Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Ima istine u tome... Kada se jednom stvarno, iskreno zavoli svaka sledeča "ljubav" bude bleda bez obzira na intenzitet emocija... Smatram da u svačijem srcu ostane tačno jedna osoba koje ćemo se najviše sećati i koju ćemo uvek na neki način voleti!!!
Korisnikov avatar
By Nemiroff
znate sta, u mom horoskopu pise da mi je svaka ljubav "prva", tako da se ja pridrzavam toga, a i iz prilozenog verujem da je tako... Svaka ljubav je "ona prava" u odredjenom trenutku i vremenu, prostoru...posle toga skontas da nije to to, i tako sve u krug. E sad, svaka ta "ljubav" traje krace il duze, boli vise il manje..al uvek sve prodje i dodje na pocetak...a sto se tice brakova verujem da je to sve navika i bla bla bla, ne zelim da prosipam pamet jer s.t.v.a.r.n.o imam losa iskustva opuste sa tim "ljubav".
-Sto ne boli to nije zivot. Sto ne prolazi-to nije sreca.-
Korisnikov avatar
By coka
Be verujem da postoji samo jedna prava ljubav, ima ih vise al dobro postoji najveca jer ipak jedna mora biti veca od druge bar za mrvicu :lol:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja sam samo jednom pomislio da je BAŠ TO moja prava ljubav... I nije bila... :shrug:

No, ne postoji jedna jedina. :] Ima takvih osoba više. :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Shta je ljubav tela pema ljubavi duha?
Shta je prolazno prema vechitom?
Morgan je shvatio da ljubav tela vishe nije primarna u njegovom zivotom, on tezi bozanskoj ljubavi, jedinoj pravoj ljubaiv.
Korisnikov avatar
By DeVision
Ima i ona izreka: "Prva ljubav, zaborava nema" itd.
Ali verujem da do neke odredjene zivotne granice, postoji jedna osoba koja ce nam uvek biti naj,naj.. Zatim u nekim drugim godinama, moze se desiti da upoznamo drugu osobu koju cemo iskreno voleti ali na drugi nacin.. I tako, u svakom slucaju ljubav je ljubav, a sve ostalo su nijanse :hug:
Korisnikov avatar
By someone
prva ljuba zaborava nema zato shto saa njom istrazujesh,uchish,saznajesh nove stvari i to neminovno ostavlja neki trag u tebi,za nju se vezuje mozda najvishe stvari. . .Medjutim,shto se mene tiche,mislim da bi mi zivot daleko bio lakshi da mi "Ona" nije bila prva ljuba,ali shta se moze. . .i ne verujem u postojanje samo jedne prave ljubavi,mislim da je svaka ljubav neshto posebno jer je svaka drugachija. . .a druga je stvar shto neke ljubavi zasluzuju da se pamte,a neke ne.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by unic0rn
Originally posted by REI
Takve stvari su gluposti. Mrzim te glupe izreke.
:up:

once again, slazemo se po ovim pitanjima
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, da, svaka mi je ljubav bila najveca, u tom zivotnom dobu i sa tim interesovanjima.

Svakog volim najjace sto mogu, ne mogu reci da sam nekoga volela vise nego nekog drugog. Volim iz sve snage uvek i svakog sa kim sam.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by DeVision
Ima i ona izreka: "Prva ljubav, zaborava nema" itd.
Ali verujem da do neke odredjene zivotne granice, postoji jedna osoba koja ce nam uvek biti naj,naj.. Zatim u nekim drugim godinama, moze se desiti da upoznamo drugu osobu koju cemo iskreno voleti ali na drugi nacin.. I tako, u svakom slucaju ljubav je ljubav, a sve ostalo su nijanse :hug:
Slazem se :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!