Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ^RAY^Kada dođe pravo vreme, na pravom mestu, shvatićeš koliko grešiš. Pogledaj malo oko sebe... ako se ne dešava tebi ne znači da se ne dešava uopšte.
Da ne odem u offtopic
Ali sve manje verujem da je veza izmedju dva homosexualca u Srbiji mogucja!
Naravno,ovo je samo moje misljenje
Originally posted by ^RAY^Kakve to veze ima sa Srbijom? Nije ti palo napamet da je do ljudi, da od individua koje ulaze u vezu, tj. njihovih kvaliteta sve zavisi? ... Možda da razmisliš malo o svom pristupu i o ljudima sa kojima si pokušavao da ostvariš to što si želeo...
Da ne odem u offtopic
Ali sve manje verujem da je veza izmedju dva homosexualca u Srbiji mogucja!
Naravno,ovo je samo moje misljenje
Originally posted by ^RAY^Ponavljam, ako se tebi nije desilo ne možeš da kažeš da je ''u Srbiji'' tako .. to je tvoj slučaj .. možda ima autovanih momaka koji imaju svoje stanove, svoje poslove i svoje momke i godinama žive srećno sa njima ...
Polazim od sebe
A podji i ti pa reci
Koliko si "veza"imao i koliko su trajale?
Originally posted by ^RAY^Originally posted by mili86a od oktobra, srecno zaljubljen u vezi koja ce, nadam se, dugo, dugo trajatiU pocetku svi se tome nadamo...![]()
ali i sam znas kako i koliko dugo to traje
:nezelecidabaksuziram:
Originally posted by ^RAY^Samo jedna greška. I to baš na početku godine.
Sada kada je 2006 godina iza nas,mozete li reci da ste na planu ljubavi i sexa imali vise gresaka nego pametnih poteza?
Ja sam dosta gresioa Vi?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!