Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
zelim reakciju tipa:he,he ma boli te kurac-jednom sam je i dobio:smiling:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by mmiki
Koju zelim..... :roll:

Cale - Aaaa, suuupeeeer, bas mi je drago zbog tebe. Bravo majstore! A bas si me zabrinuo...

Keva - E tooooo je moj sin, ljubi ga majka. :kiss:

Nemoguca misija....
Mmiki care malo REALNIJEG razmisljanja ti nebi bilo na odmet.Neverujem da je iko ikada na svetu dobio takvu reakciju od roditelja.Ako ti je vec do toga stalo ucini svoje roditelje da se ponose na tebe na neki drugi nacin,ako ti to neuspe ma koliko da se trudis(kao sto meni nije uspelo) onda shvatis da to ustvari nije ni bitno da je jedino bitno sta ti mislis o samom sebi i neki tebi dragi ljudi koji ce te voleti uprkos tome sto jesi.POENTA:neki ljudi mozda nisu ni zasluzili zadovoljstvo tvoga drustva!!!:sunce:
Korisnikov avatar
By blenta
zelim izostanak reakcije

kao da sam rekao danas je subota :ninja:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ја желим...

Кева: Хехе, сине, знала је мама да си ти толико сладак да нико не може да ти одоли, па ни дечаци... Играј се док си млад... Младост - лудост... :

Ћале: Син ми је у тренду. Хаха. Само немој да се жениш и далеко ћеш догурати (његова животна филозофија).

Не знам да ли ће овако бити, али волео биК...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Allkey
Ја желим...

Кева: Хехе, сине, знала је мама да си ти толико сладак да нико не може да ти одоли, па ни дечаци... Играј се док си млад... Младост - лудост... :
Moja majka ima neku "teoriju" da ako si suvise lep onda je steta da takva lepota ostane samo za zene (ne znam da li isto vazi i u obrnutom pravcu, ne pominje to...). Npr omiljeni pevac joj je bio (a i sad je) Fredi Merkjuri pa kad joj neko spomene da je on bio gay ona uvek izlaze tu svoju "teoriju". Takodje, za nju mladi eksperimentisu sa svim i svacim, tek kasnije se izgrade i odluce. Tako da sam ja u nekadasnje vreme imala mnogo vecu slobodu nego moji vrsnjaci, pa i kad su odnosi sa sopstvenim polom u pitanju. Tako da gledajuci moju majku meni se cini da takva reakcija nije nemoguca, nadam se da ce tako biti kod tebe :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by Lakiboy_ns
Mmiki care malo REALNIJEG razmisljanja ti nebi bilo na odmet.Neverujem da je iko ikada na svetu dobio takvu reakciju od roditelja.Ako ti je vec do toga stalo ucini svoje roditelje da se ponose na tebe na neki drugi nacin,ako ti to neuspe ma koliko da se trudis(kao sto meni nije uspelo) onda shvatis da to ustvari nije ni bitno da je jedino bitno sta ti mislis o samom sebi i neki tebi dragi ljudi koji ce te voleti uprkos tome sto jesi.POENTA:neki ljudi mozda nisu ni zasluzili zadovoljstvo tvoga drustva!!! :sunce:

Mislim da je to rekao komično, a u tom smislu hoću i ja tu reakciju!

:right:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Phoenix

Jooojjj, naravno da sam to rekao u komicnij varijanti...

Inace, ja bi bio izuzetno zadovoljan kada bi reakcija bila tipa:
"Dobro, predpostavljali smo, drago nam je da si pronasao sebe. Imas svoj zivot, uzivaj u njemu, sam svoj put gradi, mi cemo uvek biti uz tebe posto si nas sin i volimo te do neba... To sto si homosexualac, niti si mogao da biras, niti si bolestan, niti lud, stvar licnog opredeljenja, to je ono sto si ti i nauci da budes ponosan na to sto jesi, mi smo tu da te podrzimo u svakoj situaciji, ti si nas, uvek bio i bices... :radosnice: "

I ovo je nemoguca misija...
Korisnikov avatar
By muzika86
Pa mozda ce im biti tesko to prihvatiti iz pocetka ali kasnije ako su ikakvi roditelji mislice to sto si napisao mmiki! Koji se roditelj moze odreci svoga djeteta?
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa sigurno ne ''ubicu boga u tebi'' :nunchake: :djavo:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Mortis
Okej, ljudi friknu, vecina, osude vas, vecina. U "kaficu" postoji tema gde se ljudi zale na indiferentnost prilikom autovanja...

Kako bi ste zeleli da reakcija prilikom autovanja izgleda?
Pa recimo: SUPER I JA SAM:kolo: :kolo: :kolo:
Korisnikov avatar
By Galateja
Znam samo šta ne želim: Da, da, aha, nagli rez i prelaz na sledeću temu.
Korisnikov avatar
By Sky123
zelim bilo sta sto ne ukljucuje: ubijanje, prolivanje krvi, smrt u agoniji i bolu, izopstenost, ignorisanje, etc. etc...

jedno ''Ok, to je toj izbor i ako si ti srecan onda smo i mi''...
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da bi shamar bio odgovarajuci... :iskolacen:
By Tale
Originally posted by mmiki
Originally posted by Phoenix

Jooojjj, naravno da sam to rekao u komicnij varijanti...

Inace, ja bi bio izuzetno zadovoljan kada bi reakcija bila tipa:
"Dobro, predpostavljali smo, drago nam je da si pronasao sebe. Imas svoj zivot, uzivaj u njemu, sam svoj put gradi, mi cemo uvek biti uz tebe posto si nas sin i volimo te do neba... To sto si homosexualac, niti si mogao da biras, niti si bolestan, niti lud, stvar licnog opredeljenja, to je ono sto si ti i nauci da budes ponosan na to sto jesi, mi smo tu da te podrzimo u svakoj situaciji, ti si nas, uvek bio i bices... :radosnice: "

I ovo je nemoguca misija...
‚Ti si meni inače najdraži lik i voleo bih da ti se desi da dobiješ takav fid bek ali razumi,ljudi se plaše,roditelji su isto zečevi i plašljivi ili nemaju snage,nisu radili na sebi...Obični ljudi-krv,meso,koža,kosti.
Ja nikog nisam imao i kao mali rastao bez roditelja i možda sam srećan zbog toga i možda ne razumem kolika je to potreba da te podrže roditelji u sexualnom opredeljenju ali kažem da ako nisu sposobni da podrže svoje dete onda jednostavno tu nema ljubavi.Ne preporučujem autovanje nikom ko nije siguran u tolerantnost roditelja ali ni onom ko nije spreman da mu kažu i ružne stvari.
By pčelica
Meni je jedino dečko, sa kojim
bejah u vezi i kog ostavih zbog
žene, pružio histeriju & dramu.
Ostali koji znaju su se po pravilu
smejali- što je u jednom momentu
postalo veoooma frustrirajuće!
Zato se više ni ne outujem (jedino
ako slučajno opet naletim na Tamaru,
tada ću se outovati. Onako prijateljski, jer
želim da joj pomognem da izađe iz tog prokletog
denial-a.)
By Dionysus
Originally posted by Sky123
zelim bilo sta sto ne ukljucuje: ubijanje, prolivanje krvi, smrt u agoniji i bolu, izopstenost, ignorisanje, etc. etc...

jedno ''Ok, to je toj izbor i ako si ti srecan onda smo i mi''...
Е, добила сам ову реакцију од једне ортакиње:)
Korisnikov avatar
By Burak
posto je sansa da moji roditelji dobro odreaguju na eventualno outovanje ravna nuli, a i ne namjeravam im se otvarati NO COMMENT!
Jedina osoba kojoj bih se outovao je moj najbolji drug i od njega bih volio da cujem: I SAMO ZATO SI SE TAKO UOZBILjIO?!
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Draco
Najvise volim kada reakcija izostane. Volela bih da zivim u svetu u kome je informativna recenica 'ja sam gay' vrednovana isto kao i recenica 'odvezala ti se pertla'.
da se pridruzim onima kojima se svideo ovaj post:arapin:

reakcije tipa "suuuper oduvek sam zeleo/la da imam gej prijatelja!" su meni mnogo iritantnije od jednostavno homofobicnih (davno bese kad sam to poslednji put cuo doduse). uglavnom sada i ne dolazim u situacije gde se autujem, prosto se to otkrije u nekom trenutku u razgovoru, kada pricamo o ljubavnim iskustvima ili cemu god, bez dramaticnog "znas...ja sam gej" i u glavnom su i reakcije isto takve, nonsalantne.
By Kragi
Originally posted by djo
hmmm, dobro pitanje :)
:up:

bilo koja reakcija koja je lisena bilo kojih vrsta predrasuda bi bila ok za mene ... :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by blenta
zelim izostanak reakcije

kao da sam rekao danas je subota :ninja:
:up:

mada ja nemam kome vishe da se autujem..
Korisnikov avatar
By Galateja
Neka reaguju kako god hoće, samo da mi ne ćute! Za moje kvalitativno pojimanje prijema informacije daleko mi je najgore ignorisanje. :shrug:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Mortis

Kako bi ste zeleli da reakcija prilikom autovanja izgleda?
Najboje dve reakcije koje sam ja bile su od drugarice koja je rekla: Znala sam da se nesto desava i nastavila normalno da prica sa mnom o vezama i sta mi se sve desavalo na tom planu.

I od druga koji mi nije preterano blizak, ali je to prihvatio normalnije nego iko, plus sto je musko i nije imao glupavih pitanja tipa: Kako bez kurca itd?

Zelim normalnu reakciju, da se od toga ne pravim ne znam ni ja sta, da se ne postavljaju retardirana pitanja, da se ne gledam zbog toga kao cudo ni u pozitivnom ni u negativnom smislu.. eto..:mete:
Korisnikov avatar
By inga
Nije bitno da li je dobra ili loša, samo da je iskrena. Hoću da znam na čemu sam.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nekako sam nepoverljiva prema toj prvoj reakciji. mnogo mi je bitnija ona "druga", odnosno kad taj neko "sažvaće" tu informaciju. za očekivati je da neki neće dodatno promišljati značenje svega toga, ali oni bliski meni sigurno hoće.
pa da ne ispadne da sam promašila temu, evo šta bih volela, tj. kakvu reakciju: da ona i ja nemamo ništa drugačiji tretman nego npr. ona i on.

uzgred,
Originally posted by tramp

"i ja sam"
:lol: ich stimme dir zu ;)
Korisnikov avatar
By Incubus
Okay, kao da sam rekao da je sunčano napolju. Dobio sam je par puta.
By Glasnik
Ne bih želeo da bude niti mnogo tiho posle izrečenog niti mnogo bučno. :nokti:
Korisnikov avatar
By spliff
so what?

but mostly i got: as if i didn't know
Korisnikov avatar
By Lux_bl
,,To nista ne mijenja'' - od bitnih ljudi, poput familije... - da bar...

a moja najdraza reakcija je bila nesto poput (skraceno): ,,JESSSSSSSS... Oduvijek sam se tome nadala'' - od sestre... :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!