Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By sweet_dechko
OK, moji su definitivno bi, kao i ja, nisu gej. ali, zašto???

Mislim, ja sam bi i to sam znao od uvek, ali za ćaleta i kevu nisam znao do comming outa.

:alikako:

Ćale: Kada sam sopštio ćaletu da sam bi, on je rekao "a nisi gej?", ja sam se malo ucvikao i rekao da sam bi, nikako gej. A na to će ovaj "dobro, pa što nemaš dečka?". I tu sam ja počeo da se gubim, a taj dan mi je pričao kako je on imao iskustva... nije mi bilo dobro.

Keva: Kada sam joj saopštio da moj drug nije samo drug, odgovorila da je ona tako imala osećanja prema nekoj njenoj ortakinji, ali da zna da je to pogrešno, i, kao, odlučila je da bude strejt. Ona smatra da je normalno to što ima osećanja prema drugim ženama i sada(sexualna). Još mi je rekla da zna da je moj otac bi itd.

Nego, da nije nekome od vas roditelj gej/bi???

Da li je ovo neki genetski faktor, ili?
Korisnikov avatar
By Allkey
Хаха, интересантно... :)

Ја за моје заиста немам представу, мада рекао бих да никако не би могли да буду квир (queer), јер су тако савршени и... Блах...

Може бити и генетски фактор, вај нот... Ја чак мислим да свако у себи има мало тог нечега геј, само треба заголицати... Ко успе, нађе се у овим водама... :)
Korisnikov avatar
By blenta
moja keva

procenat verodostojnosti cirka 80 posto

and rising

svakim danom sve vishe :smirk:
By Ulix
Mama ne verujem. Kada sam je zamolio jednom prilikom da spava sa jednom mojom profesorkom, rekla je da me voli, ali ne bas toliko. :)

A nije ni tata, premda misli da je Nevinost bez zastite D. Makavejeva smesan film, a otkida na trash humor; pobogu, covek se smejao na Ruzicaste flamingose. U jednom momentu sam ozbiljno (kao sto vidite, ne bez razloga, posumnjao...).
:lol:
Korisnikov avatar
By Pele
Jao, što mi je simpatična priča... :zen:
Ne piše život samo drame...

Nijedan od staraca nije ni jedno, ni drugo. (Zapravo njihov stav prema 'tome' je otprilike: pu-pu-pu, budi-bog-s-nama, sačuvaj-me-bože...)
Možda to nije samo genetski faktor, možda je i otvorenost roditelja prema takvim temama...
Korisnikov avatar
By Deksi
Moji su strejt ko puske......:(
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a zar roditelji poseduju tu cudnu osobinu - seksualnost? :smeh:

ja mislim da je moja tetka lezbejka. :) je l' se to racuna? :P
Korisnikov avatar
By tramp
moja mama je jednom davno rekla da bi volela da jeste :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
veoma indikativno u slučaju da to (zlo)upotrebljavaju da bi te naterali da i ti "postaneš str8", baš kao i tvoja keva koja "zna da je to pogrešno". :nokti:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam, pitacu je.

"Mama jesi li ti BI?"
"Da li BI ja sta?"
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ne znam, pitacu je.

"Mama jesi li ti BI?"
"Da li BI ja sta?"
nikad ne potcenjuj roditelje ;)

sto se mojih tice, tata nije sigurno, a kevi je svaka druga zena/devojka bas slatka :neznam:
Korisnikov avatar
By KiWi
Niko u mojoj užoj i široj familiji nije bi, queer, čak ni gay-friendly ... veoma veoma homofobna družina... Verujem da niko u mojoj porodici nije bi, mada se to nikad ne zna! ... pre 2 godine sam imao seks sa momkom za koga ne bi pomislio da je bi, a kamoli gay (što jeste) ... dakle, izgled može da prevari.

Od mojih matoraca ... niko!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by sweet_dechko
OK, moji su definitivno bi, kao i ja, nisu gej. ali, zašto???
...
Keva: Kada sam joj saopštio da moj drug nije samo drug, odgovorila da je ona tako imala osećanja prema nekoj njenoj ortakinji, ali da zna da je to pogrešno, i, kao, odlučila je da bude strejt. Ona smatra da je normalno to što ima osećanja prema drugim ženama i sada(sexualna). Još mi je rekla da zna da je moj otac bi itd.
Reci mami da ne laže! Ne može neko da odluči da li će biti gay ili ne!

-------------------------------------------------------------------
[size=-2]ovo ''Reci mami da ne laže!'' je u Italic-u, jer je to citat iz serije ''Ljubav navika panika'' ..
Vesna Trivalić: .. ali moja mama kaže da su deca najveće bogatstvo!
Seka Sabljić: Reci mami da ne laže! Deca su mala samo da bi mogla da porastu i da bi posle mogla da te gaze.. menjaju zube samo da bi mogla jače za srce da te ugrizu! [/size]
Korisnikov avatar
By malecka
moja majka ima stav da se to "leci", i svrstava to medju velike bolesti... tako da definitivno nije ni bi...
ne znam kakav stav ima tata o tome... deluje mi da je ok u vezi toga, ali da nikada nije nesto tako osecao... :roll:
u sustini nikad nisam otvoreno pricala sa njima o tome, ali se to iz neposrednog razgovora dalo izvesti...
Korisnikov avatar
By decko
Heheheh....e ovo bi mogao biti dobar scenario za neki film! :)

Mene je strah i da pomislim da je neko od mojih gay! :shok: :shok:

Heheh...mada znam da nisu sigurno! :bic:
Korisnikov avatar
By Zoe
Super ti je pricica :) Treba da budes srecan sto imas takve roditelje koji ce i tebe takvog prihvatiti. Sjajno! :cheer:

Za moje ne bih rekla da jesu.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

Ćale: Kada sam sopštio ćaletu da sam bi, on je rekao "a nisi gej?", ja sam se malo ucvikao i rekao da sam bi, nikako gej. A na to će ovaj "dobro, pa što nemaš dečka?". I tu sam ja počeo da se gubim, a taj dan mi je pričao kako je on imao iskustva... nije mi bilo dobro.

[/b]

Zasto ja nemam ovakve roditelje??? :nazalost:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Porodica iz koje je Morgan je sasvim normalna, kao i svaka druga porodica, tako izgleda....shto ih bolje upoznajete sve vishe postaju morbidniji i perverzniji...
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je baba imala pricu koja meni jako lici na lezbejsku samo tada nisu znali da se to tako naziva... Ona i njena prijateljica su bile nerazdvojne i onda se prijateljica razbolela mislim da je bilo rec o tuberkulozi. Uglavnom nesto zarazno sto se u to proslo vreme nije moglo izleciti. Moja baba je presla kod nje, spavala sa njom u krevetu i nije dala nikom drugom da je neguje sem nje. Htela je da umre zajedno sa njom pa je sve jela iza nje, nasta se ova druga bunila i govorila joj da mora da zivi pa da se uda i za nju, da ima decu i za nju itd. Ono sto je meni cudno da su one imale u to vreme i u selu vise slobode nego sto bi sedamnaestogodisnje devojke imale danas. Sumnjam da bi roditelji sad tinejdzerkama dozvolili da tako danima spavaju u istom krevetu i da jedna mlada osoba ako hoce da umre sa drugom moze to da odluci, takodje da one mogu da odluce da brinu jedna o drugoj a ne porodica. Uglavnom kad je prijateljica umrla moju babu su jedva odvojili od nje, dosla je njena porodica da je vodi kuci... Pricala mi je da je bila polu luda i da su je pustili jos mesecima da tako luta po selu i nisu je terali da ista radi posto nije bila u stanju. Inace, babu su kasnije udali za mog dedu i taman sto je rodila moju majku on je poginuo i nikada se vise nije ni udavala, niti imala veze...
By Simor
@Dina, priča je wow! Dakle, ima toliko materijala za gej i lezbejsku istoriju, ona o kojoj se toliko ćutalo, na koju je stavljan veo tajni i zaborava, a ipak postoji. Meni su super ti skriveni detalji lične istorije. Ja sam jednom pričao sa jednom istoričarkom iz Novog Sada i ona mi je pričala o istoriji zajedničkog života Mađara i Srba, i o tome kako su, za razliku od perioda međusobne mržnje, mnogo duži periodi zajedničkog života u Vojvodini i oni su se reflektovali kroz te lične istorije koje zvanična manipulativna istorija uvek nekako potisne. Isto tako se sećam da sam u jednom časopisu video listu svih lezbejki od starih dana do danas, i bile su u pitanju poznate ličnosti. Koliko je tek tih malih priča, kao ova koju si nam ti ispričala.
Korisnikov avatar
By mary
@Dina, dirnula me je prica koju si napisala :(
zamislite samo kako su ti ljudi ziveli pre 50-ak(okvirno sam lupila) i vise godina. koje su probleme oni imali i kako su izlazili na kraj sa istim :rida:
Korisnikov avatar
By m..
Jok, moji su svi strejteri. To ne smeta babi da ima gaydar.
Korisnikov avatar
By Dina
Simore i Mary,
Prica je bila jos dirljivija kada ju je pricala ona kojoj se desila...

Slazem se sa tobom Simore za obavijanje velom tajni... Po meni je ljudska priroda uvek ista i smesno mi je kad neko kaze za npr. homoseksualnost da nekad nije postojala, jos smesnije da "dolazi" sa Zapada. Samo je pitanje sta je u nekom dobu/drustvu dozvoljeno, pozeljno a sta ne. Vezano za pricu moje bake, kada je umrla majka i ja pricamo o njoj i ja pomenem ovo sto sam pisala i moja majka se sokira. Ona je znala samo da je postojala neka prijateljica koja je umrla a nikakve propratne detalje vezano za to. Ja sam bila ubedjena da joj je pricala jer su veliki deo zivota zivele potpuno same i majka je mislila da se najbolje poznaju a eto... Da baba nije zivela kasnije sa nama ne bih verovatno znala ni ja. I tako se prenose samo "dozvoljene" licne price, a za ono izvan toga se i ne zna da je postojalo iako zapravo jeste...
Korisnikov avatar
By Hys.
@dina-prica je divna i dirljiva
@sweet -a koje su ti godiste otprilike roditelji :zvizdi:
moji su strejt, mada su skroz open minded i ne smeta im moj lifestyle, znaju moju ljubavnicu /a i prosle/ i nikaka' frka-vise puta je tata pio kafu sa mojom ljubavnicom i mojim muzem dok je bila ovde. Ali moji roditelji su ipak neobicni:bubbles:
Korisnikov avatar
By HARP
Od svih strejtera moji su nastretastiji :nokti:
Korisnikov avatar
By Hys.
@devokICA 50tak, zašto pitaš?
meh tako...:maska:
Korisnikov avatar
By jenny
:misli: zanimljiva tema... zaista....
posebno ova dinina priča... :sweet:

i meni je hit kad kažu kako homoseksualnost dolazi sa zapada i kako je u porastu broj homoseksulaca tamo jer žive u liberalnim državama koje im to "dozvoljavaju" :kakodane:
ili još bolje kad čujem da je to produkt 20 veka! kao da medju našim babama i dedama nije bilo lezbejki i gayeva,samo se to verovatno više krilo i/ili nazivalo drugačije...

ot: meni je keva jaaaaako sumnjiva,s jedne strane po tolikom pljuvanju i neodobravanju gay ljudi,a sa druge po nekim sočnim komentarima žena...mada ko zna,pošto ja (polazeći valjda od sebe) ne verujem da je ama baš iko sasvim strejt...tj. da postoje ljudi koji znaju da nisu strejt i oni koji samo misle da jesu.
uf, ovo je sad baš bilo subjektivno :plavuso:
Korisnikov avatar
By Blady
Uh uh uh... moji su mi bili sumnjivi, neko vreme, ali nikad to nisam uspela da saznam.. u svakom slucaju, rodjena sestra je gay, tako da.. :)
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by LolaRennT85
Uh uh uh... moji su mi bili sumnjivi, neko vreme, ali nikad to nisam uspela da saznam.. u svakom slucaju, rodjena sestra je gay, tako da.. :)
ja sam u poslednje vreme jako sigurna da je moja starija sestra makar bi... :D i ima mnogo razloga zasto to mislim. jedan od njih je sto mi nije dozvolila da se druzim sa njenom drugaricom (koja je lezbejka) jer je ona pocela suvise da se "mota" oko mene itd. a i dok je zivela u domu bila mi je sumnjiva... mislim da se svasta dogadjalo izmedju nje i neke drugarice (videla sam par slika gde su se njih 2 ljubile, bile su malo sumnjive kad sam ih videla zajedno, i sl).
i sto je najgore, to sam sve ukapirala pre par dana kada se sve slozilo :ubise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!