zamislila dalji tok njihovih zivota... sve dok dete ne krene u skolu itd Pa se iznenadih kad videh komentar od Gorskog vilenjaka, te da mozda nece sve teci kako sam ja predvidela... :gatara: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!