Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Moja drugarica je pre 3 meseca rodila zdravu, malu, lepu i izuzetno gladnu devojčicu ... do pre dva dana je jela (pila mleko) kao sumanuta a onda od jednom prestala i pristaje samo na veštačko mleko ... Moja drugarica je otišla do pedijatra sa bebicom kako bi propričala sa doktorkom ... Evo nekih izjava doktorke:
''Dete ne zna šta je za njega dobro. Ti ga sili koliko možeš da pije prirodno mleko jer je veštačko manje više živo sranje!''
''Vala da sam na bebinom mestu, ni ja ne bih pila iz takve ambalaže (devojka ima male grudi)''
''Mislim da je veoma neodgovorno da se ovako mlada prihvatiš roditeljstva .. Da li si udata ili te je neko napumpao?''
i za kraj
''Ne moraš da dotrčavaš svaki put kada beba nešto sama odluči. Pusti prirodu da ide svojim tokom''

Ona tvrdi da su baš to reči doktorke i da je tokom cele posete imala stav ''ti si mala, ti ne znaš ništa, a ja nemam ni vremena ni snage da ti objašnjavam''

Da li postoji neki organ u bolnici kojem bi ona mogla da se obrati ako ponovo naleti na ovu izuzetno neljubaznu ženu?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Kiwi
Da li postoji neki organ u bolnici kojem bi ona mogla da se obrati ako ponovo naleti na ovu izuzetno neljubaznu ženu?
načelniku odeljenja na kom doktorka radi... a ako je nekim nesrećnim slučajem ta ista načelnica, onda njenom šefu iliti direktoru bolnice
Korisnikov avatar
By KiWi
Našla je nekog lika kog poznaje a radi tamo ... koliko čujemo, nije jedina koja se žali ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš pravnika koji je zaposlen upravo za takve stvari.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo ne samo da je neprofesionalizam nego je debilizam.

To je jedan VELIKI problem u ovoj zemlji: sto se ljudi osecaju apsolutno kompetentnim da komentarisu i seciraju tudj izgled/ponasanje/osobine/zivot i sve drugo. Zato i recenica "ODAKLE IM PRAVO?!?" jako smesno zvuci, dok bi za ovakve ispade u normalnim zemljama odgovarali po mnogo osnova.

Kada se susretnem lično sa tom pojavom, uzimam stvari u svoje ruke (tačnije: jezik, a onda zbogom), jer mislim da je pozivanje na sistem samo gubljenje vremena, OSIM ako se ne radi o privatnoj praksi.
By жњ
uuuuuuuu to se redovno desava.

ima budala svuda pa i u belim mantilima. na svu srecu pa nisu svi takvi.
Korisnikov avatar
By bigirl
:shok: -irana sam.

Mada... Ja umal' nisam dobila batine od žene koja radi na ultrazvuku u studentskoj... :uplasen:

Psiho-ljudi na sve strane...
Korisnikov avatar
By Mars
U jako oštroj konkurenciji, u Srbiji najviše mrzim zdravstveni javni sektor.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Jednom prilikom dok sam spremala obilan ispit sam dobila gusenje verovatno od preteranog umora. Inace u mojoj porodici ima dosta asmaticara. Dosla sam u studentsku skroz uplasena, a zena me maltene izbacila jer tolika je guzva, a ja bas 5 minuta pred pauzu dolazim i rekla da OLABAVIM BRUS, pa se necu vise gusiti. :puzzle: :flaming: :zacepi: . Privatnici jesu skupi ali zdravlje je zdravlje. Mislim da ne vredi nikom da se zalis osim da ih tuzis povezani su ko creva.
Korisnikov avatar
By Mars
To sam malopre propustio da kažem. Drže se neverovatno čvrsto.
Korisnikov avatar
By HARP
Na hiruškom posle udesa jednog mog rođaka otišao sam da vidim kako je. Njemu su ušivali bradu, dok je drugi lik taj koji ga je udario imao razbijenu glavu i još bio u životu, čekao je premeštaj na drugo odeljenje...
Našminkana i nadrkana medicinska sestra je prišla i počela je da se dere na čoveka sa razbijenom glavom: Vaše ime, ime oca, prezime... Ponovo je to ponavljala sve glasnije prevrćući oči. Prvo sam pomislio da pokušava da ga održi u svesti, ali ona je popunjavala uput. Čekalo se na uput. Čovek je umirao. Posle sat vremena odvezli su ga.
Naravno čovek je umro, a oni su se vratili u svoju prostoriju i nastavili da piju kafu...........................
Toliko o etici...
By жњ
Originally posted by baby_girl
Jednom prilikom dok sam spremala obilan ispit sam dobila gusenje verovatno od preteranog umora.

gusenje se ne dobija od umora. po tome sto si spremala "obilan" ispit, verovatno si i brinula i zakacila hiperventilaciju.. anxiety baby ;)

signal da prestanes da se nerviras oko fuxa :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by FireGox
Na hiruškom posle udesa...

Toliko o etici...
Idiota ima svuda. Jedna budala, dakle ne lekar kome je to posao, ima na duši ljudski život jer nije htela da isprlja presvlake u kolima od krvi.
Korisnikov avatar
By Galadriel
da baš tako :) , to mi je rekao i privatni lekar, hvala bogu nemam astmu.
čovek kad se uspaniči baš i ne razmišlja, a za fucks stoji:trep:
Korisnikov avatar
By Mars
Ali svejedno nije nacin da te doceka onim recima.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ma htedoh da joj kažem nemoj ja da ti olabavim brus:lol:, ali nikad ne bih bila nepristojna kao ona.
Korisnikov avatar
By Mars
Minimum minimuma koji bi dobila od mene je:
"I vi sebe smatrate lekarom?"

U najpristojnijoj verziji.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nigde nema toliko sujete koliko u belom mantilu, cast izuzecima.
Korisnikov avatar
By Mars
Baš zato udaraš tamo! Vi? Lekar?, i jоš kažeš "Naglo mi je bolje!", i smejući se odeš put horizonta. (U idealnom slučaju još pred nekim kolegom i mnoštvom pacijenata)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nema izgovora za takvo ponasanje-pogotovo zbog povisica koje su lekari skoro dobili pa sada nemogu da kukaju da su im plate mizerne i da nemaju volju za rad.:oklagija:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mars
U jako oštroj konkurenciji, u Srbiji najviše mrzim zdravstveni javni sektor.
JA IH PREZIREM I GADIM IH SE IZ DUBINE DUSE:kletva: :kletva: :kletva: :kletva:
Koliko groznih iskustava licnih i tudjih znam ne zelim ni da kuckam!
Izvinjavam se unapred buducim lekarima prisutnim, iskreno se nadam da ce postati uzorni lekari i poCetiti svoje kolege da to treba da bude HUMAN posao.
znam za barem dve bebe inace koje su umrle nemarom lekara.
toliko:mete:
Korisnikov avatar
By Dina
Eh da je dve Devokice... znam ja mnogo vise zivota unistenih nemarom lekara... nazalost...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
UZAS!!!
Toliko su neljubazni i nadrkani da je to strasno... A trebaju nam...

Mom starom drugu je umirao brat kod kuce, tj obolno je kvratio, i zvali smo hitnu pomoc. Prvo im je trebalo sat vremena da stignu, a potom je jedna od doktorki izasla iz kombija i 5 minuta (merio sam) namestala stiklu i shav na charapi.... Naravno decko je preminuo....

mali off:
mislim da sam napokon locirao trenutak kada sam postao gay....

A da ne pominjem slucaj moga tate, koj je umro or tumora na mozgu. Lekari su nas nadrkano izbacili posle prvog rengena tipa sta nam koj kurac dolazite zdravi, plasite se svake sitnice. A par meseci kasnije su drali sto nismo dosli par meseci ranije....

Zato ja kod doktora samo kada moram! A nisam bio godinama...
Korisnikov avatar
By Stripi
Ovaj dio potpuno podržavam :yes:
Originally posted by Kiwi
i za kraj
''Ne moraš da dotrčavaš svaki put kada beba nešto sama odluči. Pusti prirodu da ide svojim tokom''
Stvari se ipak trebaju odigravat prirodnim tokom.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mr.Ja
UZAS!!!
Toliko su neljubazni i nadrkani da je to strasno... A trebaju nam...
Moje saučešće :(

Što se ostalog tiče... Sail away, sail away, sail away....

:camac:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Moja keva dobije tri razlicite dijagnoze kod tri razlicita doktora konstantno...

Prema meni su uvek svi bili izrazito fini. I u bolnici, i na previjanju, i na drugom previjanju, i na trecem previjanju...

U Domu zdravlja su me svi znali, jer sma dolazio bar jednom mesecno po opravdanja, a sa doktorkom maltene kafu nisam ispijao.
Korisnikov avatar
By Mars
Moja samo dve. Strogo mirovanje i Što više kretanja.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A, ne.
Moja boluje od tri potpuno razlicite bolesti u isto vreme (vidi cuda, sve imaju iste simptome), i leci sve tri (i potrosi sasvim finu kolicinu novca) da bi na kraju otkrila da ima pesam u besici...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!