Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Onaj ko zrači energijom i ima harizmu je uvek privlačan... bez obzira na izgled...
To sam shvatio kada sam razmišljao zašto gabori pod ruku vode tako lepe osobe...

Ja sam bio privlačan svim svojim simpatijama, to je dovoljno :)
Ako nešto ne volim, to je kada čoveka tretiraju kao objekat, samo kao pojavu...
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam ekstremno privlačan... izgledam kao mešavina Džeka Nikolsona, Horejša Kejna i Endija Sipovica...
hajde neka neko sa posebnim softverom za mešanje slike pokaže kako to izgleda...
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by jukie
Ja sam ekstremno privlačan... izgledam kao mešavina Džeka Nikolsona, Horejša Kejna i Endija Sipovica...
hajde neka neko sa posebnim softverom za mešanje slike pokaže kako to izgleda...
:cyborg: :pop: :cyborg:

:love:
:lol:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by bananica
ja nisam privlacan - ja sam neodoljiv!

:dancingfever:
kome, sebi? :nokti:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Adenim
ja nisam privlacan - ja sam neodoljiv!

:dancingfever:
kome, sebi? :nokti:
sudeci po zaru kojim si mi poljubio ruku one veceri, i sjaju u tvojim ocima, ozarenim mojom pojavom - i tebi :lol:

p.s.pogledaj potpis, i imaces odgovor :D
Korisnikov avatar
By idiotcide
I'm realistic. I da, smatram se privlačnim, a ako se ikad ne budem smatrao privlačnim, otići ću kod Fairy Godmother da mi kaže da imam savršen nos. :giggle:
Korisnikov avatar
By colorado
@bananica: Adenim uvek ima sjaj u ocima. Nisi uzrok istih!

@Adenim i Mr Ja: koliko god to ogledalo bilo veliko, ja sebi nisam zgodan.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
colorado - nije bitno, bitno je da si sladak drugima. i ja se prikljucujem listi istih.

BUT, ono smijuckanje na zurci, i slanje drugarica da igraju sa mnom je bilo extremly nisko i grozno. kakav god pik da si imao na mene jos od generalne probe, ljepse je da kazes sta imas.
p.s. ona plava drugarica (ne mislim na hlaef) ima nezavidan IQ, i pala je na veoma glupavu foru, te mi rekla da ih ti saljes kod mene - ne pokusavaj da negiras:D

znaci - GROZNO:sekirica:
Korisnikov avatar
By Adenim
colorado - nije bitno, bitno je da si sladak drugima. i ja se prikljucujem listi istih.

BUT, ono smijuckanje na zurci, i slanje drugarica da igraju sa mnom je bilo extremly nisko i grozno. kakav god pik da si imao na mene jos od generalne probe, ljepse je da kazes sta imas.
p.s. ona plava drugarica (ne mislim na hlaef) ima nezavidan IQ, i pala je na veoma glupavu foru, te mi rekla da ih ti saljes kod mene - ne pokusavaj da negiras:D

znaci - GROZNO:sekirica:
hajde budi dobra i mani se colorada :meduza:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hej, ajde budi dobar, i procitaj moj post jos jednom. jasno je da nemam nista protiv njega, vec se zalazem za to da ako imas nesto da kazes - kazi. ne znas o cemu se radi, tako da nisi u poziciji da arbitriras. samo sam mu rekao da nije lijepo to sto je radio na zurci. I NIJE, I STOJIM IZA NAPISANOG!
Korisnikov avatar
By colorado
Hahahaha bananice! Sve mi se cini da si ti pao na njenu foru, koja god bila, jer nemam pojma o cemu se radi.
Korisnikov avatar
By colorado
a i da sam ti zeleo nesto lose, zar mislis da ne bih nista bolje smislio od slanja dobrih riba da igraju s tobom???

Ne vredjaj!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nije bila samo fora u pitanju, cuo sam te kako govoris Hlaefdige "idi igraj sa njim", a i nisi se trudio da sakrijes :giggle: prilicno ocigledno upuceno meni.

da se razumijemo, ne zelim da se svadjamo, ili bijemo neke forumaske bitke, zaista. samo kontam da je takvo ponasanje veoma ruzno i nisko. i to sam rekao.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by colorado
a i da sam ti zeleo nesto lose, zar mislis da ne bih nista bolje smislio od slanja dobrih riba da igraju s tobom???

Ne vredjaj!

u pravu si , Hlaefdige je zaiste ribetina.

a ona druga...ok, izvinjavam se sto sam uvrijedio curu, ali nekako mi nerazumljivo da neko sa iole razvijenom inteligencijom iz prvog pokusaja padne na foru i kaze "ne, ne, nije mu smijesno. salje nas zato sto igras dobro!"

mis'im stvaaarno:plavuso:

i ti se jos pravis nevjest...ma idi:nokti:
Korisnikov avatar
By colorado
Hahahahaha!!!

To se odnosilo na nekog lika sto je dosao tu zbog mene, a ona me izgleda pogresno razumela. Nisam mislio na tebe, nemoj da se ljutis.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne smatram se privlačnim ... mada, privlačim frajere koji su savršeno izvajanog tela .. ne kontam, sigurno ima nešto u meni što im se dopada ... Pošto to nešto ne mogu da provalim, ne mogu da garantujem da se ne bih zabavljao samnom da sam neko drugi.. možda se isto upecam na to nešto ...

U svakom slučaju, do sada mi nije bilo teško dečka da nađem :D Čak šta više, oni su tražili mene...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
:hand:

colorado, nisam trazio ni izvinjenje, ni priznanje. samo sam ti rekao sta mislim, i to mi je dovoljno. nalazio sam se na metar od tebe, i tesko da su se i ta riba i Hlaef zbunile pa igrale sa mnom umjesto sa tim "likom koji je dosao tu zbog tebe".

kao sto rekoh, vrlo ruzno:durenje:

p.s. ko se vrucim mlijekom opekao, i u jogurt duva - ponavljam, ne zelim da ovo bude pocetak jos jednog forumskog rata. u prilog tome, javno te pozivam da se pridruzis Hlaefdige kad pozeli da me posjeti (rekla mi je u toaletu da obozava Kotor i da bi rado dosla u posjetu) :hug:
Korisnikov avatar
By colorado
Ma ja sam ti lepo u svlacionici rekao sve u facu. A ti ako neces da zapocinjes forumaski rat, nisi morao ni da ga zapocinjes, vec da mi to saopstis u lice (sto sve vreme nekako promovises, ali ne radis).

Hvala na pozivu. Ako budemo isli na turneju po Crnoj Gori, javicemo ti se. I ja bih tebe pozvao u ZR, ali nemam gde da te smestim.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A sad, da se vratimo temi.
Korisnikov avatar
By Deepblue
Clan Mense, Body Mass Index 22.955 (IDEALNO za muskarce je 20 - 25), uskoro sa fakultetskom diplomom:diplomac:, emotivno dostupan, politicki korektan, istorija angazovanja na humanitarnim projektima...

Sto bi rekla Keri: "Good on paper". Nisam bas neodoljiv kao vecina ostalih forumasa, ali eto trudim se :spin: :spin: :spin:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by nemke18god
Volim sebe....zato sto sam covek od karaktera i moci....zato sto sam bolji od milijardu drugih ljudi,i to mogu neskromno da kazem...
vrlo neskromno
objektivno nadasve

Originally posted by REI
A sad, ja mislim da jesam lep ali ne i zgodan. :) I prilichno smotan i nesiguran u sebe. A bio bih bomba da nije ta dva. :D

s druge strane kad je neko smotan to je tako :meda: .....

Originally posted by Zibro
pa jbg manje vise stvari stoje ovako
ili su ruzni neprivlacni i glupi ( oko 20 %)
ili su samo ruzni i neprivlacni ( oko 20%)
ili su lepi privlacni i glupi (oko 15%)
ili su lepi neprivlacni (oko15%)
ili su lepi privlacni pametni i zli ( oko 10% )

svi oni dobijaju < 5

ostaje 20 % potencijalnih manje ili vise
ruznih privlacnih pametnih
pametnih lepih privlacnih
glupih, dobrih i privlacnih

a njih rangiras od 5 do 10

BOZE AL SE NALUPETAH :lol:
jedva skontah
bitje da spadam zasad u glup kategoriju :lol:

ontopik:

izrazito neprivlachan
ipak voleo bi natji nekog slicnog sebi da ga gnjavim :bubbles:
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa ponekad da... sem kada sam nesto depresivan ili ljut na sebe zbog nekog postupka... onda se smatram totalno neprivlacnim (a da se zna, to je veoma cesto)

tako da je promenljivo...

medjutim moram da dodam da uvek postoji na meni nesto sto mi se ne dopada ali pokusavam da ne razmisljam o tome.

ali mislim da je vaznije da me drugi smatraju odnosno oni koji se meni dopadaju i sa kojima bih zeleo nesto vise od prijateljstva :)

a dosada je bilo tako... a od sada... ne znam, vreme ce pokazati
Korisnikov avatar
By blenta
patient you must be, young padawan ... :astral:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by mladunac
jedva skontah
bitje da spadam zasad u glup kategoriju :lol:

ontopik:

izrazito neprivlachan
ipak voleo bi natji nekog slicnog sebi da ga gnjavim :bubbles:
Bitje da imash dva slova vishka u ovom postu. Ili da zaista spadash u tu kategodiju. :sw:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Da,veoma sam lep i veoma zgodan :trampolina:
Korisnikov avatar
By blenta
spadam spadam

gloop sam ja vrlo

:maca:
Korisnikov avatar
By coka
privlacna?

za sebe manje vise, a za druge pa ne znam oni o tome treba da sude :kralj:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by mladunac
patient you must be, young padawan ... :astral:
opet ti nesto meni a?

jel to zbog VS-a?
ccc

izvini sto smo u istoj sobi, ja necu vise u muskoj
idem kod coke u zensku :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!