Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Allkey
Mah... Greh je seks uopšte, a ne gay seks ili nešto treće...

Pravoslavna vera je u globalu izopačena, više nije onakva kakva je bila, te sam ateista, dok ostale vele poštujem, itd, itd.

A to je sve... Mislim, Jevreji... Moglo je i da ostane da je biti gej dostojno bogova, nešto uzvišeno, kao što je bio u grčkoj mitologiji... Sve su to jevreji izopačili, nabijem ih...
Korisnikov avatar
By tirkiz-zelena
evo..ovako.. :dancing:
a ako nam homosexualnost jedini identitet daje..onda sve u poredjenju sa njom je:zavera:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
šta znam, kontam da ljudi naprosto interpretiraju veru tako da se nekako u nju udene i njihov identitet, čak i onda kad je isti prokužen od strane te vere (bilo da se radi o dogmi ili o praksi koju sprovode verske institucije) pa onda dobiješ npr. feminističku teologiju, a verovatno ima i neka queer teologija, i tome slično. a zašto to čine ne znam, nemam i nikad nisam imala potrebu da budem verujuća, ali očito je takva neka potreba u korenu cele stvari. ili se možda razmišlja po već pomenutom principu "za crkvu je sve greh, tako da ovo i nije toliko bitno". onda se, naravno, otvara pitanje zašto bi se vezivao/la za jednu takvu instituciju, a potencijalnih odgovora ima na stotine (potreba za pripadanjem, vaspitanje, konformizam, traženje the odgovora, navika, itd.)

evo, ovo je recimo zanimljiv primer:
Originally posted by Allkey
A to je sve... Mislim, Jevreji... Moglo je i da ostane da je biti gej dostojno bogova, nešto uzvišeno, kao što je bio u grčkoj mitologiji... Sve su to jevreji izopačili, nabijem ih...
mislim, jevreji...
dečko je, dakle, gej, voleo bi da može da bude pravoslavac (ili sam bar ja stekla takav utisak), ali ne može pošto je pravoslavlje propustilo da ozvaniči božanstvenost homoseksualnosti, i to sve krivicom jevreja. a tako je bilo blizu to grčko nasleđe, taaaako blizu... :sniff:
ovo bi bio kao neki evrocentrični grkofilni gejobožanstveni antisemita... talk about identities, a? :volinevoli:
koliko bi se samo pitanja ovde moglo postaviti na temu pripadnika jedne diskriminisane grupe koji bez po frke diskriminišu neku drugu, sve žaleći što oni koji diskriminišu obe nisu dovoljno razumni da uoče da treba tako da se postave prema samo jednoj od njih... :zid:
Korisnikov avatar
By Herald
Ja ne delim hriscanstvo na pravoslavno, katolicko.....verujem u boga, a krsticu se kad i Isus- u 30-oj godini.
Korisnikov avatar
By gari
Koliko je meni poznato, niko od vernika ne veruje u RELIGIJU vec u Boga. Religija je dogma, zapovest, obaveza, staticnost, plitkoumlje. Religiju su stvorili ljudi a ne Bog. Ljudi su sami sebi stavili jaram oko vrata a Crkvu i svestenstvo po ugledu na judaizam su stvorili Sv. Petar i Pavle /sto se hriscanstva tice/. Sad, kako verovati u Boga a ne podredjivati se Crkvi /bilo kojoj/ pitanje je za diskusiju. Meni je to jednostavno. Smatram da Bog sve oprasta a da homosexualnost i nije neki veliki greh, te se nadam da Bog na to ne obraca mnogo paznju. U svakom slucaju i homosex je ljubav. Neka vise obrate paznju na ubistva, kradje i druge stvari koje su mnogo opasnije.

Razumljivo je da sve Crkve smatraju homosexualnost velikom opasnoscu iz jednog prostog razloga a to je reprodukcija. Ako bi vecina stanovnistva postala homo bilo bi dosta problema sa prilivom novih vernika i Crkva bi tu imala problema.

Tako onda ja volim da se smatram vaninstitucionalnim vernikom i verujem u Boga koji je sveopste Bice koje ne svojata nijedna religija, tako da kad bi me neko pitao kojoj veri pripadam, ne bih tacno mogao da se izjasnim jer ne pripadam ni jednoj, vec vera pripada meni licno.

:mjuza: :sudija: :eu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!