Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Bole
Bolje to da mi kaze odmah nego da me zavlaci....postujem svaciji ukus....i ne mogu ja svakom da se svidim kao ni meni sto se svako ne svidja...Boze moj bice valjda jos tipova sa koma ces moci da uspostavis neki kontakt....
Korisnikov avatar
By zboO
Ako mu se ne dopadash bolje je da ti kaze kako nisi njegov tip, ili direktno da ti kaze ruzan si (nisi po njegovom ukusu) i tu je kraj. najbezbolnija varijanta. Ukusi se razlikuju. Nekome cesh biti najveci slatkish, a nekome ne toliko sladak i lep. Ako mu se fizichki ne dopadash ne vredi ti da dalje pokushavash.

:vijaca:
Korisnikov avatar
By ns.happy
e... da refreshujem malo temu... skontali smo se :D vec smo par dana u shemi... al' sad mi je dosadno... :iskolacen: :kafa: :hekla: :pas:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja upravo treba jednoj osobi da kazem da nije moj tip, a nezgodno mi je.................... :cekam:
Koje sranje.............
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Pa do sada se desila samo jedna situacija u kojoj me grajer kao oduvao :roll: medjutim, tog trenutka mi je postalo savrseno jasno da ustvari ja treba da mu budem neobicno duboko zahvalan - ustedeo mi je dragoceno vreme a sebe neprijatnosti :ua:
Inace, nikada i nikome ne bih prosuo tu foru iz osnovne skole, zvuci tako otrcano :roflmao:
By srbija
uuu dobrog li pitanja!!! pa sta znam obicno sam nawikao na poxvale i wecina su zadowoljni :kada: ,najwise me pogadja kad me klinac odjebe a milion puta sam rekao sam sebi da necu petljati sa klincima :die: ,imam neku granicu u godinama i drzim se od samog pocetka,sta da kazem obicno kazem ok,ili swe je stwar ukusa,nekad sam i grub pa im kazem ko zna nasta ti licis :hail: .
ne znam ko ja napisao da planira da odjebe tipa a ne zna kako: brate samo iskreno i otworeno,nemoj nikoga zavlaciti i dawati mu lazne nade,jer znam po sebi samo iskreno i otworeno i swe u lice,pa sad ko xoce da se ljuti neka se ljuti sta mozes,ne moze swe uwek da se ima,
ja sam uwek otworen i swe kazem bez ustrucawanja...waljda me zbog toga i cene wecina prijatelja ne bitno da li su str8 ili u fazonu,mada mi wecina i zawidi,,, :hiphip:
By srbija
xm.... pa desawalo mi se par puta
ali ona situacija ,posaljem ja njemu sliku i on samo kaze nisi moj tip.... sta znam nekad kazem ok ali to je vrlo retko
a obicno kazem ko zna nasta ti licis

Jer sam swestan da sam simpa :zacepi:
Korisnikov avatar
By Allkey
Мени се није десило никад. Али се многима десило с моје стране. Фин начин да кажеш некоме да је антипатичан.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Zahvalim se osobi na iskrenosti i ustedi u vremenu
i zapucam u shoping dok se radnje jos nisu zatvorile.
:eya:
Covek treba da bude ravnodusan i kada gubi i kada dobija u zivotu.
:nokti:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
okrenem se i odem....a ako je osoba extra zanimljiva,mozemo se druziti ....ne mora uvek neko nekome da se svidi i da se izrodi neka veza...
Korisnikov avatar
By Adenim
ako mi se bas neko svidi, patim, patim, patim....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
uf,nemoj o tome...bas sam trenutno oko toga deprimiran...samo se mi znamo vec tri nedelje...pa nije bas ono da smo se tek upoznali...bilo je dana kada smo 24h proveli zajedno....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A sta ako se desi da zaista nije njegov tip?
Korisnikov avatar
By Error
Ja bih popio antistres...
Korisnikov avatar
By blenta
kazhem sebi kad mi prodje dejstvo ovih mood modifiera bitju tako nadrndan

:apprentice:

on:
polizhesh rane povredjene sujete i idesh dalje,verovatno si ti i sam istu stvar uradio mnogo puta nekom drugom
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Desilo mi se... jednom ili dvaput. Nijednom mi nije bila pogodjena sujeta, ali ovaj drugi je dao i obrazlozenje koje je umobolno. "Ja vise volim mladolike." What the F? Imam 24 i stalno dobijam iscudjavanja tipa "Ne bi ti dao/la vise od 21." Ne, taj ili ima cudne kriterijume ili jednostavno nije mogao da kaze "Ne volim seks sa ljudima visim od sebe za 10cm."

Samo sam se cesce gledao u ogledalo tog dana, trazeci bore ili stogod drugo. Na kraju sam vodio seks sa ogledalom. Sujeta zalecena, a kepec prezaljen.

S druge strane, ja ljudima uvek dam obrazlozenje, pa makar ono i bolelo.
Za muskarce: "Previse si fem za moj ukus" "Imas telo k'o maslacak" "55 godina? em, kako da ti kazem..." "14 godina? Alo, dete!"
Za devojke: "Ti i ja nemamo nista zajednicko osim seksa. Ne citas, dosadno ti je u pozoristu i vidi samo kakvu muziku slusas. Izvini, ali ne mogu da budem s tobom"(uglavnom se sam sebi gadim kad potonem tako nisko; "Slusaj, vec mesec dana smo u vezi a ja ne osecam nista prema tebi osim simpatije." E tu zna da postane gadno. Muskarci imaju da ocuvaju neki imidz i uglavnom stoicki saslusaju sve sto imas da im kazes. Devojke znaju da popizde i na javnom mestu, zaplacu i ispadnem skot. Mada, realno gledano...

Neee, ja sam samo debelokozac koji ne dopusta da ga empatija povede.
Ne ljutite se na nas. :cyborg: Kakav bi bio seksualni zivot da nema samozivih, iskrenih, nepoliticki korektnih, egocentricnih gnjida poput mene?

I slobodno kazite sve sto vam padne na pamet u tom trenutku- na nas to ima rok trajanja 5 sekundi. Vama ce biti lakse, a nama... mi cemo zaboraviti.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by mladunac

on:
polizhesh rane povredjene sujete i idesh dalje,verovatno si ti i sam istu stvar uradio mnogo puta nekom drugom
Ovo kao da sam ja napisao. :)
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Frizerka
Zahvalim se osobi na iskrenosti i ustedi u vremenu
i zapucam u shoping dok se radnje jos nisu zatvorile.
:smeh:

Josh mi se nije desilo tako neshto,ali suprotna situacija da.Kada nekoj devojci kazem da nije moj tip,ne mislim da je ruzna,vec jednostavno se meni ne svidja njena lepota,nekom drugom je slatka,ali ne i meni.
Korisnikov avatar
By KiWi
Proradi sujeta pa kažem .. nisi ni svestan šta sve mogu da ti pružim ... ali brzo splasne bes jer uvek prevarim sebe rečenicom ''nije vredan tvog nerviranja'' ...
Korisnikov avatar
By Zonche!
JA NISAM STAAAA?

:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:

PA GDE SU TEBI OCI NAKAZO???

:P

salim se naravno
Korisnikov avatar
By Kupper
Meni se to nikad nije desilo:zvezda:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne desava mi se cesto jer masa ljudi nisu moj tip. Ali kad se desi ponasam se onako kako ocekujem da se ponasa i neko kome ja kazem da nije moj tip -> get over it...iz coska se vec nalazi neki drugi tip koji ce mi se jos vise svideti od ovoga...and that´s all...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Franck Whitson
Ne kazem nista.
Zatvorim prozor na chatu.
Pa gde si ti mačko? Nema te na forumu 100 godinica.. kada ćeš se udostojiti da nas počastiš svojim prisustvom?
Korisnikov avatar
By Kupper
Koj ce qrac? Pametno malo:)
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by Kiwi
Proradi sujeta pa kažem .. nisi ni svestan šta sve mogu da ti pružim
O da! Znaci! S tom forom si jos i mogao da me pogodis kad sam bio mladji, pogotovo sto sam imao grizu savesti zbog saopstavanja neprijatne istine, ali sad...

Nisam svestan sta mozes da mi pruzis? Good, let's keep it that way. Yeah, my loss.
Znaci, nikad, ali nikad ne koristite ovu repliku. Izgubite (se) sa dostojanstvom, bez prorocanskih nagovestaja.

@ mladunac: Ma mi moramo da se upoznamo... jednostavno moramo!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Hoplit
Nisam svestan sta mozes da mi pruzis? Good, let's keep it that way. Yeah, my loss.
Znaci, nikad, ali nikad ne koristite ovu repliku. Izgubite (se) sa dostojanstvom, bez prorocanskih nagovestaja.

@ mladunac: Ma mi moramo da se upoznamo... jednostavno moramo!
Srećom, to se dešava toliko retko da na prste mogu da nabrojim momke koji su me tako odbili i čuli ovu rečenicu ... na žalost, ne znam lek za lečenje povređene sujete ...
Korisnikov avatar
By blenta
kiwi probaj da ga nalupash bitje ti lakshe :lol:
imam ortakinju koja je u martinkama shutnula lika u potkolenicu kad joj je to rekao :lol: genijalna je

@hoplit jel postoji neki dress code za upoznavanje? :lukavi:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!