- 12 Jan 2007, 01:35
sta radite kad vas decko/devojka stavlja na probu ???
malopre me je na chatu kliknuo nik Nemanja23 i poceo da me muwa... posle par pokusja da ga iskuliram poceo sam da se zezam i pristajem na fore....
opisao se bas kao decko po mom ukusu... visok, crn, zivi blizu vracara... bas kao sto mi odgovara... ponudio se da sutra posalje sliku i da razmenimo brojeve... naravno, broj mu nisam dao ali jesam mail. jos mi ponudi da iskuliram decka na 15 min i da idem da se vidim sa njim...
posto nisam vise znao sta da napisem poceo sam da odgovaram samo O.K.
posle 5 min stize poruka od mog decka... ja sam bio Nemanja23 !!!
i sta sad da radim???????
da sam onaj isti od pre godinu dana sutnuo bih ga istog momenta ali nisam vise takav...????
da li vam se nekada desila slicna situacija i kako ste reagovali????

malopre me je na chatu kliknuo nik Nemanja23 i poceo da me muwa... posle par pokusja da ga iskuliram poceo sam da se zezam i pristajem na fore....
opisao se bas kao decko po mom ukusu... visok, crn, zivi blizu vracara... bas kao sto mi odgovara... ponudio se da sutra posalje sliku i da razmenimo brojeve... naravno, broj mu nisam dao ali jesam mail. jos mi ponudi da iskuliram decka na 15 min i da idem da se vidim sa njim...
posto nisam vise znao sta da napisem poceo sam da odgovaram samo O.K.
posle 5 min stize poruka od mog decka... ja sam bio Nemanja23 !!!
i sta sad da radim???????
da sam onaj isti od pre godinu dana sutnuo bih ga istog momenta ali nisam vise takav...????
da li vam se nekada desila slicna situacija i kako ste reagovali????