Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Kome vam je lakse da priznate da ste gay, ortakinji ili ortaku? I naravno zasto?

Jednostvno pitanje...po mom misljenju svi se nekako vise opredeljuju za zenske osobe...jel istina?

:komp:
Korisnikov avatar
By TheTree
..zenske,da..nemam "ortake"
Korisnikov avatar
By V25
Taj izraz "ortak" je tako bezveze... Ne mogu da ustanovim kada se tako odomacio u nasem jeziku??? Uglavnom, da ne skrecem sa teme... Nekako sam uvek imao vise zenskog nego muskog drustva, sta da radim? Jesam li peder ili nisam?(salim se) Ukoliko sam sa nekime blizak onda mi je svejedno da li je musko ili zensko. Celo moje drustvo zna, kao i roditelji a ostatak naslucuje. Ne strahujem od toga da li ce neko da sazna ili ne. Poprilicno sam otvoren po tom pitanju i zato mi je daleko lakse.
Korisnikov avatar
By Delete
Potpuno mi je svejedno, vazno je da toj osobi verujem dovoljno da mogu da kazem, a kog je pola je sasvim svejedno.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pošto nemam "ortake", onda drugaricama. btw, možda mi se dva puta u životu desilo da sam se nekome outovao. uglavnom su ljudi sami "skontavali"
Korisnikov avatar
By gorilica
Moje najuže društvo zna. Ostali nagađaju ili ne, ali to je već njihov problem.
Prilikom outovanja, prvenstveno procenjujem koliko je osoba spremna da proguta takvu vest, ali se nekako dešavalo da su to pretežno bile cure.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Beogradjanin18
Nekako sam uvek imao vise zenskog nego muskog drustva, sta da radim? Jesam li peder ili nisam?(salim se) Ukoliko sam sa nekime blizak onda mi je svejedno da li je musko ili zensko. Celo moje drustvo zna, kao i roditelji a ostatak naslucuje. Ne strahujem od toga da li ce neko da sazna ili ne. Poprilicno sam otvoren po tom pitanju i zato mi je daleko lakse.
Od reči do reči. :)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
drugaricama lakse.. nijednom drugu i nisam rekla. Ne osecam potrebu, iako bi oni to sigurno ok prihvatili ;)
Korisnikov avatar
By coka
pa nekako mi je svejedno, jer cu to reci osobi u koju imam poverenja a ne nekoj tamo drugarici koja ce se uplasi da se lozim na nju...
Korisnikov avatar
By mmiki
Nijedna str8 osoba ne zna niti bih zeleo da zna. Mnogi naslucuju sigurno, ali to je njihov problem.
Ne osecam potrebu da se outujem nekome od kad sam poceo da upoznajem gay ljude. Zato VELIKO HVALA ovom forumu!!!

:hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala:
By Dionysus
E, gde mi je bio ovaj forum pre 2 godine...
Drustvo mi zna, imam vise drugarica nego drugova, ali mi je drugovima lakse da kazem... Bar nece da se tripuju...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
a za mene niko ne zna:(
jbg..ima vremena.... ;)
kada primeti str8 drustvo da idem na nepoznate zurke a ne zovem njih....:peva:
Korisnikov avatar
By donquijote
Ja uopšte nemam str8 drugove, imam samo poznanike, tako da sam silom prilika outovan samo drugaricama. Inače, nemam problem sa outovanjem, mogu da se outujem svakome bez obzira na pol, jedino je uslov da mi ta osoba zaista bude bliska:eu:
Korisnikov avatar
By malecka
gej drug zna od sinoc (i mnogo mi je lakse zbog toga :D )...ali sam prvi put (odavno) rekla drugarici koja se par nedelja pre toga meni outovala...
u sustini meni treba da jako puno da verujem ljudima da bih im rekla nesto tako bitno...a i da znam da nece da tripuju kad im kazem... :)
By pčelica
Ne priznajem ja nikome ništa!
A naročito ne da sam gay.
Jer nisam.
Samo me kao ženu privlače žene.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kad sam ukapirala da volim zene, svima sam to rastrubila :) bilo mi je bitno da prijatelji znaju za taj bitan deo mog zivota :) jeste da sam u vreme prvog zaljubljivanja u zenu imala i momka, pa mi je bilo lakshe, niko se nije tripovao (od drugarica), mislile su da me uhvatila faza, pa ce da prodje :) e kod devojke br.3 su ukapirale da nece da me prodje :) is ad lepo kulturno pitaju za zenino zdravlje kad se sretnemo :)
By Bombina
bitno je imat podrsku za prijatelja i priateljici
eto ti slatka mala neboj se zagrljaj tvoja bombi
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znaju jedna strejt drugarica (njoj sam prvoj rekao) i jedan gej drug. Jos ne smem da kazem strejt drugovima, polako ih vaspitavam, ima vremena.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
za menee niko ne znaaa....
(naravno sem gay drugara)....

ali ima vremenaaa....:eu:
Korisnikov avatar
By muzika86
prije par sedmica sam se outovao jednoj prijateljici sa faksa i sasvim je uredu bilo.
a na poslu sam nešto pričao pa mi je slučajno izletjela fraza 'my boyfriend' na koju su se svi oko mene okrenuli i pukli se smijati. poslije toga ima jedna osoba koja sumlja nešto, a i ja sumljam u njega. moraćemo ići na jedno :pivce:
Korisnikov avatar
By Allkey
Lakše mi je da priznam drugarici i stoji da više drugarica zna neko drugara... :P

Zašto je pravilo da se muškarci smatraju homofobičnijim od devojaka - ne znam, jebi ga...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni je uvek bilo lakse drugaricama da kazem...Doduse nemam puno "ortaka"
Korisnikov avatar
By Andre87
Ne istichem....i pred drugovima i drugaricama pominjem zenske simpatije tako da shvate...i ne ocekujem da svi to razumeju,jednostavno nemam cega da se stidim...irelevantno u prijateljskim relacijama..ako se i zatreskam u neku str8 drugaricu, kazem joj...a ona zna da emocije nisu nesto sto kontrolise razum..zajedno to prebrodimo,ostajemo prijatelji
By sweet_dechko
Zavisi od otga da li treniraju streljaštvo, karate, bodibilding... ili balet...

Zezam se, sve mi je jedno, mada mnogi i kojima sam rekao ne veruju u priču u potpunosti, tako da... shvatiće jednog dana...:deda:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Drugovima. Mada mi je u principu svejedno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma svejedno mi je... a glasna sam samo tako...
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ja sad odoh da kažem mojoj drugarici, ona će biti druga koja će to saznati.....

Mnogo se čudno osećam:smug: :smug: :smug: :smug:
By Korisnica
Drugaricama - nekako manje komplikovano
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gorilica
Moje najuže društvo zna. Ostali nagađaju ili ne, ali to je već njihov problem.
Prilikom outovanja, prvenstveno procenjujem koliko je osoba spremna da proguta takvu vest, ali se nekako dešavalo da su to pretežno bile cure.
same here.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!