Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By White flower
Ja se slazem sa ovim, da ne treba da se usvajaju deca... I meni deluje lepo da sa svojom devojkom setam dete, ali... Sigurna sam da bi bilo diskriminisano od strane drugih... Da, roditelji mogu da mu pruze ljubav, ali pogledajte Vas i to koliko ste Vi zavisili emotivno samo od svojih roditelja... Moja solucija je da cu se udati za lika koji je takodje bi, imacemo dete, a sa strane cu imati stalnu vezu sa nekom devojkom... Zvuci prilicno jednostavno! :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da se situacija kod nas ipak menja, ne zato sto je sredina manje konzervativna nego sto je vise ljudi koji se razvode, zena koje se odlucuju da same gaje decu itd... a ako je veca grupa dece teze ih je diskriminisati. Ja imam vise prijateljica ili poznanica koje same odgajaju decu pa slusam iskustva... kazu da se deca medjusobno prepoznaju i udruze. Recimo, cerka jedne od mojih prijateljica koja je samohrana majka je sad krenula u skolu i najbolja drugarica joj je usvojena devojcica, nerazdvojne su i haos prave po skoli :) Sem toga, ja sam da deca znaju istinu ali ta istina mora biti prilagodjena njihovom uzrastu. Npr. usvojena devojcica koju sam spomenula zna da je usvojena ali je prica za nju da ima dve mame - jedna ju je rodila i jedna je to po srcu. I zbog toga ona je sasvim posebna. :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ponekad mi je žao ovakvih ljudi (mislim na bmnc), ali jbg ne možeš svakom pomoći. :regan:
Korisnikov avatar
By Dina
Ovaj... koga ti je zao i sto? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by Dina
Ovaj... koga ti je zao i sto? :puzzle:
bmnc, onaj lik gore. Mnogo je nesrećan i to će večno biti.
Korisnikov avatar
By ardent
Toliko mnogo debilizma na ovako malom mestu, to sigurno nece da izađe na dobro :cupakosu:
By Çâðê_DUP
Originally posted by bmnc
[ali, po meni, ne sustinski] nego to nije normalno i nije prirodno
nije normalno zato sto ne dolazi do prirodnog zaceca? tj. dete iz pichke ima veca prava od deteta iz epruvete heteroseksualnih parova koji usled jalovosti pristanu na heteroseksualnu vestacku oplodnju?

Biti gay nije isto sto i biti str8 i koliko god se povecavala liberalnost i otvorenost drustva prema nama, to nikada nece biti isto, tako da ne mozemo ni imati ista prava.
naravno da nije. i ne treba da bude. ali sa drugim delom tvoje recenice se ne slazem: ono sto nije ISTO, ne moze da ima ista prava. zanimljivo. onda moj leteci dildo svetlocrvene boje ima veca prava od onog malog, plavog i sprchenog. takodje, ni muskarci ni zene nisu ISTO, ali to ne znaci da ne treba da imaju ista gradjanska i ostal prava? ili mislis da zene treba da prihvate "ogranicenja koja im namece pol" i da ugode muskarcu, sto je njihova jedina svrha postojanja? ili analogije: crnci, jevreji?
By Çâðê_DUP
Originally posted by GolaEva
Originally posted by bmnc2
Originally posted by Paki

Jaaaooo, pa ja tek sada videh da je mamlaz banovan! :sweet: Mukica malena...

Jos jednom pokazujete koliko su pederi netolerantni. Trazite da vas drugi prihvataju, a sami niste u stanju prihvatiti drugacije misljenje [sto je najgore: drugacije misljenje jednog od vas!]. Muchenici jadni...

Nisam primetio da sam bio "banned" do jutros i jos vise sam se iznenadio kada sam uvideo da moderator ima samo 20 godina. Zar bi uopste bio u stanju nesto shvatiti, da mu covek pocne objasnjavati?!

Ovo sam bio prisiljen registrovati se pod drugim nick-om da bih uputio jos jedan pozdrav mojim omiljenim pickicama: SM, FY, Paki-ju. Paki mi je idol: sve nesto pokusava, opire se, otima se, pokusava se dokazati - ali tanka pamet, dzaba. SM i FY su klasicne "dame": dug i ostar jezik, a pileci mozak. Takodje, tu su i pojedini koji se u zadnje vreme javljaju, od kojih su neki i "trans".... ne treba ni komentarisati. Nije vam lako.

Inace, da ponovim jos jednom da mi je "bmnc" bio jedini nick [do danas, sa "bmnc2", iz opravdanih razloga!] - to je komentar na price pojedinih muskih dama, ovde, da nick-ove menjam svaki drugi dan. Inace, "bmnc2" nemam nameru koristiti dalje, otvoren je iskljucivo radi ovog posta.

Za vas nekoliko covek bi mozda i mogao naci opravdanja: mladi ste, bez pameti, zivite kroz hormone - znam kako je. Ali bukvalno zaliti treba one koji su dosli do nekih zrelih godina ["zrelih" samo po broju!] a koji nista u zivotu nisu shvatili, nego se jos ukrasavaju time sto, npr. ne kriju svoje ime i prezime i sebi na celo stavljaju "lezbejka". Takvima je najgore posto su ostali tupi od sopstvene pederastije.

Banovan sam jer niste u stanju diskutovati, a biti svesni da niste u pravu. ja sam se registrovao, otpoceo pricu, javili ste se prvo jedan pa drugi, pa treci, itd, da bi na kraju bio "sklonjen" jer zhenice nisu mogle utuviti u svoju glavu da su glupe i da im prica ne pije vodu.

Koliko ste u pravu, vidi se iz toga da se stalno javlja samo saka vas, a toliko je registrovanih na forumu. Verujem da vecina pedera nije u slozi sa "vasom pravdom" [koju ste pokazali i na ovom forumu].

Ostavljam vas da likujete, posto drugo nista i niste u stanju. Dokle god su najglasniji bas oni pederi i lezbejke kao sto je nekoliko vas ovde, dotle cemo svi mi imati problema - jer ce nas celo drustvo zigosati kao nakazne i nastrane, radi sake takvih koji su u prvim redovima.

Veliki "cmox!" mojim malim pickicama [Paki, SM, FY].

bmnc
e pa ako su svi kao ti onda me ne cudi ponasanje nekih kretena koji nisu gay. decko ti bi mozda malo na posmatranje, posto tako ocajno trazis paznju. ali ajde ako ti ovi mladi neodgovaraju, oces da ja i ti malo ozbiljno pricamo, da ti pokazem gde ti je mesto.

znas neki nazivi koje ti upotrebljavas ne da su za banovanje vec za zabranu pristupa internetu uospte i zasto tolika netoleracija u tebi, ko je tebe tako zlostavljao pa se sad svetis ostalima. i uostalom sta moderatori rade kad je ovaj post jos ovde i ja naletim na ove nebuloze:vatrica:
zasto tako ostro? pokazujemo ovim da nismo nista bolji od radikala. tako oni ispracaju sve one sto se ne slazu sa njima. glupo je sto je banovan. trebalo je ispratiti ga argumentima.
Korisnikov avatar
By M M and I
Cudno je to da svaka heterosexualna budaletina, kad sretne jos jednu takvu heterobudaletinu suprotnog pola imaju i mogucnost i pravo da se razmnozavaju. Tako se radjaju deca koja posle odrastaju ili napustena, ili psihicki i fizicki maltretirana od strane svojih heterobudalastih roditelja. Tako se pune sirotista i domovi za nezbrinutu decu. Tako se pune i psihijatrijske klinike jer mnoga od te dece ni kao odrasli ne prebole traume koje im uzrokuju njihovi roditelji u detinjstvu.

Cudno. Dete je mnogo kompleksnija i osetljivija "stvar" od automobila. Ipak, za automobil ti treba vozacka dozvola dok dete moze svaka budala da napravi u saradnji sa jos jednom budalom suprotnog pola. Nikakva im dozvola ne treba da odgajaju to dete.

E pa trebalo bi uvesti takvu dozvolu i ispite koje moras da prodjes da bi do nje dosao.

Mnogo je gay-parova koji bi bili mnogo bolji roditelji od mnogih str8 parova.
Korisnikov avatar
By Paki
@ M M and I ....... :up:
Originally posted by Angelina777
Biti gay nije isto sto i biti str8 i koliko god se povecavala liberalnost i otvorenost drustva prema nama, to nikada nece biti isto, tako da ne mozemo ni imati ista prava.
naravno da nije. i ne treba da bude. ali sa drugim delom tvoje recenice se ne slazem: ono sto nije ISTO, ne moze da ima ista prava. zanimljivo. onda moj leteci dildo svetlocrvene boje ima veca prava od onog malog, plavog i sprchenog. takodje, ni muskarci ni zene nisu ISTO, ali to ne znaci da ne treba da imaju ista gradjanska i ostal prava? ili mislis da zene treba da prihvate "ogranicenja koja im namece pol" i da ugode muskarcu, sto je njihova jedina svrha postojanja? ili analogije: crnci, jevreji?
Vidim da si razdvojila neke stvari, pa me interesuje koje i šta zapravo znači deo iz tvog posta koji sam boldovao... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:nerd: a sto ste ga banovali stvarno??
toliko ste se raspravljali svi sa njim,i na kraju sta??? :zid:
Stavovi o radjanju,usvajanju,i izvodjenju dece na put su razlicita,dakle o.k je da neko misli drugacije.
I cemu nerviranje,uopste?
Svi su u pravu na neki svoj nacin,nema potrebe za svadjama.Gay/hetero,zar je bitno?
dokle cemo da ratujemo sa tim hetero/homofobicnim svetom?
I moram da dodam da je nekima vise bitno da imaju dete,nego same potrebe tog deteta,a to gubi svaku poentu.
Dakle,i ako neki od vas budu imali decu jednog dana,dooobro razmislite o tome.
Okolina je poprilicno surova zeleli mi to ili ne.Nemam nista protiv toga da se dvoje ljudi voli ma kog pola bili,ali osnivanje porodice nosi veliku odgovornost i potrebno je mnogo uslova za to.
Dakle prihvatite jedne druge u potpunosti.
Ako jos i medjusobno pocnemo da se svadjamo... :cupakosu: ...
Korisnikov avatar
By Paki
Pa da si čitala sve postove pažljivo, pa i one koji su izdvajani iz teme i bacani u DyR zbog ortodoksnih uvreda, homofobičnih gadosti i tome slično onda bi ti verovatno bilo jasno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!