Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Pa kod tebe je tako, kod njega - drugacije...
Ko zna kakvi su njegovi, i cela porodica. Ima na svetu ljudi - sacuvaj me Boze...
On nikada nije nista lose rekao o decku. Samo o porodici. Dakle, on se i slaze sa tvojim zakljuckom: veza traje deset godina - i to je to, to je ono pravo!
By Ulix
To je ono pravo, a ipak se toga stidi...
Korisnikov avatar
By ...
Ne stidi se on toga, vec se samo boji reakcije svoje porodice. Dakle - ne stid, vec strah. To je potpuno razlicito. I razumem ga. Bog zna kakvi su mu roditelji, tetke, strine, a tek ujaci i ujne, o stricevima da i ne govorimo!
By Ulix
Razumem strah.
Ali ne razumem toliko uzivljavanje u ulogu zrtve.

Mada, kao sto si rekao, ima lepote u tragikomediji.
Korisnikov avatar
By ...
A da ipak pokusas da ga shvatis (sa sve uzivljavanjem u ulozi zrtve...?) I to uzivljavanje u ulogu zrtve sigurno ima svoj razlog (da pozovemo Frojda?)...

Kad smo kod dramatizovanja, evo sta je meni najdrazi Krleza napisao tvom najdrazem Kisu: "ne dramatizujte stvar samu po sebi sasvim naravnu i logicnu. [...] pa sta se tome cudite kao Pop Jocina Frajla? Pustite tu olujicu u casi vode neka prohuji."

Ja ne mislim kao Krleza da je Kisova situacija bila vise komicna nego tragicna, a isto to ne mislim i o situaciji koja je postala off topic ove teme...
By Ulix
Kad smo kod offtopica:
Originally posted by ...
Kad smo kod dramatizovanja, evo sta je meni najdrazi Krleza napisao tvom najdrazem Kisu: "ne dramatizujte stvar samu po sebi sasvim naravnu i logicnu. [...] pa sta se tome cudite kao Pop Jocina Frajla? Pustite tu olujicu u casi vode neka prohuji."
:smeh:

Dragi Krleza. :)

Odakle ti to? :hyper:
Korisnikov avatar
By ...
Pismo je iz prepiske Kisa (ovo je nastalo kada mu je Kis pisao o tome sta mu se dogadja povodom "Grobnice..." i bio uzivljen u ulozi, sto bi rekao ti, "hronicne autoindukovane zrtve", pa Krleza odgovorio malo cinicno - ah, sta bi sve Kis dao da ima taj cinizam, ali nije mu bio prirodjen pa ga je stvarao/ pisao/ natpisivao/ kreirao/ folirao- i hladno).
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni je cela prica bila krajnje simpaticna dok nisam procitala da su njih dvojica zajedno vec 10 godina. Ej, 10 godina, i posle toliko vremena
a) niko nista nije izvalio, i dalje im prolazi fora 'najbolji drug'
b) njih dvojica i dalje nemaju muda da kazu - jebite se svi, mi se volimo!

10 godina, covece... Nije to mala stvar...
Korisnikov avatar
By Deepblue
Originally posted by KissQueen
Meni je cela prica bila krajnje simpaticna dok nisam procitala da su njih dvojica zajedno vec 10 godina. Ej, 10 godina, i posle toliko vremena

A) Izvini, ali sto veza duze traje to bi okolini trebalo da bude lakse da poveruje da su stvarno najbolji drugovi. Najlaksi nacin da provalis da je neko gay je ako vidis da mu se najbolji drugovi menjaju (danas sve vreme provodi sa Perom, sledece nedelje je nerazdvojan od Zike, pre mesec dana na selo je vodio Miku na selo... you get the picture).

B) Valjda su zajedno 10 godina zato sto je NJIMA stalo da budu zajedno, a ne da paradiraju svojom vezom pred okolinom. Nikada nisam preterano patio sto ne idem na pecanje sa caletom moga decka ili sto on nije dolazio redovno na nedeljni rucak, bitno mi je bilo vreme koje smo MI SAMI provodili zajedno.

I nisu svi blazeni tolerantnom porodicom i familijom, deviznim racunom u banci, sopstvenim stanom, sigurnim poslom, proverenim krugom prijatelja... da mogu da "odjebavaju" ljude iz svoje okoline kad god im prekurce sa svojom homofobijom.
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Deepblue
Originally posted by KissQueen

A) Izvini, ali sto veza duze traje to bi okolini trebalo da bude lakse da poveruje da su stvarno najbolji drugovi. Najlaksi nacin da provalis da je neko gay je ako vidis da mu se najbolji drugovi menjaju (danas sve vreme provodi sa Perom, sledece nedelje je nerazdvojan od Zike, pre mesec dana na selo je vodio Miku na selo... you get the picture).

B) Valjda su zajedno 10 godina zato sto je NJIMA stalo da budu zajedno, a ne da paradiraju svojom vezom pred okolinom. Nikada nisam preterano patio sto ne idem na pecanje sa caletom moga decka ili sto on nije dolazio redovno na nedeljni rucak, bitno mi je bilo vreme koje smo MI SAMI provodili zajedno.

I nisu svi blazeni tolerantnom porodicom i familijom, deviznim racunom u banci, sopstvenim stanom, sigurnim poslom, proverenim krugom prijatelja... da mogu da "odjebavaju" ljude iz svoje okoline kad god im prekurce sa svojom homofobijom.
TAKO JE!
Korisnikov avatar
By Zibro
hello ...

raspisaste se vi na ovu temu a mene ni od korova

khm !

Elem !

naravno da se moze pricati i o medjusobnog jebanju do ludila na 100 razlicitih nacina u sumi ( i na deset miliona drugih mesta za sve ove godine ) ,
o odjebavanju idijota koji nam se mesaju u zivot ,
o faxu a sada vec i o poslu u kome smo obojica jebeno uspesni , o zajednockim putovanima , gomilama problema koje meljemo zubima a koji bi sjebali 90% ljudi koje znam itd itd itd .......

ali ja JEDNOSTAVNO SADA NISAM HTEO DA PISEM O TOME VEC o tom jednom vikendu , o toj jednoj emociji , jednoim trenutku i o tom jednom meni simpaticnom zajednickom pranju zuba .....

a neki ljudi skapiraju da se radi o dva pacenika koji nista drugo od zivota nemaju osim da se s vremena na vreme uhvate za ruke da uzdisu i da oplakuju svoji ukletu sudbinu ////
PA DA LI VI LJUDI IMATE MOZGA

Do duse svaki tekst je bezlican i svako u pricu projektuje deo sebe
( to mu dodje nesto kao Rosahove tablice )
samo tako mogu da objasnim zasto ljudi celu pricu kapiraju kao patetiku ...
Meni recimo nikada na osnovu teksta u kome neko
( u ovom slucaju ja ) npr kaze da mi je dokurcilo sto ga stalno pitaju za ribu ne bi palo na pamet da je sad taj neko danima uplakana grdno potresena " zrtva "

jednostavno takav model je nepojmljiv u mom razmisljanju ali nekima ocigledno to prvo pada na pamet ... A Zasto ???
Korisnikov avatar
By Zibro
ispravka ... nismo zajedno 10 godina , za koji mesec punimo 9 :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Verovatno je to stvar temperamenta... Ja bih verovatno dobila neku tesku dijagnozu (cija sifra pocinje slovom F) da moram skoro 9 godina da se foliram i smisljam price i izgovore. Kad sam bila mladja, to je bilo normalno, cak i nezamislvo da bude drugacije, a onda ti jednostavno svo to foliranje koqrci... Da li treba uopste da napomenem da od tolerantne familije i deviznog racuna i sopstvenog stana i sigurnog posla nema ni najave, jedino krug proverenih prijatelja dolazi u obzir od pobrojanog. I pored svega toga - snadjes se za neki normalan zivot, ne zeleci da se foliras ni pred kim.
Korisnikov avatar
By Deepblue
Da u pravu si verovatno je to stvar temperamenta... ali i objektivnih okolnosti. Ljudi procene koliko im je autovanje vazno i sta mogu time da izgube i onda donesu odluku sta ce i kako ce (i kome ce da se autuju).

A neki se foliraju celog zivota pa im nista ne fali, pri tom ne mislim samo na gay osobe. Kako kaze Nadezda Milenkovic: "Ako vam je dobro, onda nista..."

Ne vidim samo zasto povezujes vezu sa autovanjem. Ja sam se svojima autovao bas onda kada sam procenio da bih uskoro mogao da postanem slobodni strelac.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!