Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by xyzUsila si sve narkose, jos samo injekciono da pocnes unositi i steroide i...
Pa zavisi za sta ti treba. Sami suplementi su ti samo 10% vezani za rezultat u smislu brzeg napredovanja, sve ostalo ti cini dobar plan ishrane i treninga i pridrzavanje istog. Ukoliko ishrana nije pod konac, dzaba ce ti biti i svi supplementi ovog sveta.
Ja sam trenutno u fazi definicije pa od supplemenata koristim Centrumov Performance multivitamin i vitamin C, Natural Wealth Omega 3 masne kiseline, posle treninga EAS Whey protein 100% u sejku zajedno sa EAS L-Glutaminom koga inace uzimam i pre treninga i tecni L-Carnitin 1000mg koji takodje ide pre treninga. Tome ponekad dodam i E vitamin u periodu ciklusa. Eto, to je to i sve bi bilo super samo da nisu toliko skupi![]()
Originally posted by Delete
Usila si sve narkose, jos samo injekciono da pocnes unositi i steroide i...![]()
Originally posted by xyzMa sve su to steroidi
i ne spominji steroide. jos ce neko da se nadje pametan pa da kaze da je surutka steroid, kao moja drugarica kad me videla kako mutim shejk![]()
Sto se surutke tice, jedno je izolat surutke (konkretnije ISO Whey), a nesto sasvim drugo ona obicna surutka. Izolat je hemijskim postupkom uklonjena mlecna mast(laktoza) dok je kod obicne surutke procenat laktoze prevelik,tako da ces se samo ugojiti i usput naneti opterecenje digestivnom traktu, a uz to procenat proteina je premali da bi se isplatilo ovako nesto....
Originally posted by ^RAY^A dekstrozu? Mis`im, kreatin bez dekstroze, bar po mom misljenju nema nekih efekata.
Ma naravno..ovde nije rec o steroidima vec o suplementima,zna se sta su suplementi.ja koristim Whey firme Max Factor u shejkeru,GH Max od Univerzala,Centrum multivitamini ono tipa one dahy formula.Sada dok vezbam uzimam i creatin ali ne vidim bas da radi.
Originally posted by Deletepa, kreatin nije ucinkovit bez dekstroze...Originally posted by ^RAY^A dekstrozu? Mis`im, kreatin bez dekstroze, bar po mom misljenju nema nekih efekata.
Ma naravno..ovde nije rec o steroidima vec o suplementima,zna se sta su suplementi.ja koristim Whey firme Max Factor u shejkeru,GH Max od Univerzala,Centrum multivitamini ono tipa one dahy formula.Sada dok vezbam uzimam i creatin ali ne vidim bas da radi.
Mada, ja kreatin niti preporucujem, kao suplement, pre sam za proteine, jer pri ovoj zadnjoj kombinaciji masa ostaje i nakon prekida konzumiranja ovoga, dok posle kreatina masa se smanjuje (nazalost, licno iskustvo, mada se mnogi ne bi slozili sa mojom tvrdnjom)
Originally posted by Deletepostavi, postavi!!!!
@^RAY^
Je l` mozes da postavis neku svoju slicicu, cisto da vidimo kako izgledas? Bas me interesuje, buduci da koristis sve to.
Originally posted by xyzjust GREAT!
i ne spominji steroide. jos ce neko da se nadje pametan pa da kaze da je surutka steroid, kao moja drugarica kad me videla kako mutim shejk![]()
Mada, ja kreatin niti preporucujem, kao suplement, pre sam za proteine, jer pri ovoj zadnjoj kombinaciji masa ostaje i nakon prekida konzumiranja ovoga, dok posle kreatina masa se smanjuje (nazalost, licno iskustvo, mada se mnogi ne bi slozili sa mojom tvrdnjom)
Originally posted by RenoirPa, vidis, znam neke ljude koji su sedmicama koristili kreatin "na suvo" i kukali kako trose citavo bogatstvo na to a nema nikakvog veceg efekta.
pa, kreatin nije ucinkovit bez dekstroze...
to se, valjda, podrazumeva...
Originally posted by RenoirMa kreatin je meni suvise "jak", sa dobrom proteinskom ishranom, cestim obrocima+Whey i dekstroza mislim da ispunjavam 99% sopstvenih potreba za proteinima, meni i ne treba vise.
meni kreatin dobro dodje preko leta![]()
to si i videla sa slika...
a jeste da se posle 'smanjis' malo...
ali, redovna teretana i vezbe bas ne mogu da te smanje mnogo![]()
cekam februar pa da probam 'ono' ....Delete, ti znas what I am talking about!![]()
Originally posted by Vlada TSve to zajedno, ili pak izbacujes Whey iz te kombinacije? Praksa je obicno da se koristi ili Whey+dekstroza, ili kreatin+dekstroza, malo je previse sve to zajedno...ali opet, ti znas najbolje svoje potrebe i mogucnosti.
Whey protein i dekstrozu, za koji dan krecem i sa kreatinom.
Originally posted by DeleteVidecemo. Ako se pretvorim u Hulka, zahvalicu Djevi MarijiOriginally posted by Vlada TSve to zajedno, ili pak izbacujes Whey iz te kombinacije? Praksa je obicno da se koristi ili Whey+dekstroza, ili kreatin+dekstroza, malo je previse sve to zajedno...ali opet, ti znas najbolje svoje potrebe i mogucnosti.
Whey protein i dekstrozu, za koji dan krecem i sa kreatinom.
Originally posted by xyzMnogo je par nedelja za punjenje.
RAY kako to da te ne radi? koliko ga vec koristis? jesi prosao fazu punjenja? koliko sam cula, mora da prodje par nedelja da bi se videli neki lepi rezultati. i dobro ti kaze dellete, moras da ga uzimas sa 30tak grama dekstroze (mozes da se kupi u svakoj radnji zdrave hrane)
Originally posted by DeleteOriginally posted by xyzMnogo je par nedelja za punjenje.
RAY kako to da te ne radi? koliko ga vec koristis? jesi prosao fazu punjenja? koliko sam cula, mora da prodje par nedelja da bi se videli neki lepi rezultati. i dobro ti kaze dellete, moras da ga uzimas sa 30tak grama dekstroze (mozes da se kupi u svakoj radnji zdrave hrane)
Originally posted by ^RAY^
Ma ja sam se tek upustio u celo to pozoriste zvano TERETANA![]()
Za nekoliko meseci mislim da cu biti u prilici da vam pokazem svoj torzo:teg:
Originally posted by xyzNa kraju krajeva, ako nam veruje, moze i nas da pitaOriginally posted by ^RAY^
onda dobro pazi kako i sta unosis i potrazi sto vise informacija na netu "kako kad i koliko" jer i sitnice znaju da uticu.. tipa neki preporucuju da se uzima u toploj vodi sa dexom, drugi u soku, itd itd... da ne ispadne posle da si bacio pare, a sve to previse kosta![]()
samo napred!!![]()
Originally posted by ^RAY^nekoliko meseci
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!