Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
dobra je ova tema.. ove slike treba imati kada zatreba... inače, sve što te zanima a ne bi da širiš sa celim forumom, pitaj na Yahoo Answers... čudo jedno šta sve može tamo da se nauči...
Korisnikov avatar
By Zibro
Hvala Pazzaz !!! , upravo sam
isprobao i jedno i drugo
ovi tvoji cvorovi su mnooogo bolji !
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam to naučio u noćnom vozu NS-BG kad sam trešten od vodke išao na LnQ parti pre dosta vremena... :lood:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sjajno ! :klap:
Godinama sam izbegavao da naucim kako se vezuje kravata, nego sam ih samo onako vezane skidao preko glave i posle ih ponovo stavljao.
Sad cu da naucim.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a jeste li videli da u hrvatskoj neki umetnik hoce da stavi kravatu duz cijele obale i kontinentalne granice bliske nam susjedne drzave... zove je croata... ludo...:gitara:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja ne znam sto je to ljudima problem.

Nikada nisam nosio kravatu, a znam da ih vezujem od 10te god, naucio me cale.

Te hocu da pitam sto vam je to trip?

Nemate nikoga da vam pokaze ili sta?
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Zibro
Help please !
kako se vezuje cvor na kravati ? :zvezdice:
Hah, ni ja to ne znam niti sam ikad znao, a kad god uzmem da vežem istu, na neki čudan način uspem da je vežem. Oh.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Meni su pokazali bezbrojno mnogo puta, ali i dalje ne umem.

A u dijagrame samo mogu da gledam bez tracka razumevanja.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
... zove je croata... ludo... :gitara:
Ima onih koji su vrlo ubedjeni da je to bas njihov izum.

Verujem u to odprilike isto kao i pokojnoj Milji Vujanovic kad je pricala da su Pariz i Barcelona srpski gradovi.

:poklon: :jelka: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Mars
....a o temi

Ja ovakve dijagrame imam na papiricima, koje cuvam na sigurnom mestu. Bez njih sam izgubljen. Dobio ih nekad uz neke kravate, plastificirao i jedino tako umem da vezem.

:poklon: :jelka: :ledeni:
By pčelica
Mene je moj veseli tata naučio
da vezujem kravatu pred matursko veče,
da bih "ispala faca ako mi se pratiocu odveže" (?!).
:doh:
btw najgore su mi one instant leptir mašne i kravate...
fuj!
Korisnikov avatar
By Kitee
Kravatu sam naucila da vezujem kada sam sa tadasnjim deckom isla na proslavu mature... A leptir masnu nikad nisam znala da vezujem, a bas me zanima...
Korisnikov avatar
By Mortis
Postoje jos i Shelby i polu-Windsor cvorovi... Shelby cvor je interesantan jer drzi kravatu u mnogo sirem obrucu, mozes da raskopcas kosulju ispod (par dugmica) a da i dalje izgledas uredno. Mada uglavnom koristim prvu varijantu. Znam da vezem kravatu od osnovne, jako je lako zapamtiti prvu varijantu, obmotaj dvaput oko uzeg kraja pa provuci kroz drugi namotaj (ko razume, shvatice)... Secam se, drugi srednje, drugar bi da bude faca, doneo kravatu, ali ja jedini u skoli znam da je vezem. Vic je sto nisam znao da je vezem na njemu, vec sam je vezao sebi oko vrata, olabavio, dao njemu, on je stegao. Mislim da i dalje ne bih mogao da vezem kravatu drugome.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Pipin
Gorepomenuti Shelby knot link
Ne kapiram...
Korisnikov avatar
By VANGEL
"'GRAVATA''

PA LEPO SE VEZUJE:lol:
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Koliko god to cudno zvucalo, ja umem da vezujem vise cvorova na kravati. Najbolje je da odes na AskMen.com
Tamo imas gomilu saveta za muskarce i sajt je prilicno opsiran. Imas savete o ishrani, sportu, stilu zivota, oblacenju, ponasanju na poslu i ostale sitnice...
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
wolim lepe krawatice da widim kao na owom mom awataru,kad nekome stoji,a leptir masne i krawate groznic ne mogu da smislim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!