Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Nedavno sam nabavio anime film Grave of the fireflies iz 1988. Radnja se odvija 1945. tokom drugog svetskog rata u Japanu. Prica prati prezivljavanje jednog brata i sestre u tom paklu. Film je baziran na istinitoj prici i veoma je tuzan i pokazuje ko najvise pati u ratu. Ovaj film vas nece ostaviti ravnodusnim i preporucujem ga svakome da ga pogleda.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by geyboy
Nedavno sam nabavio anime film Grave of the fireflies iz 1988. Radnja se odvija 1945. tokom drugog svetskog rata u Japanu. Prica prati prezivljavanje jednog brata i sestre u tom paklu. Film je baziran na istinitoj prici i veoma je tuzan i pokazuje ko najvise pati u ratu. Ovaj film vas nece ostaviti ravnodusnim i preporucujem ga svakome da ga pogleda.
a gde da ga nadjem?
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by geyboy
kako je preveden ili da li znas neke glumce?
Korisnikov avatar
By Mortis
Ah, sad vidim "anime"...
Korisnikov avatar
By IriS
sad sam razmišljala koji su mi filmovi bili najpotresniji... i dodjoh do zaključka da su svi vezani za stradanje Jevreja tokom World war II
Korisnikov avatar
By KiWi
Najpotresniji ... hmmm ... pojedine scene iz Šindlerove liste ...
By geyboy
Ja sam ga skinuo preko torenta.
By жњ
Originally posted by Zonche
Human traficing

"human trafic"??

film o britanskim rejverima koji su non stop na ekserima. jako je potresno, slazem se :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Dokumentarni filmovi realnih priča stradanja i patnje ljudi...
By Ulix
Ples u tami, Lars Von Trira. Ubedljivo i bez konkurencije. :cigareta:
Korisnikov avatar
By blenta
crtani tipa lolek i bolek :uplasen:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ima ih dosta, ali poslednji - Sva nevidljiva deca.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pomenuti Dancer in the dark (za koji mi je jako žao što je toliko izgubio već u prevodu samog naslova) i recimo još Requiem for a Dream. ima ih još, ali ova dva su mi prva pala na pamet.
Korisnikov avatar
By Skyen
The Wall, film Pink Floyda. Mene je to tako jako potreslo kada sam prvi put gledala (mladjana adolescentkinja), da sam sa velikom frkom gledala ponovo, par godina kasnije.

Posle toga me je jos Dancer in the dark samo tako potresao.

Pijanista me je samo izgladneo, nije me potresao (valjda je instinkt gladi prevagnuo nad strahom, lol)

e da, neki film o trkackim konjima, kada glavni junak (konj), koji je bio super&extra tragicno polomi nogu i moraju da ga ubiju. uf, bilo mi je jako tesko.

i naravno, Svi psi idu u raj. To mi je najtragicniji crtani ever, ridala sam kao malo dete, nije mi bilo dobro tih dana. I nije mi pomogao nastavak. Kada su skontali da su ucvelili pola decjeg sveta, morali su da se vade. I to crtani, pa meksi mi je South Park, oni i nisu za decu.
Korisnikov avatar
By Dina
Svi oni koje sam vec navodila na temi o plakanju zbog nekog filma... Ali mislim od njih ipak "Sofijin izbor". Iako sam ga gledala kao dete nekako verujem da bi i danas bila ista reakcija...
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by 2Q2Bstr8
... i recimo još Requiem for a Dream...
svideo mi se, ali je dosta tezak film.
By Ахасвер
Сложићу се, Плес у тами.
Бертолучијев Двадесети век такође.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Ulix

A jel ti beše gledao "Kroz talase"?

Meni... Kad sam bio mali - "Bambi". Kad sam bio malo veći "Imitacija života", negde ovde nedavno pominjana, zbog yazdnjih 5minuta, ne filma u celini...

Lično mi je "Kroz talase" bio potresniji od "Plesačice u tami", iz više razloga... Prvi, zbog priče-sama je odabrala to što joj se desilo, i to traje i traje, njena tragedija ne proizilazi iz afekta posle čega sistem stupa na scenu. Drugo, Emili Votson je Emili Votson. Trece nema (meni) dosadnih i predugih songova koji razblažuju tragediju... Moji osećaji povodom ta dva filma...

A kao sve mislim da ima neki najpotresniji koga trenutno ne mogu da se setim...

"Medved", poludokumentarac poluigrani, je isto potresan.
"The greatest thrill is not to kill, but to let live."

Potresno je bilo pojavljivanje Audrie Hepburn kao dobre vile u Spielbergovom "Always", 1989. godine.

Korisnikov avatar
By DeVision
Profesorka Klavira i Ples u Tami :grom:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mars
Originally posted by Ulix

A jel ti beše gledao "Kroz talase"?

Meni... Kad sam bio mali - "Bambi". Kad sam bio malo veći "Imitacija života", negde ovde nedavno pominjana, zbog yazdnjih 5minuta, ne filma u celini...

Lično mi je "Kroz talase" bio potresniji od "Plesačice u tami", iz više razloga... Prvi, zbog priče-sama je odabrala to što joj se desilo, i to traje i traje, njena tragedija ne proizilazi iz afekta posle čega sistem stupa na scenu. Drugo, Emili Votson je Emili Votson. Trece nema (meni) dosadnih i predugih songova koji razblažuju tragediju... Moji osećaji povodom ta dva filma...

A kao sve mislim da ima neki najpotresniji koga trenutno ne mogu da se setim...

"Medved", poludokumentarac poluigrani, je isto potresan.
"The greatest thrill is not to kill, but to let live."

Potresno je bilo pojavljivanje Audrie Hepburn kao dobre vile u Spielbergovom "Always", 1989. godine.

Ne znam zaista da li mi je to Dancer in the Dark ili Breaking the Waves...ne mogu da se odlucim.
By ~ Le Saint X ~
Mostovi Okruga Medison....

Uvek, ali uvek zadnjih 15, 20 minuta placem....

Hmmm....potresa mene licno....
Korisnikov avatar
By V25
1.)"Requiem for A Dream"

2.)"Sophie's Choice"

3.)"Dancer in the dark"

4.)"The End of the Affair"

5.)"The Hours"

6.)"Iris"

7.)"Stepmom"

8.)"The Way We Were"

9.)"Moulin Rouge"

10.)"Amores Perros"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!