Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
A da li Sunny uspešno detektuje stelt-lezbejke:avion: :misli:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Evo držim svoj silikonski implant u jednoj ruci i :tegovi:
drugom rukom kuckam.....

a kako te mogu šarmirati?
By SUNNY B
Originally posted by Kulturni Jelen
Cigan?etu ispred wc-a mogu da dam kintu za sladoled al' svoj nikako ne dam!, eddy grant može da proðe, nemam voza?ku pa ti je svaka
vožnja samnom drunk-driving vožnja,
a u uzbekistan idemo pod obavezno!
pakuj kofer za uzbekistan, a vozacku ako nemas, ne sekiraj se - ja imam vec prvi duplikat a kola mi slupala bivsa supruga, pa cim se oporave od post-operativne, trpam 4 paketa outoxa u gepek, tebe i m.. na zadnje sediste (vi se tamo smislite sta cete) ...i onda u stilu "junak mi gorom jezdio.." palimo do prvog drugstorea a onda "panem et circenses" - romeius orgius till dawn...naravno, sve to uz eddy granta i seku alexic...extended version live mix @ ibarskamagistrala...
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
" Lezbejke se raðaju takve i, po definiciji, razlikuju se od obi?nih
žena po obliku jedne koš?ice unutar uha. Neka mala kost s komplikovanim imenom. Drugim re?ima, to nije ste?ena sklonost,
nego genetski predodreðena osobina. To je otkrio jedan ameri?ki lekar. Ne znam šta ga je navelo da se odlu?i na jedno takvo istraživanje, ali ja od tada samo razmišljam o toj bezna?ajnoj koš?ici u mom uhu. Stalno se pitam kakvog li je oblika ta moja koš?ica." Sputnik ljubav
Korisnikov avatar
By Gemmy
Pa meni bi bilo indikativno da neka devojka nikada ne prica o tipovima, ne obraca paznju na njih, ne ponasa se kao guskica u prisustvu nekog lepotana. Izrazito butch ribe upadljive su i najzaglupljenijim strejterima, a sve ostale su problematicne za raspoznavanje na prvi pogled.
Zene su generalno daleko bolje u mimikriji od muskaraca. :maska:
By argentum_inf
definitivno ih provalim ako vidim da nose zolju na ramenu..:smeh:
By Çâðê_DUP
Prepoznajem 100 posto!

Sve se vidi u ocima ... *sto se tice malog broja zenstvenih.

Ostale-
Uglavnom po imidzu, eto ... ako krenem u detalje, napravicu sebi probleme, sto i jeste problem ovog foruma ...
Korisnikov avatar
By Delete
Pa mene je taj pogled zetoko zeznuo...jedna riba me nekako "cudno" posmatrala par dana i na kraju joj ja pridjem i ona me odjebe...jer je str8!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Delete
Pa mene je taj pogled zetoko zeznuo...jedna riba me nekako "cudno" posmatrala par dana i na kraju joj ja pridjem i ona me odjebe...jer je str8!
niko nije str8 dok se ne dokaze suprotno!!!! :lukavi:
Korisnikov avatar
By Minie
Meni skroz odgovara tema jer ima jedna preslatka devojka koja mi se vec duze svidja i tim njenim pogledom,pogledima sam je skroz provalila...i mislim da je ona mene.a posle su mi rekli da je lez, i sad ja treba da joj pridjem, zar ne...?ali jbg kad nisam out,a njoj bi rekla sve! help please!???
Korisnikov avatar
By zboO
pa ako si sigurna da je lez, u chemu je problem...to onda i nije neki out zar ne? Pamet u glavu, i buzdovan u ruke...pa jurish...

:lizalica:

de, de malecka, samo polako, nemash sta da izgubish... ;)
Korisnikov avatar
By EYA
buzdovan ? jel ti tako muvas, m ? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Minie
hvala cure!mozda samo bez buzdovana,ali ako zatreba...ko zna!
tako da "cross your fingers" !
Korisnikov avatar
By Minie
Korisnikov avatar
By Minie
Korisnikov avatar
By elastica
Iskreno ne dajem znacenje na fizicke i prisihicke karakteristike,upustim se u lov,mozda ulovim curu ,a mozda dobijem modro oko.A poseban fetish su mi strejt i udate zene.:lol:
Korisnikov avatar
By Myself
Lucia Etxebarria : "Prišla je stolu tako sigurno kako to znaju samo vrlo bogate žene ili lezbejke"...uf, kakav kompliment!

Mozda se gay zene razlikuju po tome (zene... bas zene, ne zene koje pokusavaju da budu muskarci...u svakom smislu te reci)
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by ^Divlja^
Nije do toga... Ali posle 10 min.razgovora sa nekom devojkom mogu da znam da li je lez/bi ili hetero.
prosvetli i mene molim te :neznam:

pojma nemam:nerd:
Korisnikov avatar
By Galadriel
prosvetli nas sve!

kako li je ova tema zamrla, meni je najinteresantnija na forumu?

ja glasam za dugi pogled
Korisnikov avatar
By Blady
Ajde, nastavite samo...
Korisnikov avatar
By m..
Jebote naftalinusha, eno citam i divim se svojoj pameti.
I dale cvrsto stojim pri stavu da ako me riba fiksira pogledom duze od 6 sekundi, mora biti da je spavala sa zenom, ako me gleda vise od 10x6 sekundi - hoce da spava samnom. Ama nikad nije omanulo, osim kod one jedne sto me gleda vec 5 godina a nikako da skonta sta hoce od mene, mada ta mu dodje vise kao izuzetak od pravila...
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
ma to se breeeee ljudi tako vidi
:bouncy:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ^Divlja^
Nije do toga... Ali posle 10 min.razgovora sa nekom devojkom mogu da znam da li je lez/bi ili hetero.
I ja .. ako u prvoj minuti pitam ''Jel si bi ili lez?''
Korisnikov avatar
By shishmish
ma ja mislim da su sve devojke bi... tj. da BI svaka probala i uzivala

u pitanju je senzibilitet...
zenski mozak...
bla bla
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by shishmish

zenski mozak...
bla bla
ako je tako kao sto kazes, onda :yay: :dance: :yay: :dance: :yay: :dance:

ali dosadasnja praksa je pokazala drugacije... :(
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by ^mary^

zenski mozak...
bla bla

mislis na ovaj deo da bi svaka probala...
pa dobro ne bas svaka... ali 90% njih
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
Originally posted by ^mary^

zenski mozak...
bla bla

mislis na ovaj deo da bi svaka probala...
pa dobro ne bas svaka... ali 90% njih
meni je to potpuno trulo, tih tzv. 90%:glupan:
Korisnikov avatar
By Galadriel
mozda ima neke veze ko se s kim igrao kao mali. ako se igrala sa decacima moze biti da voli zene. i ja sam se igrala sa decacima uglavnom. lutkice mi nisu bile interesantne
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by baby_girl
mozda ima neke veze ko se s kim igrao kao mali. ako se igrala sa decacima moze biti da voli zene. i ja sam se igrala sa decacima uglavnom. lutkice mi nisu bile interesantne

da, da... sto kaze moj komsija: "nisi ti to sto jesi zato sto si igrala fudbal, vec si igrala fudbal zato sto jesi to sto jesi"...
Korisnikov avatar
By m..
Mhm. Moze biti a ne mora, moja drugarica I. i ja smo se obe druzile sa decacima, obe imamo mladju bracu. Ja sam vise bila ovan predvodnik (doduse ne konstantno, nego onda kad mi je to bilo bitno), najgrlatija i neko vreme su me zvali Rambo. I. je otisla korak dalje, ona se shishala na tada popularnu 'marinac' frizuru, mada nikad nije imala te akcije tipa da organizuje 15 decaka da prave kucicu na drvetu ili da maznjavaju vatrospreme ili maznu svece sa gajbe i idu u 'katakombe'. Secam se naseg razgovora kad mi je u 3. snovne rekla da bi vise volela da je decak, jer je mnogo zanimljivije.. I sta se na kraju desilo - I. je u nekom 5. razredu strefio pubertet, pocela da se oblaci kao poslednja sponzorusha, sheta neke starije tipove i sve to. Srela sam je pre godinu dana - riba je str8 as can be... Tako da to uopste ne mora da znaci.

Mislim, ako imas izbor da sedis ispred zgrade i trampis mirisljave papirice ili da odes u neku avanturu biciklom ili tako vec nesto, pa svako normalan bi radije izabrao drugu opciju... Pa bio gay ili strejt.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!