Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Možda gospodin Slavko.
Nisam voleo taj crtani.
By fencysmurf
A jeste.

Gospodin Slavko i Gospodin Mirko, dva poburzoazena crvena revolucionara koje je kapitalizam uzeo pod svoje i kurtalisao ih recidiva njihove komunisticke mladosti.
Korisnikov avatar
By jukie
Meni se jedino svidela epizoda kada pokušavaju da ga smuvaju sa king-size ženskom aligatorkom pa joj on navodi kako nije dobar kandidat za muža i kaže "Grickam čips u krevetu" a ona odgovara "Hmm... ja više volim kikiriki"
Korisnikov avatar
By Mars
Svako emitovajne Laleta Gatora sam dozivljavao kao gubljenje dragocenog vremena predvidjenog za crtane na TV.
By Çâðê_DUP
Ma daj! Gori je Vitez Koja.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste. Ali tada je vec bilo vise izbora, vise termina. Manja zelja za crtanima kod mene mozda.
Korisnikov avatar
By jukie
Na RTS su u jutarnjem programu jedno vreme SVAKI DAN davali viteza Koju... tako da mi se zgadio... iako su imali par zanimljivih rečenica (ali ih treba izgovarati njihovim uvrnutim naglaskom):
- Jao Kojo, pa mi imamo morsko čudovište u jezeru
- Kojo junačino, pa ti si čudovište u čvor zavezao
- jeste da nisam princ iz bajke, ali sam zato baš lep kornjač
I kada je otišao da pokupi svog druga kuče iz kafilerije, a ovaj ga pita kako izgleda, a Koja objasni, a ovaj se smeje i kaže "pa niko tako glupavo ne izgleda", a Koja kaže zbunjeno "u pa jeste" i krene da odlazi, a kuče mu maše iz kaveza i viče "Kojo, pa ovde sam"
Korisnikov avatar
By Mortis
Zvrle.

Kako to niko ne zna?
Korisnikov avatar
By Mortis
I gde je mojih deset na sesti dolara?

Primam i australijske...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
meni koja nije uopste los , zbog tih blentavih fora

omiljena mi je

Centrala, dajte mi viteza koju - na njegov racun!
:lol:

ni lale gator mi nije bio los, mada ga ne videh vise hiljada godina, a juce se bas nesto setih njega i evo teme na forumu o njemu!

meni je bezveze onaj vuk vule, vucko (takodje Hanna Barbera)... mada je i tu bilo par odvala...

steta sto nema vise takvih crtanih :sigh:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Mars
Svako emitovajne Laleta Gatora sam dozivljavao kao gubljenje dragocenog vremena predvidjenog za crtane na TV.
kako, zaboga, ne voleti stvorenje kao što je ovo:

Slika

Slika

Slika

Slika

uzimam jednog za avatar :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Eto... Valjda zato sto su meni drugi bili sladji.

:poklon: :jelka: :dedamraz: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Vlada T
A kako se zvao onaj crtani sa porodicom medveda sa US Juga? Oni su kao white trash....
Korisnikov avatar
By jukie
Misliš na medveda Jogija?
ali ja sam iskreno odgledao samo jednu epizodu i nije mi se svidelo.
Doduše ima i jedan poseban "film" gde ima ogroman glupi mladunac i njegov mali otac. To me boli kad gledam...

Inače pade mi na pamet onaj crtani sa Generalovom radnjom. Tu medved Bole, oposum Mile, sova Buljko i miš Micko pomažu deki Generalu da vodi prodavničicu u nekoj selendri.
U jednoj epizodi se pojavljuje "muška lepotica lasica" koji samo češlja svoje krzno i ne sme ništa zanimljivo da jede da mu se ne pokvari kvalitet krzna.
Onda krene neki lovac da ga juri i oni mu svi pomažu da utekne, dok na kraju lasica ne upadne u blato i sav se umaže i lovac kaže "fuj, ala gadno izgleda" i baci ga.
Onda ovi ostali kažu "žao nam je što si upropastio svoje divno krzno".
A on odgovara "šta vam je, bar sam ostao živ".
"E pa sad možeš po ceo dan da se igraš sa nama"
"I da jedeš kajganu"
"I ostale đakonije"
By fencysmurf
ne , misli na crtac koji se kod nas zvao Porodica Shalabajzerica... Sa onom medvedicom koja govori "tanta" kroz noc... I koji se shibaju sa Krsticima...
Korisnikov avatar
By jukie
Imam neku blagu maglovitu predstavu, ali mislim da su mi Šalabajzerići nepoznati...

btw na Košavi ide neka sinhronizovana igrana američka serija gde svim likovima (i osobama koje pomenu usput, tipa danas sam video Jovicu Krstića) daju srpska imena... umirem od smeha svaki put kad to čujem...
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by jukie
Imam neku blagu maglovitu predstavu, ali mislim da su mi Šalabajzerići nepoznati...

btw na Košavi ide neka sinhronizovana igrana američka serija gde svim likovima (i osobama koje pomenu usput, tipa danas sam video Jovicu Krstića) daju srpska imena... umirem od smeha svaki put kad to čujem...
Idu i dalje.
Jednom je onaj lik rekao: Vidimo se na Kalenić pijaci.
Sledeća scena bio je Menhetn.
Korisnikov avatar
By jukie
Koletova devojka: Pa neću opet da idemo na Palić
Kole: Pa što, tamo je baš lepo, a i Subotica je odmah tu

Zlatko: moji roditelji neće da mi kupe kartu da za Božić dođem kod njih u Arilje
...
Zlatko: kad sam bio mali, otac bi nas za Božić stavio u kola i onda bismo išli u Čačak
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!