Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
hm...
dakle nisam ni sanjao da ću ikad postaviti temu ovog tipa ali ajde... da malo pojedem i sopstvena govna :smiley:

dakle pitanje je

da li ste ikada bili u odnosu s nekim sa kim ste potpuno, ali potpuno nekompatibilni i desinhronizovani?

u temama o kojima bi da razgovarate, u iskustvima koje imate, da ne pominjem u godinama rođenja u ličnim kartama, u vremenu kada spavate i ustajete, i tajmingu kada možete da se viđate, u svemu svemu svemu svemu... dopada vam se neka osoba i vi se njoj dopadate, i stalo vam je do nje, i stalo joj je do vas, ali... svaki kontakt je još jedan komad smešnog mimoilaženja...

:zongler:

dakle ne pričam o tome da vas privlači neko potpuno suprotan od vas... ne one jing i jang fore... već o tome da oboje uviđate koliko se, na neki način, jebiga, u samom odnosu NE poklapate (pa bez obzira koliko slični bili)

a pritom ipak ostajete jedno s drugim...

note: sam post je delimično iniciran opaskom koju mi dade poštovana gospođa Duda Maljković, kada reče da u lj***** nije bitno koliko ti je do nekoga stalo već koliko je cela stvar kompatibilna... :umiremumiremmajko:

dakle da čujem, mišljenja, pojmovi, kritike, iskustva, sećanja, nadanja i razlike

slobodno asocirajte :senilko:

Korisnikov avatar
By Allkey
Opposites attract... Mnogi govore... I ja delimično mogu da otvrdim... Jer imao sam ''drugaricu'' sa kojom sam se slagao odlično, bili smo u svakompogledu isti, čak nam se i horoskopski znak poklapao (užas)... SMuvali smo se. veza je trajala tri danam zamalo da krvi nije bilo...

Tako da kompatibilnost nije sve u vezi, postji tu nešto više... Jer bilo bi dosadno da smo totalno isti kao partner, zar ne?
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam vec godinu dana u vezi sa osobom sa kojom sam (jasno i meni i njoj) potpuno nekompatibilna od spavanja/ustajanja, preko interesa, nacina komunikacije,
Korisnikov avatar
By Frizerka
Au kume, sta te to snaslo :kiss: :mazi:
Neko mimoilazenje moze da tolerise, neko ne moze,
a sve zavisi od toga kakve su licnosti u celoj prici i kakve su sfere mimoilazenja.Mislim da vremenom ta mimoilazenja mogu da se prevazidju i svedu na jedan prihvatljiv nivo ukoliko postoji obostrano zalaganje. :boxer:
Ti si kume covek i nisi enzim da ti je potreban tacno "kompatibilan" supstrat da bi otpocela famozna reakcija zvana ljubav.

"Poslusaj srce svoje, za sebe uzmi najbolje" ....:gitara:
Korisnikov avatar
By Kitee
Ne. I mislim da ne bih ni mogla. Da bih uopste dosla u situaciju veze i mogucnosti da da zavolim nekog, moraju postojati izvesna poklapanja i kompatibilnosti. Ostra razlicitost me jako nervira i odbija, te samim tim smanjuje sansu za bilo kakav razvoj dubljih emocija.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Frizerka
Mislim da vremenom ta mimoilazenja mogu da se prevazidju i svedu na jedan prihvatljiv nivo ukoliko postoji obostrano zalaganje.
tacno tako!
ja to iz licnog iskustva.
Korisnikov avatar
By Deksi
Moja prosla i jedina "prava" veza je bila takva.....uzas! :nope:
Korisnikov avatar
By Zoe
Imala sam sa jednom devojkom, ali nismo dugo bile zajedno, koji mesec....... :cekam:
Mada, kad pomislim, da je iko bio kompatibilan sa mnom, jos bismo bili zajedno.......
Korisnikov avatar
By Adenim
ako su baze iste verujem da odnos moze procvetati bez obzira na planetarnu razlicitost.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam desinhronizovana sama sa sobom pa ne mogu ni ocekivati da se sinhronizujem sa drugim ljudima :wink: Sto se mene tice, taj odnos ce trajati ukoliko su razmimoilazenja u stvarima u kojima meni ne smeta nego me cak privlaci sto je tako. Recimo, volela bih da sam u tom pogledu takva ali ne mogu da budem. A ukoliko je rec o necemu sto meni smeta i ukoliko se te stvari koje mi smetaju skupljaju onda verovatno nece potrajati.
Korisnikov avatar
By bigirl
Desilo se.

Smuvali se (love at first sight stuff). Kresnuli ( :zev: ). Skontali posle dva dana kako se ništa ne kontamo (on priča ja na to "muuuuu", ja pričam on na to "a?") i još mali milion takvih razlika. I... Prosto se više nismo zvali...
Korisnikov avatar
By KiWi
Dešavalo se .. ali to ne traje dugo ... ne verujem da bih mogao da budem sa nekim ko je takav duže od dve nedelje ...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by tramp
ja sam vec godinu dana u vezi sa osobom sa kojom sam (jasno i meni i njoj) potpuno nekompatibilna od spavanja/ustajanja, preko interesa, nacina komunikacije,

LOL, ovo bi skoro od reci do reci mogla da napise osba sa kojom sam!!!

Ja - nocna ptica, zivim nocu, dan mi je samo za spavanje
(druga strana to tretira kao da imam slleping disorder)

Ja - temperamentna, ponekad verbalno agresivna, netolerantna prema naletu adrenalina
(druga strana smirena, ni sa kim se u zivotu ne svadja, samo iskulira neke ljude)

Ja - ljubomorna
(druga strana nikad ni na koga i ni na sta)

Ja - imam dane lenjosti i dokolice, kad ne zelim da ustanem iz kreveta
(drugoj strani je to nezamislivo)

Ja - depresivne krize s vremena na vreme
(druga strana je nepopravljivi optimista)

I tako dalje...

:sweet:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
suprotnosti se privlače, to je istina, ali od te veze "nema 'leba". meni taj conflicting schedule ne bi smetao samo prvih par meseci dok traje zaljubljenost.
Korisnikov avatar
By Zoe
@KissQueen lici na Zoe :shake:
By SUNNY B
pa recimo da sam tolerantna pa vecina stvari sa kojima se ne slazem prolazi na mala vrata. moja zena je prgava, do zla boga pakleno ljubomorna,razmazena (jos i ja tu doprinosim, recimo nedeljom pre podne ona spava a ja vucem kese povrca i mesa sa pijace), kompletno duhovno nekompatibilna samnom (pocnimo od muzike, preko knjiga koje ne cita do filmova koje gleda zavrsno sa generalnim (ne)interesovanjem za duhovno unapredivanje).ja sam sve suprotno i u pocetku me je sve to nerviralo, vadilo mi dzigericu dok se nisam jebeno navikla da mi je prosto cudno kad me neka cura poceska po kosi u klubu a ova moja ne napravi citav haos i ne zapocne omanji gradjanski rat zbog toga.nekako, uz malo dobre volje i ulozenog napora na pocetku, mogu da kazem da imam divnu vezu. i tako resavam stvari kada smo razlicite i nekompatibilne.

e sad, jednom mi se desilo da sam naletela na devojku koja je apsolutno suprotnog temperamenta,stava i razmisljanja ali smo nekako sve vreme funkcionisale savrseno i u svakom momentu smo se razumele. i dalje ne umem da objasnim sebi taj fenomen...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by KissQueen
Ja - nocna ptica, zivim nocu, dan mi je samo za spavanje
(druga strana to tretira kao da imam slleping disorder)
Q Q ... pa vi se onda samo zorom viđate!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!