Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Batine iz strasti

1. Dobio / la sam ozbiljne batine od bivseg momka/ bivse cure
7
15%
2. Dobio / la sam samo par shamara, nishta ozbiljno
5
11%
3. Tukao/ la sam bivsheg/ bivshu
5
11%
4. U svakoj vezi praktikujem medjusobnu tuchu
Nema glasova
0%
5. Nikada nisam ni dobio/ la, ni dao/ la batine u vezi
29
63%
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dina
Mene su ti postovi bas iznenadili... Mislim ima nasilnih ljudi svuda. Ali da se to pojavljuje u nekoj vecoj meri i to kod zena koje su obicno zrtve nasilja od strane muskaraca mi je bas neobicno.
a nije ti palo na pamet da je mozda muskarcima neprijatnije da priznaju da su zrtve nasilja? mislim :neznam: sad mi pade na pamet.... ne treba donositi takve zakljucke olako :)
Korisnikov avatar
By mmiki
AAaaaa, prava tema za mladunca... cupa taj bradavice i guze svima redom a tek ne mogu da zamislim kako li je njegovom decku... Moje saucesce specijalno za mladuncetovog decka... Bas mi ga zao...
Korisnikov avatar
By blenta
mmikice mojne da te mladunac presavije preko kolena i naprashi ti tur za ovu blasfemiju :uljenavatru:

a shto se tiche mladuncevih decaka und devojcica ,niko se dosad nije bunio :eviltrep:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by mladunac
mmikice mojne da te mladunac presavije preko kolena i naprashi ti tur za ovu blasfemiju :uljenavatru:
Samo probaj :boxer:

a shto se tiche mladuncevih decaka und devojcica ,niko se dosad nije bunio :eviltrep:
Nije ni smeo da se buni... :uplasen:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by mmiki

Samo probaj :boxer:

jel se ovo mmiki kao brani ??? :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by anche
Mene su ti postovi bas iznenadili... Mislim ima nasilnih ljudi svuda. Ali da se to pojavljuje u nekoj vecoj meri i to kod zena koje su obicno zrtve nasilja od strane muskaraca mi je bas neobicno.
a nije ti palo na pamet da je mozda muskarcima neprijatnije da priznaju da su zrtve nasilja? mislim :neznam: sad mi pade na pamet.... ne treba donositi takve zakljucke olako :)
Kad god sam gledala/citala nesto vezano za nasilje prica se uglavnom o zenama... Sto ne znaci da nema nasilja nad muskarcima i stoji to sto ti kazes da je moguce da oni o tome mozda teze pricaju. Ali po brojnosti, ako se gleda cela zajednica, mislim da je nasilje nad zenama daleko vece, jer su fizicki slabije. Pa sam ja povezivala da zene imaju neku svest o tome kao losem, bolnom i ne bi to cinile drugoj zeni...
Korisnikov avatar
By Escobar
Ali ja volim smrc..............:kafa:
Korisnikov avatar
By blenta
mladunac slaps escobar around with a bit trout

:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Escobar
Graula je glaaaaaaaaaadnaaaaaaaaaaaaaaaa

:ples:
Korisnikov avatar
By Deksi
Potukao sam se jednom sa bivsim u liftu....ali bas potukao....na kraju smo se izgrlili i izljubili....oboje smo izbacili neku agresiju iz sebe i posle smo se osecali bas dobro....meni je bilo gotivno!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne, nikada.
U principu, bez obzira na svoj extra-lajavi jezik, nikada se ne upustam u fizicke obracune, posebno ne sa osobama do kojih mi je stalo. Medjutim, ukoliko bi neko, bez obzira na pol, bez dobrog razloga, nasrnuo na mene, tesko da bi se dobro proveo. Ako nista drugo, onda znam da cupam za kosu i udaram u jaja. :marinac:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by *deni*
:lol:
Da ovo moze da bude samo smesno. :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by MinaHarker
Ne, nikada.
U principu, bez obzira na svoj extra-lajavi jezik, nikada se ne upustam u fizicke obracune, posebno ne sa osobama do kojih mi je stalo. Medjutim, ukoliko bi neko, bez obzira na pol, bez dobrog razloga, nasrnuo na mene, tesko da bi se dobro proveo. Ako nista drugo, onda znam da cupam za kosu i udaram u jaja. :marinac:
a kako bi se onda sa ribom obrachunala?

nogom u jajnike? :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nasilje je svuda oko nas, bre, ljudi! :zid:

Majke tuku decu cak i po ulicama i parkovima, ljudi tuku svoje pse cak i kad ih izvedu a mogu misliti kakve `vaspitne` mere preduzimaju kad su u svojim toplim domovima :zid: :doh:
Tuku se i zene i muskarci i kombinovano i svakako........ako nista, skoro da nema coveka koji nije bacio neki predmet o pod, a neretko predmeti lete u pravcu partnera........
Tuku se deca u skolama, i to je `sastavni deo` odrastanja i cesto roditelji na to ne reaguju i govore kako to `sva deca rade` i kako se njihovo dete `samo brani`......

Zbilja svako od nas treba da nastoji da to ne cini te da utice na druge da ni oni to ne cine. Mozemo samo na to da se oslanjamo, jer nam drustvo i drzava nece resiti taj problem.

(Naravno, S/M igrice nemaju veze s`ovom temom, bar koliko ja kontam)
Korisnikov avatar
By m..
5. Ogranicavam se na psihicko nasilje iskljucivo.
Korisnikov avatar
By blenta
m... jel uzivash psihicko nasilje ili delish psihicki teror??? :tuc:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by MinaHarker
Ne, nikada.
U principu, bez obzira na svoj extra-lajavi jezik, nikada se ne upustam u fizicke obracune, posebno ne sa osobama do kojih mi je stalo. Medjutim, ukoliko bi neko, bez obzira na pol, bez dobrog razloga, nasrnuo na mene, tesko da bi se dobro proveo. Ako nista drugo, onda znam da cupam za kosu cupam za kosui udaram u jaja. :marinac:
a kako bi se onda sa ribom obrachunala?

nogom u jajnike? :lol:

Pa, kao sto rekoh, cupam za kosu.
Mada, obzirom da su zene u velikoj vecini manje nasilne, verovatno ne bih morala da primenjujem fizicke mere, ionako sam em krupnija em ludja od prosecne lezbace... :boxer:
Korisnikov avatar
By anche
[Ali po brojnosti, ako se gleda cela zajednica, mislim da je nasilje nad zenama daleko vece, jer su fizicki slabije. Pa sam ja povezivala da zene imaju neku svest o tome kao losem, bolnom i ne bi to cinile drugoj zeni...
svakako da je nasilje nad zenama mnogo prisutnije i cesce u ovako ustanovljenom patrijarhalnom drustvu. medjutim, nikako ne treba da se eskluzivno govori samo o tome.
a mislim da je druga citirana recenica previse idealisticki (na zalost) srocena...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Pa, hm... pod 1 i pod 3, s tim sto je ono pod 3 bilo u samoodbrani. Zato i jeste ex. Bilo, ne ponovilo se...
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
opet ja crna ovca

nikada mi se tako nesto nije desilo... ni blizu, do sada nisam ni razmisljao na tu temu..lepo me zaobislo

...e sad.... zavisi o kakvoj se batini radi, kada je rec o toj Batini ... tu je bilo dosta ... al imam osecaj da sam promasio temu:smilegrin:
Korisnikov avatar
By leobg
Jednom sam u zivotu lupio samar bivsem decku, kad me je slagao. To je bio i poslednji put, vise se nikada nismo videli. "Covek se uci dok je ziv,..." citat iz filma Davitelj
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
:sveca:
Da, ovde su mnogi pobrkali loncice, jer se ne govori o grubom seksu na ivici batina, vec o batinama kao drustveno devijantnom obliku komunikacije u vezi.
Necu da vas lazem, tukla sam se sa mnogim svojim ex ribama, prosto u takvim uslovima zivimo da smo svi vrlo cesto na ivici nerava, frustrirani i hiper agresivni, pa se cesto desava da fizicki nasrnemo na najblize nam osobe.
No, batine u mojim vezama su se svodile na par samara i cupanje za kosu. Nikad kompletan tretman, ne daj Boze.
:ples:
Korisnikov avatar
By tramp
Batine ne, ali onako usput po guzi da. :D
:up:

nisam se tukla i da me neko lupi to ne bi bas najbolje zavrsilo niti bi bilo veselo posle a ja ne udaram nikoga jer ne mislim da iko ima pravo na nasilje

ali zato spanking mi je sasvim OK i ako neko zeli da bude osamaren ili nesto vise mada mislim da ne bih mogla biti u 24/7 SM vezi
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tramp
Batine ne, ali onako usput po guzi da. :D
:up:

nisam se tukla i da me neko lupi to ne bi bas najbolje zavrsilo niti bi bilo veselo posle a ja ne udaram nikoga jer ne mislim da iko ima pravo na nasilje

ali zato spanking mi je sasvim OK i ako neko zeli da bude osamaren ili nesto vise mada mislim da ne bih mogla biti u 24/7 SM vezi
Jes, kad je ono u pitanju ne postavljam pitanja. Sve mi lepo:dance:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kupper
Jes, kad je ono u pitanju ne postavljam pitanja. Sve mi lepo:dance:
Koje to "ONO" , maco ?
Seks, ili batine?
:sweet:
By SUNNY B
hehe, paaa, izgledalo je to ovako:

prvi put - ona i ja u pola tri ujutro na snegu u parku - sibamo se kao lude sa sve modricama na ocima i krvavim nosevima - razlog - da vidimo iz zezanja koja je jaca. sutradran su se prijatelji krstili. (sa modrim okom sam isla da polazem ispit)

drugi put- negde oko 4 ujutro - opet nas dve - tj. ona mene siba nogama po bubrezima i malo po ramenima i nosu (ja je nisam ni takla) - razlog- pricala sam sa svojom bivsko a njenom tadasnjom.

treci put - pola 4 ujutro - park na slaviji - ona mene ubija od batina opet po bubrezima i ramenima, ja je opet nisam takla- rezultat ozbiljno sjeban nos tj. sinusi - razlog - pevala je neke pesme koje su me gadno sjebale tada.

i tako....

a sada.... hm.... paaa sparingujem sa suprugom kad nemamo sta pametnije da radimo a meni zanimljivo da vidim je li jaca od mene iako ima crni prvi dan u karateu....

maaaaa.... milina covece.... ja bez toga ne bih mogla.....
Korisnikov avatar
By someone
batine iz strasti?Pa....i nije me to bash neshto priwlachilo :D shto opet ne znachi da nece u nekoj buducnosti,nikad se ne zna :P Ne znam,meni nekako wishe prija neznost,mada mogu neki put i batine da padnu za promenu :lol: ali to kao shto sunny girl reche,owako iz zezanja,ne u krewetu :D narawno,to se ne moze nazwati batinama,wishe neko zachikawanje :) mada se ja batinam sa swima koje malo bolje znam,a imam i uspomenu od poslednjeg puta sa drugaricom-najludji wideo snimak,swaki put se smejem kada ga gledam :lol: jadna,zaradila je ogromnu modricu na nozi od pada sa kreweta :D A i sa biwshom sam se zezala tako,i ona i ja smo trenirale bolirachke weshtine.Ja sam imala zeleni a ona ima "crni" pojas,medjutim ni swo znanje (ili neznanje) joj nije pomoglo protiw mene :eevil: shta tju,imam teshku ruku i josh bolju taktiku ke ke :P
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL

treci put - pola 4 ujutro - park na slaviji - ona mene ubija od batina opet po bubrezima i ramenima, ja je opet nisam takla- rezultat ozbiljno sjeban nos tj. sinusi - razlog - pevala je neke pesme koje su me gadno sjebale tada.
Nije tacno! Razlog je bio to sto si je gurnula sa klupe i sjebala joj koleno. :P

..aj sijamo se ovijeh dana.. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!