Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko ljudi zna da ste gej?

0
44
10%
1
26
6%
2
18
4%
3
20
5%
4
18
4%
5-6
40
9%
7-9
34
8%
10-15
52
12%
preko 16
176
41%
By tennis maniac
zaboravih da kazem da zna jos jedna osoba pored najboljeg druga i drugarice,drugarica koju sam upoznao preko krste,ne znam je licno ali se dopisujemo,super je devojka,tako za sada njih troje
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Deksi
Sve vise i vise....u mojoj gimnaziji sad verujem da svi znaju sem tek pridoslih prvacica...da,da....skoro svi.
Sad je aktuelan trac da sam gay ikona moje gimnazije :sigh: straasno!
Podsetio si me na moje srednjoskolske dane.....:zastava:
Korisnikov avatar
By Max_Dolphin
Trenutno zna 9 osoba koje su meni vazne u zivotu i sa kojima sam u kontaktu... :klap:
Korisnikov avatar
By anchez
vise ni ne znam koliko ih zna. od onih 5 u pocetku mislim da je nastalo 55 :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Hmmm mislim da pola mog komsiluka zna za mene:vruce: A kad zna prva komsinica,onda zna pola grada-bedak:(
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Tri osobe.
Sestra, drugarica i (gej) drug.
Zajebao sam se sto sam rekao sestri (bio sma mrtav pijan).
Korisnikov avatar
By Deksi
Dana saznali neki ortaci koji su dosli da bleje u kaficu gde inace odlazim s drustvom....igrali blama i njih dvojica morali da me poljube na blic.....posle sam ih samo pitao:A jel znate da sam ja gay?
Reakcija je bila: :bubblegum: :shok: :sweet:
A ozbiljno?Cekaj ne zajebavas?Pa kako ti nije gadno?Ali dobro ti si inace tako slobodoumno dete i jako si tolerantan na neke stvari tako da te kapiramo....
A jel bolje kad si s likom ili likusom?A jos si nevin?Pa kako.zasto?Ajde kad se kresnes s likom pricas mi kako je bilo....
Na kraju se ljudi odusevili....:cheer:
Korisnikov avatar
By Sky123
a je li to samo kod mene ili jos kod nekog da kada kazem jednoj osobi pocne lancana reakcija govorenja i drugima? prvo je bilo ''cuti cuti cuti cuti cuti...'', a onda kada sam rekao jednom drugu automatski sam rekao i sestri pa onda jos nekom pa bla bla bla....
Korisnikov avatar
By Deksi
U subotu sam shvatio da moja profesorka srpskog izvaljuje sve...meni i drugaricama gledala u solju u kaicu...Rekla je:Mladicu,ja ovde vidim da tebe devojke uopste ne zanimaju! :misli: :eureka:
By biboynovisad
Hm... voleo bi da je nula, ali je to nemoguce :) Ma znaju samo oni sto trebaju da znaju...
Korisnikov avatar
By Deepblue
"Tajna koju znaju dve osobe, moze ostati tajna samo pod uslovom da je jedna od te dve osobe mrtva"

Ne znam gde sam ovo pokupio. Agata Kristi or...?
Korisnikov avatar
By Bagheera
:) :) :)
vishe mi uopshte nije bitno koliko ih zna i ko shta zna - ja znam svoje, a ostalih se to bash i ne tiche :)
ah, da, ljudi sa kojima radim znaju za mje sklonosti, nemaju ni najmanji problem sa tim, naprotiv :)
ps. da ne bude zabune - radim sa chitvo troje ljudi :) :) :)
By Çâðê_DUP
jedina osoba koju moja seksualnost izrazito zanima je moja frizerka. u nasim razgovorima, ona ima muza, a ja verenika. ali, nekako, uvek se dotaknemo homoseksualnosti, tj. ona..te, nije to tako strasno, te, mozda je to i normalno, te..ne kapiram kako moze zensko da se zaljubi u zensko..a ima divan komentar, posto ja trazim da me shisha sve krace i krace: ma mozda si ti...s tom frizurom..uhahahahha!! i sva se zajapuri od srece. rekla mi je prosloga puta da dolazi u iskusenje da me poljubi.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Cek' da saberem sve... Zna otprilike 6-10 osoba... Uglavnom dobre drugarice :mazi: i neki ljudi sa fakulteta...:evil:
Korisnikov avatar
By Bagheera
pa angelina, rekni joj - SAMO NAPRED DUSHO - da vidimo shta ce da bude!
nikad se ne zna
:djavo:
Korisnikov avatar
By arouser88
iz mog grada niko ne zna ( i bolje da ne zna sve neki seljoberi) ali znaju dvojica (gay) prijatelja iz NS koji su mi bas gotiva.
Korisnikov avatar
By V25
Baš i ne krijem puno. Sigurno preko 100 osoba. Rdoitelji, celo društvo, a rodbina i profesori onako naslućuju(čitajte znaju) samo pametno ćute!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Samo troje i mislim nazalost da je i to previse jer SRBIJA UBIJA
Korisnikov avatar
By V25
@ Deksi-

Da li je prethodno pomenuta profesorka jedna mala, debela, plava sa inicijalima A.A.?
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Beogradjanin18
@ Deksi-

Da li je prethodno pomenuta profesorka jedna mala, debela, plava sa inicijalima A.A.?
ne nije to ta profesorka sigurno....ova je mrsava,lici na vilenjaka i predaje srpski jezik i knjizevnost :hmm:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Lakiboy_ns
Samo troje i mislim nazalost da je i to previse jer SRBIJA UBIJA
Trebalo bi da ni pepeo nije ostao od mene ako je sve baš tako... :nerd:
Korisnikov avatar
By mezimce
Zna dosta ljudi za mene,ali to me ni malo ne odusevljava
Korisnikov avatar
By Vix
Svi.
Ali SVI.
Korisnikov avatar
By Zonche!
To se prosiriloooo...
Zna ih vise nego sto ja znam njih
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!