Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by erkondisn
Originally posted by demian
ne mogu da verujem da pustaju Sanja talk show -- talk show hrvatske RTL Televizije namenjen ondasnjem gledalistu... :nesiguran: nije mi bas najjasnije...
sokantno sto pustaju Sanju (koja se ne snima vec mjesecima i na OBN-u se vrte stalno stare epizode), da ne spominjem Alfa koji je jedva primjeren 2007-oj.

jebote, pa sanja mu dodje balkanska opra :wow:
By fazza
FOX nas pravi budalama... Pushtaju mi Sanju Dolezal koju ni Hrvati nisu hteli
da gledaju, pa su je najurili sa HRTL-a! Jebem ti drzavu i one koji su dozvoli
FOX-u da shiri bratstvo i jedinstvo!
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by fazza
Jebem ti drzavu i one koji su dozvoli
mislim da su zapecatili procenat svoje gledanosti na nekih 0.1 promila, sve ovo sto rade ce jako tesko prerasti u nekakvu gledanost. u srbiji postoji sedam nacionalnih kanala, tako da alf, sanja i onakvi voditelji nece proci... (ali ce proci Sojitj i Spic, ali to je neka druga tuzna prica)
Korisnikov avatar
By Kupper
Sinoc je bio koncert Suzanne Vega, Madonnin je repriziran 3 puta, mozda ce biti jos neki i to je (Suzanne) jedino sto me se dojmilo dosad na FOX-u.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by fazza
FOX nas pravi budalama... Pushtaju mi Sanju Dolezal koju ni Hrvati nisu hteli
da gledaju, pa su je najurili sa HRTL-a! Jebem ti drzavu i one koji su dozvoli
Sanju su ukinuli nakon 2,5 godine emitiriranja jer su morali srezat troškove domaćih produkcija, a navodno ih je i Fear Factor koštao više od predviđenog iznosa :lol: Inače Sanja Show bi se navodno ponovno od devetog mjeseca trebala vratiti na RTL pošto je bila jedna od najgledanijih emisija na tom kanalu, a šupka koji je stavio onu glupu Sudnicu umjesto Sanja Showa treba na prvu banderu objesit :kosach:

Što se FOX Srbije tiće, ja bi mu još dao vremena do šestog mjeseca da se stabiliziraju. Ne treba očekivati čudo niti tada, ali da će se kvaliteta programa poboljšat - to sigurno :) Uostalom, većinu kvalitetnih fox serija i filmova su već prodali postojećim televizijama, ...
Korisnikov avatar
By MARQUE
još bi nešto dodao ... HRT je do prije par godina u Hrvatskoj bio nedodirljiv po gledanosti i programu, no u svega par godina situacija se drastično promjenila.
GfK - Centar za istraživanje tržišta

Ponuda nacionalnih TV programa u Hrvatskoj ove je godine doživjela
neke promjene. Ovaj puta zanimala nas je ocjena za HTV 1, HTV 2, Novu TV i RTL Televiziju. Pri ocjenjivanju koristilo se skalu od 1 do 5, gdje ocjena 1 znači uopće mi se ne sviđa, 3 znači – niti mi se ne sviđa niti mi se sviđa, a 5 znači - izrazito mi se sviđa. Ispitivanje je provedeno krajem srpnja na (osobna anketa u kućanstvu, reprezentativan uzorak od n=1.000 ispitanika starijih od 15 godina). Rezultati pokazuju da po takvoj općoj ocjeni vodi najmlađa kuća - RTL televizija s prosječnom
ocjenom - visokih 4!!

ulomak teksta
Treba obratiti pažnju da je anketa rađena u sedmom mjesecu kada se još nije vrtio RTL-ov najveći adut za skupljanje gledanosti - Big Brother.

Slika
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by demian
Sanja talk show
fuj... to mi izgleda kao ... magazin IN :( :slinavko:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by xyz
jebote, pa sanja mu dodje balkanska opra :wow:
Da! Zamisli! I mene ovo zgrozilo/šokiralo/nasmejalo...
Sanja diljem Balkana.
"ako imate priču, dođite pa ćemo zajedno 40 minuta da bulaznimo o svemu samo ne o tome"

A da kupe Opru im nije palo na pamet?
Jes vala, mi u Srbiji smo svi rasisiti, imamo čak i Negro bombone... ko bi ovde Opru gledao...
Korisnikov avatar
By EnRage
Razne ankete se objavljuju, ali Nova i RTL u konacnici jos uvijek nisu gledaniji od HRT 1 pogotovo se to odnosi na Novu. Kakva god Sanja bila, ipak je bila bolja od Sudnice, ta debilana ide 5 dana u tjednu, ne znam tko bi to gledao svaki dan.

Opet mislim da Sanja moze proci i u Srbiji jer obradjuje zivotne, a ne estradne teme.
Korisnikov avatar
By erkondisn
evo i novosti sto se tice foxa... naime, rupert je poceo lagano raditi akvizicije u susjedstvima. Naime, kupnjom televizije TGRT nastao je turski FOX koji ide nekodirano putem satelita 42E (Turksat), te u kabelskim mrezama (serije i filmovi nisu sinkronizirani vec titlovani). Pretpostavljam da ne emitira u zemaljskoj mrezi.
program je upravo onakav - Foxovski :) a koga zanima - www.fox.com.tr
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!