Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
da se zaljubis u nekog za jedan dan? Pitam se, posto sam upoznao sada jednog jako dobrog decka koji ima 24 godine i Amerikanac je. Upoznali smo se prije jedno mjesec dana i tako poceli smo se druziti i sada evo izlazimo.
On meni stavnlo govori kako jedva ceka da me vidi, posto on zivi jedno 30-tak milja od mene pa se ne vidjamo svaki dan. Kaze da sam mu bas drag sto sam iz druge kulture i to je za njega nesto jako jako izvanredno. Vec me je upitao da li cu se kod njega da preselim u stan, kada god se vidimo on mi obavezno nesto kupi izovdi me na vecere i rucke... ali ja ne osjecam tako nesto narocito prema njemu. Mislim ne znam ga dovoljno, niti mu bas govorim toliko da mi nedostaje kada se ne vidimo a bas se osjecam onda odvratno kada vidim kako je on prijatan prema meni a ja sam tako hladnokrvan u svemu tome!!
Ne znam ni ja sta mi je!!!!! :ledeni: :ledeni: :ledeni: :ledeni:
Korisnikov avatar
By jukie
To "iz druge kulture" mi je jaaako sumnjivo...
Korisnikov avatar
By muzika86
zasto? to je meni najmanje problem u svemu tom
Korisnikov avatar
By valovnica
Mislim da te kupuje ko Turčin ženu. Vidi oće li da se hvališe što je spavao sa Kinezom, Bugarinom, Mamelukom... Pa sad eto i sa Srbinom...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ima šanse, a možda je jednostavno shvatio da si fin momak pa je ovo taktika da te pridobije ... rekao bih da se ta ljubav na prvi pogled zove zaslepljenost, a ne zaljubljenost ...

P.S. Zanimljiva pričica, samo mi nije jasno šta znači ''rucke''?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Kiwi

prevod....rucke - ruckove, od reci rucak.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne slusaj ih nego mu pruzi sansu i uzivaj dok traje:party:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nemoj da paranoises, to sto je rekao iz `druge kulture` uopste ne mora da znaci da ima zle namere :neto:

Treba da budes iskren prema njemu i da mu na lep nacin stavis do znanja da ti se on dopada, ali da tebi treba malo vise vremena da upoznas nekog, i da ne zelis nista na brzinu.
Da zelis da se stvari razvijaju polako i spontano, bez pozurivanja.

Ako mu se zbilja toliko svidjas, ovo ce mu biti normalno i ok, a ti u hodu vidi, daj mu priliku i mozda se i zaljubis.
Ako se to ne desi, lepo mu tako i reci. :hvala:
Korisnikov avatar
By muzika86
Ne nije nikada bio sa deckom koji nije rodjen u Americi... bar mi tako kaze a i mislim se zasto bi lagao? Al' prica mi o nekom svom drugaru koji zivi u Njemackoj koji je nasao sebi partnera Nijemca. To je njegova jedina "konekcija" sa Evropom i nekom stranom zemljom.

Moram reci da sam ga iz pocetka cak malo i izbjegavao, trebali smo se jedne noci sastati da izadjemo a ja sam ga nazvao i rekao mu da sam bolestan i ne mogu da idem, iako nisam bio. A on mi je kasnije rekao da je bio tako razocaran nakon sto sam ja se "razbolio" i otkazao nas date. Nakon sto sam se ja osjecao ponovo kao "shit" zbog njega i sve sto sam uradio....
Korisnikov avatar
By bigirl
Pruži mu priliku.
Nemaš šta da izgubiš.
Korisnikov avatar
By Delete
Moguce je da si mu se zaista svideo, pa bi bilo korektno da mu pruzis sansu. Uvek mozes sve da prekines, okrenes se i odes, ali nikad neces znati kako bi sve ispalo ukoliko ne pokusas. Mislim da nemas sta da izgubis, osim malo vremena sa njim.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako izlazite mesec dana a ti se osecas kao sto pricas onda tu nit ima nit ce biti cega. S tvoje strane.

A on se verovatno samo zaljubio.
Korisnikov avatar
By bigirl
Da se nadovežem na Delete... A i to vreme nećeš ni izgubiti, sudeći po tome šta on čini za tebe, u tim trenucima sa njim može SAMO lepo da ti bude.

Lm, rekao si nam sve i svašta o njemu i njegovim "osećanjima", a za sebe si rekao samo da si "hladnokrvan". Šta to znači? Da li ti se on sviđa ili ne?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Adenim
Originally posted by Kiwi
prevod....rucke - ruckove, od reci rucak.
Aaaaa... to baca priču u novi okvir. Iz ličnog iskustva tvrdim da ti koji vode na ručkove žele samo i isključivo sex (poštovani korisnik koji me povremeno vodi na ručkove ne treba da se oseća prozvano, ne mislim na tebe :kiss: )
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by unic0rn
Ako izlazite mesec dana a ti se osecas kao sto pricas onda tu nit ima nit ce biti cega. S tvoje strane.

A on se verovatno samo zaljubio.

I sa ovim se moram sloziti :right:
Korisnikov avatar
By muzika86
E sorry ali ja nisam ucio nas jezik u skoli pa tako da pravim greske i ne govorim bas ispravno. Rucke ili ruckovi, uglavnom razumili ste sta sam htjeo reci.

Pa ja sam mu rekao vec jednom da meni treba malo vremena da zavolim neku osobu i da ne treba da zurimo nigdje. Mislim da se njemu pomalo i zuri jer je malo stariji od mene (on 24 godine, a meni tek 20) pa tako ja mozda ne vidim neku veliku potrebu jos da se smirim i da kazem pa to je ta osoba skojom bi bio zauvijek. jos nisam ni skole zavrsio a ni bas stao na svoje nogde.
Svidja mi se sto je ozbiljan, ima posao i svoj stan (koji su mu roditelji dali-poklonili). Kada me je odveo prvi put kod njega bio sam odusevljen kako je lijepo sredjeno. Sve je to on bio lijepo namjestio, i dekorisao kako to samo jedan gay muskarac umije! :) )

Sto se tice sexa, nismo jos nikako imali sex za ovih mjesec dana jer obojica smatramo da je sex vazna stvar ali ne najvaznija i da se nasi odnosi ne zasnivaju vec iz samog pocetka na tome. To cijenim isto, jer su inace Amerikanci dosta liberalniji sto se tice sexa pa bi vec na prvoj noci isli u krevet, a ni traga ni glasa o :zastita: ili tako tome.
Ima jako lijepe plave oci i bas je sladak, izgled je takodje vazan ali nije jedino.
Mozda ja jednostavno moram da se "saberem" malo, izsortiram svoje osjecaje i misli. Uglavnom sto i kazete nemam sta da izgubim, mozda ga i zavolim ko nikog drugog! :yay:
By Dionysus
Nema lose namere sa tim sto si iz druge kulture to znam sigurno. Moja bivsa je strankinja koja zivi u Srbiji i upravo taj njen nacin ponasanja i razmisljanja nesvojstven Srbima me je privlaci o kod nje (izmedju ostalog). I iz iskustva znam da spoj ljudi iz dveju razlicitih (manje-vise) kultura moze da bude jako pozitivno i lepo iskustvo. Ti se njemu svidjah, ali si mu u isto vreme i drugaciji, nekako exotic, kao sto je ona meni bila. Iskoristi to i uzivaj!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
ne znam, mislim da se slazem sa nekim da zeli tako da te pridobije sto pre.
mada ja ne volim tako prebrzo da se sve desava, bolje je polako i sigurno :) ako je sudjeno imate sve vreme ovoga sveta :cheer:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Istestiraj coveka.Ne donosi zakljucke samo na osnovu istih ponovljenih situacija.Daj malo raznovrsnosti unesi,da bi znao na cemu je on,a i na cemu si ti.
:peca: :namig2:
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by *PiNkLoVe*
Nema lose namere sa tim sto si iz druge kulture to znam sigurno. Moja bivsa je strankinja koja zivi u Srbiji i upravo taj njen nacin ponasanja i razmisljanja nesvojstven Srbima me je privlaci o kod nje (izmedju ostalog). I iz iskustva znam da spoj ljudi iz dveju razlicitih (manje-vise) kultura moze da bude jako pozitivno i lepo iskustvo. Ti se njemu svidjah, ali si mu u isto vreme i drugaciji, nekako exotic, kao sto je ona meni bila. Iskoristi to i uzivaj!!!
Upravo tako! Njemu je to zanimljivo, sto rece ti "exotic". Posto sam sada skoro isao tamo u Bosnu i RS on mi vec trubi u glavu kako hoce da ide jednog dana samnom tamo da i to vidi. Oni su generalno spremniji da prihvate drugacije kulture i ljude nego sto su neki nasi spremni da prihvate njih i njihovu kulturu iako ovdje zive.

Odusevljen je nasom hranom, posto sam ga izveo jednom u jedan nas restoran a i pravio sam mu palacinke za dorucak.

A evo vec se nismo vidjeli par dana moram reci da mi nedostaje!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!