Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Secam se jednom prilikom kada je spavao kod mene a ja sam ga oko pola 7 ujutru gledao kako spava, zatim sam ga zagrlio i poljubio. On me je takodje u polu snu probudio, mada ne znam da li se seca toga... Jao, kako je bio sladak...:kissing:
Korisnikov avatar
By V25
Hteo sam reci da me je u polu snu poljubio, ne probudio...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
ljudi polude kada se zaljube...totalno...tri teme u roku od pola sata??? :) :) :) xexe....sve za decka:)

svaki trenutak koji sam provodio sa mojim draganima je bio lep na poseban nacin....
:right:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by nemke18god
ljudi polude kada se zaljube...totalno...tri teme u roku od pola sata??? :) :) :) xexe....sve za decka:)

slazem se, pa bilo je dosta trenutaka sa prethodnim partnerima, a sada sam tek usao u novu vezu tako da nemam jos sta da kazem :)
Korisnikov avatar
By Frey
Ah, taj najlepši trenutak. Pa definitivno, kada smo gledali penzionere kako igraju kolo na Kalemegdanu. Vrhunski doživljaj. Šta mogu kad sam romantičan.
Korisnikov avatar
By Paki
Nemam partnera, a ne bih baš pisao o Marku i Dejanu, ne bi bilo korektno...
Originally posted by nemke18god
Pustite bre ljude da se vole. :setnja:
Korisnikov avatar
By coka
svi apsolutno svi! Necu ni da pokusavam da ih navedem jer cu to vreme koje mi je potrebno da napisem iskoristiti da se secam starih i stvaram nove najlepse trenutke :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Vatanje kod opservatorije na Kalisu. :smilegrin:
Bilo je tako romanticno, popeli smo se na neku malu kulu, i bili smo ubedjeni da nas niko ne vidi. Sutradan kad smo se setali tuda videli smo neki drugi par, i tek tad primetili da se apsolutno sve vidi, i da je jos, maltene, i osvetljeno reflektorom. Ziv blam nas je pojeo...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by A.F.K.A.OB
Vatanje kod opservatorije na Kalisu. :smilegrin:

xaxaxaxa....i ti si bio tamo??? :) :) :) :)
Korisnikov avatar
By DeVision
Noc na Tisi, kada sam te posle 3h razgovora uhvatila za ruku, posle 4h poljubila, a narednih 5h nismo prestajale da se ljubimo, pa sam sutradan imala problema sa susedima u kampu,pogotovo direktorom koji nas je video zagrljene ispred satora :sw:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
pa bilo je uvek lepih trenutaka ....

eh, SVI moji muskarci ...SVE VAS VOLIM :tamoamo:
By Dionysus
Kada je pre godinu dana izvadila prsten i pitala me da li bih zelela da provedem sa njom ceo zivot....
Nazalost, izgleda da ipak nije bilo iskreno.
Korisnikov avatar
By tirkiz-zelena
kada smo se izgubile na nekom brdu na kopaoniku..gde ljudska noga nije krocila.. taj trenutak..iluzija da smo jedina ziva ljudska bica na svetu..istovremeno i najlepsi..i najstravicniji trenutak..

'fala bogu na kozjim stazama:pop:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Oh pile :radosnice: bas umes da me razdusevis ovim temama da se osetim kao da imam ponovo 18 godina.
Korisnikov avatar
By centralist
Kad smo zajedno u jednoj fotelji gledali TV dva dana.

Ili kad mu je prilikom posjeta neke umisljene face ispala silt kapa i morao je zaustaviti bicikl da je podigne. I danas ne mogu zaboraviti kolko je bio sladak.

Al eto, vise nismo skupa, nakon 4 godine, sad je novi zivot
:farewell:
Korisnikov avatar
By Shmi
Previse ima lepih trenutaka da bih mogla da izdvojim jedan trenutak,ali najsveziji je nocas dok sam je gledala kako pajki i mazila je.... Tako je nezno stvorenje...
Korisnikov avatar
By *deni*
Bilo je zaista mnogo takvih momenata...
Ne bih ni jedan posebno izdvajao...
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
ima nesto zajednicko u svim trenucima kojih se rado secam

uvek je to bilo napolju, uvek je bila zima i uvek je padao sneg ili ledena kisa
Korisnikov avatar
By bigirl
E a ja ladno ne mogu da se setim. Božeee... Kao da nijedan jedini lep trenutak ni sa kim nisam imala... :puzzle: Uglavnom pamtim loše... To mu dođe kao semafor na kraju Kneza... Nekako... "Uvek" je crveno kad treba da se pređe ulica tu...

Kad pomislim na bivše... Kao bre, rupu u glavi da imam. Ne mogu reći da nisam imala lepe trenutke sa njima. Jbg, nisam kreten da sa nekim budem u vezi 1, 2 godine, a da nema ničeg lepog. Valjda je to neki vid self-preservation thing-a... Izbrišem ono lepo, da ne bi bolela činjenica da ga nema više (sa tom osobom).

A što se sadašnje veze tiče i lepih trenutaka... :nerd: Možda sam kreten, ali SVAKI trenutak mi je lep i vredan izdvajanja. Što reče Gox jednom prilikom, "kao malo dete sam kad dobijem porukicu"... :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
On i ja, pored mora, zalazak sunca i tu se desava nas prvi poljubac. :sigh:
By Paris
Pamtim samo lepe stvari sa svima.
Kad raskinem i kad se ispucam imam potpunu amneziju za ruzne dogadjaje.
Zato i mogu oprostim ukoliko je bilo neceg ruznog.
To naravno ne znaci da zelim ikoga ikada da vidim.
Jednostavno u mojoj glavi ostaje sve ruzicasto...lepe uspomene, poljupci, vodjenje ljubavi, zurke, more...
Ali buduci da nisam nostalgicna, retko kada evociram bilo kakve uspomene.
Korisnikov avatar
By Escobar
Eh, valja citirati Cecu: 'Suvom rekom bez vode, zivot mi ode......'

:pop:

:sarana:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Tadašnji i ja potpuno opušteni (i pijani) se ljubimo na mestu koje vrvi od homofoba. No, imali smo gorile, tako da to nije bio problem. Potpuno naša, slobodna noć za stotine dodira i razmenu vinjaka usta na usta. Ples do bola uz nešto što je meni prikladnije. Nikoga se nismo bojali i što je najbitnije, nismo isfrustritano pazili jedan na drugog. Potpuno prepušteni toplini trenutka... :jebigabilonekad:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Trenutno se Morgan seca jednog specijalnog momenta, najverovatnie zbog pahuljica. Novembar je bio, sneg je vec uveliko napadao..i kakva je luftika ili "shto je lepo zevati na sve strane" Morgan je izleteo pred kola, i da kola su bila ok...ali Morgan je uganuo chlanak, tada je mislio da je slomio nogu na deset delova i da jedino farmerke drze kosti da ne ispadnu.
Onda je izasho ON iz kola, prvo besan misleci "koja krava je sada istrchala" pred kola/tog dana je jednu babu isto zakachio/ I onda su nam se pogledi sreli, i tog momenta nije bilo bola, ponudio se da mi pomogne, podigao me onakvog sa asflata dok sam proklinjao i njega i posmatrache i pahulje i sve zivo, odveo kod doce...a kasnije nepitajuci, ko sam i shta sam...odveo u svoj stan, skuvao mi chaj od hibiskusa/tada josh nisam otkrio zeleni chaj/...chuchnuo ispred mene kao neko kuchence i rekao "izvini"..kasnije su doshli najbolji momenti u zivotu Morgana.
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Plivanje juce..danas klizanje na ice rink ispred Science Museum u najlepsem delu Kensingtona..
By sweet_dechko
I ja pamtim nešto slično kao Beogradjanin18...

Ja i dečko smo spavali zajedno, i ovaj se sutra žalio ceo dan kako je nenaspavan. Ja sam pitao zašto(moja malnekost je spavala ko zaklano jagnje), a on je rekao "bilo mi je lepo da te gledam kako mi spavaš u krilu". Sweet. :klap: :love:
By srbija
owo se desilo pre deseak dana.....
duga setnja kejom,knez mixailowa, omiljeni kafic i oper setnja kao i neizbezni kalish........... :( :(
By Ulix
Noc kada smo prvi put spavali zajedno, zagrljeni.
Naravno, nisam oka sklopio, vec sam ga celu noc posmatrao. Ima najlepsi nos na svetu.
:blush:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!