Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Phoenix
Najnovija studija na Southampton univerzitetu je pokazala da je kod inteligentnijih ljudi veći procenat vegetarijanaca.
Link na celu vest http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6180753.stm
Teoretski, vrlo moguce, obzirom da mozak kao 'pogonsko gorivo' koristi glukozu, a ugljeni hidrati su zastupljeniji u ishrani vegeterijanaca nego mesojeda...
Mada, ja takve stvari uvek uzimam sa rezervom, bas kao i ovu stvar:
http://www.berkeley.edu/news/media/rele ... 1999a.html
tj. tvrdnju da je za razvoj coveka kao aktivnog, drustvenog i inteligentnog bica kao sto je sada. :roll:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
čitao sam nešto o tome još ranije, jer su već rađena takva istraživanja i dolazili su do istih zaključaka.

a možda to može da se posmatra i iz suprotne perspektive. možda visokointeligentni ljudi rado prihvataju vegeterijanski način ishrane, jer viši IQ korelira sa većom radoznalošću, većom samosvešću, potrebom za informacijama itd.
Korisnikov avatar
By Adenim
iako sam vegetarijanac ne verujem u ovo, vegetarijanstvo vise povezujem sa emocijama. Jednostavno mi se gadi da jedem leseve.
Korisnikov avatar
By jukie
Postoji pozitivna korelacija između bogatstva i IQ... zatim, kao što imaš para za knjige i školarinu za prestižne dečje vrtiće, što će učiniti da ti dete bude inteligentnije od onog koje po ceo dan visi na ulici u mahali, imaš i za biljnu hranu koja ima sve sastojke kao i meso (umesto za go kupus i bareno zelje u kome nema ništa sem celuloze) ... pošto si bogat, imaš para za dovoljno hrane, i ne moraš nikad da dođeš u situaciju da ubiješ životinju koja živi u tvom domaćinstvu da bi je pojeo... chicken soup etc etc
Korisnikov avatar
By svejedno
Najblizi odgovor bi bio da se slazem sa 2Q2bStr.
Korisnikov avatar
By ...
Ma, i Michael Jackson je bio vegetarijanac, ali je sasvim neinteligentno pusio malisanima...
By Ulix
Nepotrebno je i napomenuti da zbog ovakvih studija epidemiologija u mojim ocima nece otici dalje od rezultata sahovskih utakmica, po znacaju koji joj pridajem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!