Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Tako rade pizde.

Znam djevojku koja je bila sa jednim momkom 2 god, a on je raskinuo na taj nacin."Prava" muskarcina.
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam jednom tako... Ionako sam htela da raskinem, naravno da se nadjem s njom pa da joj saopstim sve to, medjutim toliko me je smarala sms-ovima da joj kazem sta nije u redu da mi se omaklo...
Korisnikov avatar
By Zibro
za mene nesto sto se raskida sms-om nije ni bila veza
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Zibro ne mozes tako da kazes...veza je kakva takva, svako od nas na kraju nje ne smatra da je veza jos u toku:D
By superfly
jadno je to.
meni se desio email. više sam to video kao njegovu dijagnozu nego kao pismo raskida.
Korisnikov avatar
By Deepblue
Mene muci nedostatak empirijskog iskustva, ali mi se cini da bi sledeci recepat mogao da sljaka:

Raskidati preko SMS-a neuspele blind date-ove, preko maila kres varijante, a uzivo ozbiljne veze. Naravno treba ostaviti mogucnost usmenog objasnjavanja u svakoj varijanti, ali mi se cini da je nekad lakse cuti neke neprijatne stvari preko poruke nego uzivo.
By Bombina
i tako rade i salju na sms i meni je desilo i da je bilo dva puta raskida
pre nedelju dana jedna ta osoba kaze izvini ,zar mi razumemo i da nismo zainteresovane jedna i druga ,nisi mi tio
znala sam ja od pocetka i previse je zurila
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
hm...zanimljiva iskustva,...sve u svemu zakljucak je da treba izbegavati sms poruke i taj nacin raskida....
A opet mirenja ima vise preko sms-a..kako to tumacite?
By srbija
ej.....owo je jos gore,
nije bio raskid preko sms .......nego preko yahoo messenger-a :shok:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
samo mi nemoj reci da ste se i posvadjali preko yahoo-a:)
Korisnikov avatar
By Frizerka
Sve zavisi od situacije i osobe.Generalno nisam za takav raskid
ako je osoba Ok ,ali ako je to osoba koja me je slagala po stoti put u zivotu i meni je prekipelo. :domino:
Ma i preko TV PALME cu da raskinem ako treba
:smeh:
By SUNNY B
da. jednom.bila sam prinudjena, jer, cura je prosto zivela u skoplju....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Seaman
Tako rade pizde.

Znam djevojku koja je bila sa jednim momkom 2 god, a on je raskinuo na taj nacin."Prava" muskarcina.
Boze, kako mi se gade muske pizde:mad:
ucinio joj je uslugu i pokazao svoje lice!
koje chojstvo i junastvo :lol:
By Paris
Pa ako skontate da je osoba sa kojom ste u vezi sajko necete valjda da se nalazite s njom da vas :testerica: :lol:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by nemke18god
Da li praktikujete raskid preko SMS poruke?

Bas sam pre neko vece razgovarao sa drugaricama na tu temu...
Sebicno je zapravo. Lakse je reci sta ti smeta,zasto smatras da je bolje da se rastanete..ni ne znas kako reaguje ona druga osoba,mozda cita poruku i place,iskreno zali...ali posle takve poruke verovatno necete ostati prijatelji.
Ako stanes pred osobu situacija je potpuno drugacija.Spetljace ti se jezik ako se kolebas,tu emocije potiskuju razum i gledajuci je vrlo verovatno cete se pomiriti..Raskid preko SMS-a dolazi u obzir ako osetish da ti je veza postala navika, teret za obe strane(ukljucujuci i moguce prijateljstvo posle).

Ja bih radije saopstio uzivo...to je postovanje,zasluzila je toliko...nisam za sms
Korisnikov avatar
By Bagheera
ma super super!
ima gi razni na planeti zemlji, pa shto ne bi i to narodi radili?!
ne secam se u kojoj zemlji chak mozesh i da se razvedesh preko sms-a.
ja malko vishe volim da stanem i pogledam choveka u ochi, ma shta da mu saopshtavam, od - DUSHO, U SVIJET TE NEMA, do - DJUBRE JEDNO PRLJAVO!
ali, jbg, ima gi razni...
ima gi i koji samo nestanu, pa izrone posle petnaest dana da ti kazu - ej, zahebah se ja sa tobom, ae oprosti. i shta da reknesh na to? ti sedish i pitash se shta bi, a ono - opsa sa!
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by devokICA
Originally posted by Seaman
Tako rade pizde.

Boze, kako mi se gade muske pizde:mad:
ucinio joj je uslugu i pokazao svoje lice!
koje chojstvo i junastvo :lol:
Mada neces vjerovati ona ga i dalje voli.To je prijateljica mog druga, cesto se vidimo, pa se zali kako ne moze da ga zaboravi.:gitara:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Nikada ne raskidam preko sms poruke, to mi jako debilno. To rade ljudi koji nemaju hrabrosti da sve to nekome kazu face in face!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kiwi
Zar to iko radi? Meni se još nije desilo ... Šta mislim? Parktično, ali veoma bezobrazno!
Ko me je terao da ovo pišem ... Moj bivši je raskinuo samnom takođe telefonom, doduše zvao je (ali su pre toga stizale poruke koje nagoveštavaju da će raskinuti samnom) ... Ima li šta gore od raskida telefonom dok si u prepunom autobusu i jedva se gužvaš sa babama na jednoj nozi...
Korisnikov avatar
By Mortis
Originally posted by Deepblue
Mene muci nedostatak empirijskog iskustva, ali mi se cini da bi sledeci recepat mogao da sljaka:

Raskidati preko SMS-a neuspele blind date-ove, preko maila kres varijante, a uzivo ozbiljne veze. Naravno treba ostaviti mogucnost usmenog objasnjavanja u svakoj varijanti, ali mi se cini da je nekad lakse cuti neke neprijatne stvari preko poruke nego uzivo.
Hehe... Prava gradacija. Lepo receno.
By Snow_Crystal
To su za mene jako jako slabe osobe i totalno izgube svaku + stranu u mojim ocima. Mislim da kad volis nekog i kad dodje taj dan da raskinete ipak skupis dovoljno snage da mu to kazes u oci,toliko barem zasluzuje.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Zibro
za mene nesto sto se raskida sms-om nije ni bila veza
slazem se sa tobom. Posle takve poruke bar bih se nasmejao....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ma ipak sve je jadno sto se "prica" preko sms-a,yahoo,msn-a i ostalih messengera...polako pocinjem da mrzim bilo kakvu pricu preko tih cuda...jednostavno pogled donosi drugacije zakljucke i lakse procene...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Preko telefona jesam jednom, ali bilo je pitanje samo ko ce to izgovoriti.
Porukom nisam nikad iz prostog razloga sto ne bih volela da me neko zaobilazi na ulici, sto bih definitivno i sama uradila da mi neko to kaze sms - om.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Kakva "veza" takav i raskid!:jbg:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Raskid preko sms-a je nesto najjadnije sto postoji...ako mi je osoba sa kojom zelim da raskinem ikada bar malo znacila, ukazacu joj bar trunku postovanja i u lice cu joj reci da je gotovo, a ne da je foliram preko poruke...:kletva:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Poslednja dva puta mi se to dogodilo preko sms-a. Mene su ostavljali, ali to su bile veze koje su od starta bile osudjene ne propast, pa mi i nije bilo stalo preterano. Cak sam i drzao u telefonu spremljenu poruku u kojoj, kao, dramim zbog raskida, jer sam znao da, od takvih osoba drugaciji raskid nisam mogao ni da ocekujem.
By leto_06
uhhh.........bolje je raskinuti..u cetri oka...ovo preko ssm-a..je jeko jadno i nezahvalnooo...........
By RACABG
sva sreca pa i 3G stigao u srbistan sad mozete da se gledate i raskidate bez cimanja i izlaska iz kuce ;)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by RACABG
sva sreca pa i 3G stigao u srbistan sad mozete da se gledate i raskidate bez cimanja i izlaska iz kuce ;)
hhaa..da,ali samo za postpaid korisnike...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!