Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by NbegiHaha, dobiće ogromne pare od one Samsungove reklame...
Zgrada kod Hajata je poslovna zgrada građevinske firme "Rad", nikada nije dovršena, firma je u stečaju, gubicima, i to tako godinama stoji...
Originally posted by AllkeyTa zgrada je mozda najlepsa na NBG-u, cak i sada, kada nije u potpunosti zavrsena.Originally posted by NbegiHaha, dobiće ogromne pare od one Samsungove reklame...
Zgrada kod Hajata je poslovna zgrada građevinske firme "Rad", nikada nije dovršena, firma je u stečaju, gubicima, i to tako godinama stoji...![]()
![]()
![]()
A reklama je do jaja, mnogo mi se dopada...![]()
Originally posted by UlixUlix mi je javio da gradi lepu građevinu. Zato ga i nema na forumu. A šta biste vi gradili?Originally posted by SunceSkoro sam kod deckove drugarice prelistavao jednu enciklopediju arhitekture i tu pronasao jednu Zlokovicevu vilu koja mi se mnogo dopala. Cini mi se da ona vise i ne postoji u originalnom obliku...
Kakvu biste zgradu sagradili da možete? Gde bi se nalazila?
Ako bih mogao da maznem nekom arhitekti delo, mozda bi to bila kuca Robi, Frenk Lojd Rajta ili kuca Stajner Adolfa Losa.
U svakom slucaju, bilo bi mnogo betona i sto manje stakla.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!