Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by nemke18god
Da li praktikujete raskid preko SMS poruke?
Originally posted by devokICAMada neces vjerovati ona ga i dalje voli.To je prijateljica mog druga, cesto se vidimo, pa se zali kako ne moze da ga zaboravi.Originally posted by SeamanBoze, kako mi se gade muske pizde:mad:
Tako rade pizde.
Znam djevojku koja je bila sa jednim momkom 2 god, a on je raskinuo na taj nacin."Prava" muskarcina.
ucinio joj je uslugu i pokazao svoje lice!
koje chojstvo i junastvo![]()
Originally posted by KiwiKo me je terao da ovo pišem ... Moj bivši je raskinuo samnom takođe telefonom, doduše zvao je (ali su pre toga stizale poruke koje nagoveštavaju da će raskinuti samnom) ... Ima li šta gore od raskida telefonom dok si u prepunom autobusu i jedva se gužvaš sa babama na jednoj nozi...
Zar to iko radi? Meni se još nije desilo ... Šta mislim? Parktično, ali veoma bezobrazno!
Originally posted by DeepblueHehe... Prava gradacija. Lepo receno.
Mene muci nedostatak empirijskog iskustva, ali mi se cini da bi sledeci recepat mogao da sljaka:
Raskidati preko SMS-a neuspele blind date-ove, preko maila kres varijante, a uzivo ozbiljne veze. Naravno treba ostaviti mogucnost usmenog objasnjavanja u svakoj varijanti, ali mi se cini da je nekad lakse cuti neke neprijatne stvari preko poruke nego uzivo.
Originally posted by RACABGhhaa..da,ali samo za postpaid korisnike...
sva sreca pa i 3G stigao u srbistan sad mozete da se gledate i raskidate bez cimanja i izlaska iz kuce![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!