Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Da, naravno...radi se o jos jednom ostvarenju BBC. Ne naravno, niko drugi nije mogao to da napravi! The Beeb has done it again.

Upravo pratim trecu sezonu BBC-jeve serije Little Britain. Obozavam je. Likovi kao sto Daffid, Vicky Pollard, Sebastian (Prime Ministers licni sekretar), Andy i ostali me uvek nasmeju.

http://www.bbc.co.uk/comedy/littlebritain/

http://www.bbc.co.uk/bbcthree/tv/littlebritain/

http://www.littlebritain.tv/

Slika

Slika

Slika

clips:
http://www.bbc.co.uk/comedy/littlebritain/clips/

http://www.bbc.co.uk/bbcthree/tv/little ... rtroom.ram
Korisnikov avatar
By jukie
Moj omiljeni lik je onaj što živi u hotelu i govori jeeees
-lemon pie says: I contain no nuts
-Došli mu poreznici: "sve ste pogrešno popunili. Pod ukupni prihodi ste napisali yes". "Ne, ne, nije to yes. To je yeeees"
-"da li je (nešto) da ili ne?" "Pa voleo bih da kažem yeeees, ali ne".

doduše neki likovi mi nisu preterano smešni nego nekako gorkosmešni, jer su previše realni i pitam se šta bih radio da naiđem na njih u stvarnom životu - tj. od njih više poludim nego što mi prijaju (npr ona debela što kaže "yes but no but yes nego da l'si čula da se Stejsi smuvala sa Džekom a Sindi ne nosi brus i ova bacila neke pljuge kad niko nije gled'o" )
Onaj deo sa tipom koji se zaljubi u babu svog druga mi uopšte nije smešan, suviše blizu udara
Korisnikov avatar
By M M and I
Ha ha...a meni je bas ta "yes but no but yes" riba tj. Vicky Pollard jedan od najboljih likova u seriji :D
A i Daffyd, "yhe only gay int the village" mi je isto jedan od omiljenih....

Da, taj tip sto se napalio na babu svog druga je previse i nije mi se dopao.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By anche
zar vec ne postoji tema o brit komedijama ovde negde?
forumski manijaci to sigurno znaju :jezik:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ovo nije tema o "brit komedijama"...vec o jednoj konkretnoj seriji...Ako ti se ne dopada samo lepo preskocish :njanja: : :balon: :kuca:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Koliko je to luda serija za ljude sa stvarno poremecenim smislom za humor. Niko kome se to svidja ne moze biti normalan.

Obozavam ih!:muzika:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by jukie
Onaj deo sa tipom koji se zaljubi u babu svog druga mi uopšte nije smešan, suviše blizu udara
MA daj jukie, ne brini ništa -- tvoja gerintofilija je ok, samo je Srbija malo konzervativna. Znam nekoliko dekica u najboljim godinama, spojiću te, da svoje penzije ne straće u šah-klubovima, već da se malo isprse za nešto mlađahno i slađahno... :andjelak: Znam da ne tražiš sugar-daddyja, ali ipak nije loše kad je malo slatko, zar ne?

Elem, gledah Little Britain i neki skečevi su mi se veoma dojmili, naročito two propper British ladies, a ni only gay in the Village nije loš... U svakom slučaju fasciniraju me svojom transformabilnošću -- kad pomislisš koliko uverljivo obojica tumače i ženske i muške uloge i to po nekoliko različitih, stvarno ostaje samo naklon...

Ajde, odo ja malo da :pegla: , nedelja je...
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
I am Emily . Emily Howard. I'm a lady. I do ladies stuff like press flowers, stroke kittens, swim in rivers wearing hats and dresses and shit....

mada ako neko zheli extremni humor- The league of gentlemen.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by M M and I
Ovo nije tema o "brit komedijama"...vec o jednoj konkretnoj seriji...Ako ti se ne dopada samo lepo preskocish :njanja: : :balon: :kuca:
preskoceno! :P
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I'm the only gay in the village!
Korisnikov avatar
By Escobar
Vise volim Green wing......:kolo:
Korisnikov avatar
By jukie
Hehehe, Dušane, to mlađahno-slađahno je davno bilo... nema više belog mesa, ostale su same žile, što reče Sofronije Leghorn... ili u mom slučaju šlauf.
anyway, nisam baš mislio na toliko stare ljude kao ona baba, nego sam aproksimirao... recimo da tip od npr. 27 godina (ah, davno je to bilo) upoznaje ovog drugog (svog vršnjaka) sa svojim ocem/stricem od 55-60 (čime se zadržava momenat lepršanja snežnobele kose). Većina (gej, reakciju onih strejt ne želim ni da zamislim) gledalaca bi se verovatno podjednako jako smejala na toliku starosnu razliku. E to mi smeta.
Korisnikov avatar
By joe85
yeah, but no, but yeah, but no, see what happened was, you know Trish? Trish Trish? well shut up, she doesn't have anything to do with this anyway! :) carica :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by anche
Originally posted by M M and I
preskoceno! :P

Odlichno...a sad lepo zaobidji i mene :balon:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by joe85
yeah, but no, but yeah, but no, see what happened was, you know Trish? Trish Trish? well shut up, she doesn't have anything to do with this anyway! :) carica :)
yeah, but no, but yeah...she rules....odlicno interpretiran lik :okret:

a dobro je odglumio i Marjorie, voditeljku kursa Fat Fighters :teg2:
Korisnikov avatar
By joe85
Jesu li oni autori jos kojih brit komedija?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!