Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ulix
Originally posted by ms-dynamite
pre tri godine ja bi verovatno skocila do neba i pricala o ljubavi tipa Andric i Jelena..sad znam da Andric mora da je naletao i na neke druge zene sa kojima je susret bio malo materijalniji..
Mi ovde govorimo o vezama, a to nije termin koji mozemo upotrebiti kada govorimo o Andricu i Jeleni.

Andric nije naletao ni na svoju zenu, a ne na neke sa strane. :P
(Koliko sam nacuo, jeste naletao na neke diplomate, ili su oni naletali na njega, ne znam...)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
"You Owe Me Nothing In Return"

I'll give you countless amounts of outright acceptance if you want it
I will give you encouragement to choose the path that you want if you need it
You can speak of anger and doubts your fears and freak outs and I'll hold it
You can share your so-called shame filled accounts of times in your life and I won't judge it
(and there are no strings attached to it)

You owe me nothing for giving the love that I give
You owe me nothing for caring the way that I have
I give you thanks for receiving it's my privilege
And you owe me nothing in return

You can ask for space for yourself and only yourself and I'll grant it
You can ask for freedom as well or time to travel and you'll have it
You can ask to live by yourself or love someone else and I'll support it
You can ask for anything you want anything at all and I'll understand it
(and there are no strings attached to it)

I bet you're wondering when the next payback shoe will eventually drop
I bet you're wondering when my conditional police will force you to cough up
I bet wonder how far you have now danced you way back into debt
This is the only kind of love as I understand it that there really is

You can express your deepest of truths even if it means I'll lose you and I'll hear it
You can fall into the abyss on your way to your bliss I'll empathize with
You can say that you have to skip town to chase your passion I'll hear it
You can even hit rock bottom have a mid-life crisis and I'll hold it
(and there are no strings attached)

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Naravno da ima. Kao sto ih imam i ja.
I, naravno, svako od nas ima pravo da odluci sta se nakon toga zbiva.
Korisnikov avatar
By Blady
Uh..... naravno da ima, ali ne cinite to !!
Korisnikov avatar
By Kitee
"Prava"? A ko definise necija "prava"? I cime neko zasluzuje da mu ista budu dodeljena ili ne? :cekam:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Mr Dee
so much for the true love!

Slika
:pucaodsmeha:

Baba-Ursula je genijalna! :love:
Korisnikov avatar
By someone
malo mi to glupo zwuchi,kako neko moze imati "prawo" da prewari nekoga? Narawno da moze prewariti,i ako to hoce da uradi niko ga nece sprechiti u tome. . ali "prawo" da prewari nekoga sa kim je u wezi i koga pretpostawljamo da "woli" po mom mishljenju nema.I dalje ne razumem prewaru,ako ti se neko wec toliko swidi,zashto lepo ne raskinuti sa osobom koja bi bila prewarena i uziwati sa tim koji ti se swidio?
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa ne mozes nikome osporiti nista pa ni to...
ali polazim od sebe, ja ne bih to uradio, a da ta osoba to uradi, ostavio bih je bez razmisljanja, znaci da me nije vredna...
ali kao sto sam rekao u nekoj drugoj temi... oprostio bih jednu prevaru i to osobi do koje mi je mnogo stalo....
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by *deni*
Hajdete, ljudi, sta ste svi na kraj srca ?
Pametne zene ovako razmisljaju:
Neka ganja kurve okolo koliko god hoce, sve dok mi celu platu donosi u kucu, na ruke.
:yes:
:smeh:

jedan gastarbajter iz komšiluka mi je rekao kako mu žena govori:
"miriši gde hoćeš, ali jedi kod kuće" :molise:

on topic: ima, ali ne znam kakva bi bila moja reakcija....:predaja:
Korisnikov avatar
By Kittrie
nisam citala temu, ali odgovor na naslov:

naravno da ima pravo da te prevari !!

sad , sto to mozda nije ok po tebi, drugima, ili za vasu vezu i lalallalal... su druge stvari poTpuno.

ali , da li ima PRAVO? -ima ga.
kao sto i TI imas pravo da raDiss sve i svasta u svom zivotu.

so, nije poenta 'poseDovanja prava' , jer ljudSSka bica imaju PRAVO da rade caK i raDnje koje ne samo pish nego i fiZ ugrozavaju drugu ossobu (pod ussloFOm da preDstavlja uzajamnu zelju) itd...

pretpoSTavljam da tebe interesuje da li mi miSSLimo da li je to ok?

sa te strane, mislim da nije bitno sTA mi mislimo, nego da TI IMAS PRAVO DA MISLIS STA ZELIS DA MISLIS I PONASAS SE SHODNO.
Korisnikov avatar
By DeVision
ne bih volela da ima to pravo, ali neke stvari ne mozes iskontrolisati. U svakom slucaju, ko zeli da zivi sa posledicama, taj ce ziveti zarad prevare. Ja bih to pravo dala onima koji zaista to mogu da urade i da posle toga budu mirne savesti kako partner/ka to ne bi osetio/la i kada se za to nikad ne bi saznalo. A posto svi pricaju istu pricu, zasto onda ne bi varali zajedno tj 2 na 1 :spin:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by Ulix
Ima pravo u smislu da ga fizicki nista ne sprecava. Meni, svakako, ne pada napamet da ga nadgledam i uhodim; moj decko ima svo moje poverenje. Od njega ocekujem samo iskrenost; ukoliko bi me i prevario, ocekivao bih da mi to i kaze. A onda bismo videli kako i sta dalje.
:up: Slažem se u potpunosti sa gorenavedenim...
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
pre tri godine ja bi verovatno skocila do neba i pricala o ljubavi tipa Andric i Jelena..sad znam da Andric mora da je naletao i na neke druge zene sa kojima je susret bio malo materijalniji..
Mi ovde govorimo o vezama, a to nije termin koji mozemo upotrebiti kada govorimo o Andricu i Jeleni.

(Koliko sam nacuo, jeste naletao na neke diplomate, ili su oni naletali na njega, ne znam...)
A to da Andric nije naletao na zene se isto toliko da dokazati koliko i za diplomate muskog roda..a Jelenu mozes pratiti kroz citav njegov zivot..stvar je u predanosti..vernosti ideji..
By SUNNY B
naravno da ima. pitanje je da li ce ikada vise imati moje puno poverenje. a sebi sam to pravo pre par godina oduzela.
By Ulix

A to da Andric nije naletao na zene se isto toliko da dokazati koliko i za diplomate muskog roda..a Jelenu mozes pratiti kroz citav njegov zivot..stvar je u predanosti..vernosti ideji..
Da, ali je Jelena fikcija, i to treba imati na umu.
Ne kazem da predanost i vernost nisu moguci, ja cvrsto verujem da jesu (ili: moram da verujem da jesu), samo ne znam da li na takav nacin, tako opsesivno.
Velike ljubavi nisu uvek bile povezane i sa vernoscu. Pogledaj Alena Ginzberga i Pitera Orlovskog. Oni su se ludo voleli, ali je to bila otvorena veza, da otvorenija ne moze biti. Da se zadrzimo u domenu knjizevnosti i knjizevnika: Vladimir i Vera Nabokov su bili nerazdvojni i ludo su se voleli. Jedno bez drugog nisu mogli. Pa je opet Vladimir nju prevario, sto je u jednom trenutku dovelo u pitanje njihov brak. I da nije bilo te i tolike ljubavi, njihov bi se brak raspao u tom momentu. Ali nije, opstao je.
Korisnikov avatar
By Madonna
naravno da ima.

kao što i ja imam pravo da mu zbog toga izbijem zube.
By alexandermagic
Naravno da nema i bio bi polomljen i ostavljen čim to saznam, a saznao bih.

Ukoliko želi biti s nekim, treba mi to prethodno i reći, kao što i ja radim. Tad to nije prevara.
Korisnikov avatar
By albatros
to je njegovo pravo,pitanje je kakva je licnost ako to uradi.
By tasa
ima pravo kao sto ja imam pravo da to tolerisem ili odem :ozbiljan:
By Hans
Partner naravno to može da uradi ali ja nikada nisam drugi, rezerva, zamena. Obično sam toliko intuitivan da odem i pre nego što se to desi.
Ako oprostite jednom, desiće se ponovo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.

a ne.....
bilo kakva vrsta prevare je izdaja, a to ne trpim. Dogovor se zna unapred, pokazi karte, sve je okej, sve mozemo da se dogovorimo-sto znaci ako sam ja poli, ko sto jesam, a lepo znaju obe strane, i nemaju problem sa tim, to aposolutno ne moze da se klasifikuje kao prevara. E sada da se ja jebavam iza ledja, e to jeste...to je zamorno, bedno, end not maj stajl:bye:
5 godina kasnije, opet isto.

Samo bih dodala da nemam problem sa tim da to druga strana uradi, ali da to ne saznam od nekog drugog, i da to jednostavno-od mene ne krije.
Dogovorimo se ko ljudi, i ako su razlozi jasni i cisti, treba se ponasati kao zrela i razumna osoba.

Da ja sada ne daj boze budem bedriden il dugo u inostranstvu, ili koji god da je razuman razlog - ne vidim odakle bih imala pravo da nekome zameram sto hoce da zadovolji obicnu fizicku potrebu.

Imala bih veliki problem ako zeli da spava sa nekim, a da sa druge strane ne zadovoljava moje potrebe; tjest, ne bih imala problem, jer bih u tom slucaju raskinula izoma'.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by alexandermagic

Naravno da nema i bio bi polomljen i ostavljen čim to saznam, a saznao bih.

Ukoliko želi biti s nekim, treba mi to prethodno i reći, kao što i ja radim. Tad to nije prevara.
POLOMLJEN? U jebote, sve razumem, ali ekstremno fizičko nasilje zbog toga što neko nije obavešten da mu partner gura kitu u tuđu guzu je previše.

Prevara, btw, u ovom smislu ne postoji. To šo se neko jebao van veze nije prevara, već istina seksualne želje koja NIKADA nije fokusirana na jednu osobu. Postoje samo represivna moralna ograničenja u domenu seksualnog izbora koja partneri nameću jedno drugom, ponašajući se prema partneru kao prema objektu u privatnom vlasništvu koji pripada njima i samo njima. A to što se tu neko oseća dramatično povređenim nakon "prevare" -- pa to je samo stvar internalizacije i prihvatanja igranja po tim glupim moralističkim načelima.

Što više seksa van veze, tim partner seksualno realizovaniji, pa i bolja veza.
By Kragi
ne :D

dobro ima pravo, ali vise mene ne bi imao pored sebe :D

to mi je prva stavka svake veze - nema sexa sa drugima ni pod kojim uslovima, u suprotnom trazi nekoga za poligamni odnos.

:D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma prevara je tako pfffffffff da bi se ljudi vekovima i vekovima i vekovima cimali oko toga i pravili drame, raskidali, mirili, svadjali. Postoje gore stvari koje moze da ti uradi neko/a sa kime/kojom si u vezi i da bole mnogo vise nego ova fizikalija.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Zwezdica

Ma prevara je tako pfffffffff da bi se ljudi vekovima i vekovima i vekovima cimali oko toga i pravili drame, raskidali, mirili, svadjali. Postoje gore stvari koje moze da ti uradi neko/a sa kime/kojom si u vezi i da bole mnogo vise nego ova fizikalija.
hahaha, kao npr? da ubijes partenra nozem na spavanju? :smeh:

ne znam sta to moze da boli vise od izdaje i lazi. rec i delo mogu da poseku jace i dublje od maca.

ne znam da li bi se oni koji su prevareni slozili sa tobom. dok oni koji varaju verovatno bi.

ont :

naravno da moja partnerka ima pravo da me prevari, ona ima svako moguce pravo na ovom svetu, ali svako delo ima svoje posledice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!